NaslovnicaVijestiFerguson objasnio šta je prvo morao 'popraviti' kod Ronalda u Manchesteru

Ferguson objasnio šta je prvo morao ‘popraviti’ kod Ronalda u Manchesteru

Ferguson objasnio šta je prvo morao ‘popraviti’ kod Ronalda u Manchesteru. U fokusu je ovih dana ispadanje Manchester Uniteda iz Lige prvaka. Svi se pitaju kako bi bilo da je Sir Alex Ferguson vodio Manchester ove sezone, i da je Ronaldo također bio tu.

Ferguson objasnio

Ali taj film više nećemo gledati pa ga trebamo ostaviti sa strane. Naime, Sir Alex Ferguson je objasnio kako je ‘popravio’ Cristiana Ronalda dok je još bio u Manchesteru.

Škotska legenda je navodno rekao da je Portugalac najveći profesionalac kojeg je ikad trenirao, ali je naveo kako je on imao veliki problem sa olakim padanjem i simuliranjem još dok je prvi put došao u Manchester United.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Fergie je rekao kako mu je trebala godina i pol da popravi Ronaldovu igru i njegovo simuliranje, ali da je Portugalac postao još veći i bolji fudbaler nakon toga. U međuvremenu, Rio Ferdinand i Paul Scholes su mnogo razočarani nakon ispadanja Manchester Uniteda, govoreći da su skoro dobili infarkt kada je Wolfsburg izbacio Đavole iz Lige prvaka.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!