NaslovnicaVijestiSterling sigurno odlazi iz Liverpoola

Sterling sigurno odlazi iz Liverpoola

U današnjem nogometu stvarno nije lagano navijati za neki klub, pa čak ako je on jedan od najtrofejnijih Engleskih klubova kao što je npr. Liverpool. Jer unatoč tome što imaju jednu od najboljih atmosfera na stadionu u svijetu, što imaju veliku masu navijča diljem svijeta, dobru platežnu moć, oni i dalje ne mogu zadržati određene igrače.

Raheem Sterling

Čak ne mogu zadržati ni igrača koji je produkt omladinskog pogona i koji je u velikom klubu dobio priliku vrlo mlad s tek 17 godina. Naravno riječ je o Raheemu Sterlingu. Ovaj Engleski reprezentativac ima 20 godina i jedan je od najboljih mladih igrača Europe, prošle godine sa 19 godina skoro je uz Suareza odveo Liverpool do naslova nakon više od 20 godina i postao ljubimac navijača.

Ipak kako to već obično biva s mladim igračima, tada je počeo interes velikih Europskih klubova i počelo se pričati o ogromnim novcima koji su najbogatiji klubovi spremni platiti za Sterlinga, pa je on počeo zaboravljati na Rodgersa i ostale u klubu koji su mu ukazali priliku i podržavali ga.

 

 

Uglavnom ovaj mladić ne želi potpisati novi ugovor s Liverpoolom iako mu oni nude 100.000 € tjedno, već inzistira da želi u klub u kojem će moći ispuniti svoje ambicije. Sa 20 godina odbija 100.000 €, jer vjerojatno ima barem isto toliko vrijednu ponudu ili vjerojatno još veću, a da li će odlazak   biti dobar odabir za njegovu karijeru pokazati će vrijeme.

Klub polagano gubi strpljene s njim, a navijači su mu poručili da se gubi iz kluba, što je bio okidač za sve zainteresirane klubove da krenu u akciju dovođenja. Sad je već posve sigurno kako Sterling sljedeće sezone neće igrati na Anfieldu, barem ne u dresu Liverpoola. Njegov menađer izjavio je sljedeće: “On zasigurno neće potpisati. Mogu mu ponuditi 700, 800 ili 900.000 funti tjedno. On neće potpisati”, izjavio je Ward za dnevnik Evening Standard.

Sterling

 

Kao najozbiljniji kandidati za dovođenje Sterlinga izdvajaju se Manchester City koji ima novaca i sigurno da bi im igrač kao Sterling trebao, a nemojmo zaboraviti da je Englez što je vrlo bitna činjenica. Arsenal je dugo vremena bio glavni kandidat zbog Wengerovog stila igre i naravno transfer politike dovođenja mladih igrača. Ipak treba napomenuti kako je Arsenal vrlo dobro pokriven na krilnim pozicijama gdje se Sterling najbolje snalazi.

Kao posljednja dva moguća odredišta po našem sudu mogla bi biti Bayern i Real, ali za to izgledi nisu veliki. Bayern teško da će izdvojiti toliko novaca koliko ovi ostali zainteresirani klubovi, dok  je Real bio spominjan prošle sezone, ali teško da bi Sterling u ovom trenutku mogao ozbiljno konkurirati za prvu momčad kraljeva.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Koja su Vaša razmišljanja oko novog odredišta Sterlinga, kladite se i iskoristite priliku za uhvatiti dobre koeficijente na transfer Sterlinga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!