NaslovnicaVijestiProblemi Napolija pred Ligu prvaka - Hoće li najbolji igrač biti spreman...

Problemi Napolija pred Ligu prvaka – Hoće li najbolji igrač biti spreman za utakmicu protiv Milana?

U prošlom vikendu, Napoli je doživio uvjerljiv poraz protiv Milana rezultatom 0:4, a njihov najbolji igrač i strijelac ove sezone, Victor Osimhen, nije igrao.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Napolitanci su bili poniženi u toj utakmici protiv Rossonera, koji su pokazali svoju nadmoć. Međutim, unatoč tom neuspjehu, Napoli ima velike izglede za osvajanje Scudetta, osim ako se ne dogodi nešto izvanredno.

Momčad Luciana Spalettija drži prvu poziciju na ljestvici sa 71 bodom, što je uvjerljiva prednost od 16 bodova nad drugoplasiranom momčadi Lazija. Victor Osimhen je dokazao svoju važnost za momčad, što se može vidjeti iz spomenute utakmice protiv Milana, te će njegovo sudjelovanje biti ključno za Napoli i u nadolazećem četvrtfinalu Lige prvaka protiv iste momčadi.

Ove sezone, Victor Osimhen je igrao 29 utakmica u svim natjecanjima i postigao 25 golova, što je izvanredan uspjeh. Međutim, trenutno nije jasno kada će se vratiti na teren, iako se očekuje da će se u petak donijeti odluka o njegovom sudjelovanju u utakmici protiv Milana, kako navodi “Sky Sport Italia”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!