NaslovnicaVijestiSteven Gerrard otkrio da se uskoro vraća u Liverpool

Steven Gerrard otkrio da se uskoro vraća u Liverpool

Legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard izjavio je kako se nada povratku u Liverpool ‘prije ili kasnije’, iako dodaje da je trenutno sretan u LA Galaxyju.

Steven Gerrard otkrio

Veznjak je trenutno jedan od ključnih igrača tima iz MLS-a, kojem se pridružio prošlog ljeta, a u nedjelju je ušao sa klupe i postigao impresivan pogodak u pobjedi protiv New England Revolutiona rezultatom 4-2.

Iako je sretan u Los Angelesu, Gerrard ipak priznaje da mu je želja povratak kući u Liverpool u bliskoj budućnosti i preuzimanja neke funkcije u klubu u kojem je proveo čak 28 godina.

“Vratit ću se kući u nekom trenutku u budućnosti. Ne želim početi nikakve nepotrebne glasine. Stvarno sam sretan ovdje u ovom trenutku”, rekao je bivši engleski reprezentativac.

“No, siguran sam da ću u bliskoj budućnosti ponovo predstavljati Liverpool. Nedostaju mi moji prijatelji i moja obitelj. Nedostaje mi pomalo i to hladno vrijeme. Nedostaje mi odlazak na Anfield. Proveo sam cijeli svoj život u Liverpoolu, Liverpool je moj dom i uvijek će to biti. Ovo je trenutno moj drugi dom, ali samo za kratko vrijeme.”

“Prije ili kasnije ću se vratiti tamo gdje se osjećam ugodno sa svojim ljudima, a to je Liverpool.”

35-godišnjak uživa u svojoj avanturi u SAD-u, te priznaje da je sretan jer ne privlači previše pažnje sada u Los Angelesu.

“Očito je da je grad fantastičan za mene i moju porodicu. Odgovara mi klima i ima dosta zanimljivi stvari. Također sam prilično nezapažen, a to je dodatni bonus. Zadovoljan sam za sada, ali eventualno ćemo se uskoro ponovo preseliti u Liverpool.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!