NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Evo koliko je zapravo Manchester United platio Monacu za Anthonyja Martiala

SLUŽBENO: Evo koliko je zapravo Manchester United platio Monacu za Anthonyja Martiala

2. rujna 2015. godine Manchester United doveo do dotadašnjeg napadača AS Monaca Anthonyja Martiala, a u posljednjih nekoliko mjeseci mediji su raspravljali o tome koliko su Crveni vragovi zapravo platili za njegove usluge.

OIR_resizer

Neki su rekli kako je Manchester United za njegove usluge platio 36 milijuna funti, neki su rekli da se radi o 58 milijuna funti, a francuski dnevni list Le Figaro danas je objavio službene podatke.

Objavljeno je kako je Manchester United Monacu platio 50 milijuna funti za Francuza.

No, to naravno nije sve. Crveni vragovi dužni su Monacu uplatiti dodatnih 10 milijuna ako napadač postigne 25 ligaških golova, 10 milijuna nakon što upiše 25 nastupa za reprezentaciju Francuske (najmanje 45 minuta po utakmici) te 10 milijuna ako Francuz bude među nominiranima za Zlatnu loptu.

U ugovoru isto tako piše ako Manchester United proda Martiala za više od 60 milijuna u budućnosti kako će biti dužni dati 50% novca od transfera Monacu.

Vrijedi li Martial tolik novac?

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!