NaslovnicaVijestiRanieri otkrio ko bi trebao činiti momčad sezone Premier lige!

Ranieri otkrio ko bi trebao činiti momčad sezone Premier lige!

Jedna od najzanimljivijih sezona engleskog Premiershipa se polako bliži kraju, a na iznenađenje svih ljubitelja fudbala glavni kandidat za prvaka Engleske šest kola prije kraja je Leicester City.

Ranieri otkrio ko bi trebao činiti momčad sezone Premier lige!

Lisice igraju fantastično ove sezone i sasvim zasluženo su na vrhu tabele, ali ipak, pored svega, ‘ne drma’ ih tolika euforija, te trener Claudio Ranieri pokušava zadržati sve igrače ‘na zemlji’ poprilično umjerenim izjavama. Ali, mišljenja je da su svi njegovi igrači zaslužili mjesto u timu sezone.

“Stavio bih sve svoje igrače u momčad sezone. Oni su omogućili navijačima da sanjaju. Puno djece dolazi na naše treninge, to je sjajno, ali i pored svega za nas ne bi bilo toliko tragično da ne osvojimo Premiership”, rekao je Ranieri za BBC.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Ne znam koliko nam bodova za titulu niti razmišljam o tome u bilo kojem trenutku. Svi ostali mogu pobijediti sve utakmice i zato smo mi trenutno fokusirani samo na Sunderland.”

“Očekujem da Tottenham, kao i Arsenal pobijede sve do kraja, što znači da se mi trenutno borimo samo za Ligu prvaka, a što bi samo po sebi bilo velika stvar za naš klub. A osigurali smo sigurno mjesto u Evropskoj ligi”, rekaa je skromni Italijan.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!