NaslovnicaVijestiSuarez: Messi je zvijer!

Suarez: Messi je zvijer!

Barcelona je deklasirala Betis na startu Primere 6:2 i najavila da je spremna i bez Neymara (vraća se u rujnu) da suvereno krene u obranu titule od prvog kola. Lionel Messi ponovo igra s mnogo želje, postigao je dva gola, ali je Luis Suarez zatresao mrežu “zeleno-bijelih” čak tri puta.

Luis Suarez

“Moj učinak nije na prvom mjestu, zadovoljan sam što sam pomogao timu da sa stilom startuje u šampionatu” rekao je napadač Barcelone nakon prvog kola.

Urugvajac je hat-trickom najavio da će ove sezone “gristi” samo protivničke mreže, pošto je poslije meča bio prilično skroman.

“Moj učinak nije na prvom mjestu, zadovoljan sam što sam pomogao timu da sa stilom startuje u prvenstvu” istaknuo je Suarez.

“Mi smo uvijek kandidati za šampionski naslov, a ovim izdanjem samo smo željeli pošaljemo poruku navijačima da ćemo braniti krunu od prvog kola. I da nismo slučajno prvaci, a da smo jaki na Camp Nou.

Nije propustio Suarez pohvaliti Messija: “Leo je ušao u meč kao zvijer. Nevjerojatno, on je daleko najbolji igrač na planeti. Ostaje mi da samo pratim njegove poteze, da uživam u nogometu i, nadam se, postizanju golova”.

KLADI SE
Spektakularan meč odigran je i na Sanchez Pisjuanu. Espanyol je dva puta vodio, na kraju je fenomenalna Sevilla dobila meč 6:4. Novi trener aktuelnog osvajača Lige Europe Jorge Sampaoli je u svom stilu izjavio: “Ovo je ekipa sa karakterom. Sjajno”.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!