NaslovnicaVijestiSuarez: Bio sam tretiran gore nego huligan

Suarez: Bio sam tretiran gore nego huligan

Zvijezda Barcelone i urugvajski reprezentativac Luis Suarez izjavio je da osjeća da je tretiran gore nego huligan, dok se sprema za povratak u reprezentaciju nakon dugotrajne zabrane od strane FIFA-e zbog koje nije mogao igrati.

Bio sam tretiran gore nego huligan
“Bio sam tretiran gore nego huligan”

Podsjetimo se, Suarezu su bile zabranjene bilo kakve aktivnosti vezane za nogomet u trajanju od četiri mjeseca, te je suspendiran iz reprezentacije na devet natjecateljskih utakmica od strane FIFA-e, a sve zbog incidenta na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, kada je ugrizao Giorgija Chiellinija.

Urugvajac, koji je ukupno 82 puta nastupio u reprezentativnom dresu, nakon incidenta je nastupio u tri prijateljske utakmice, a posljednja je bila protiv Kostarike u studenom 2014. godine. Sada kad mu je zabrana istekla, on će po prvi put nastupiti i u službenoj utakmici, koja je na rasporedu 25. ožujka protiv Brazila, a potom i četiri dana kasnije protiv Perua.

“Prošlo je tako dugo vremena, tako da jedva čekam da zaigram opet, ali također mi je drago jer je sve konačno gotovo.”

“Najgore je iza mene i sada je vrijeme da uživam igrajući za Urugvaj opet, nakon što sam toliko vremena proveo čekajući. Bio sam tretiran gore nego huligan, jer kazniti tako igrača je neshvatljivo.”

“Četiri mjeseca bez mogućnosti da zaigram u službenoj utakmici i dvogodišnja reprezentativna zabrana je previše. To jednostavno nema smisla. To je skoro gore nego da sam pao na doping testu.”

Suarez je u vrhunskoj formi ove sezone u dresu španjolskog prvaka Barcelone, postigao je 43 gola u 42 utakmice u svim natjecanjima.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!