NaslovnicaVijestiSvjetsko prvenstvo 2018: Allardyce imenovao momčad koja će igrati protiv Slovačke

Svjetsko prvenstvo 2018: Allardyce imenovao momčad koja će igrati protiv Slovačke

Svjetsko prvenstvo 2018 se bliži početku. Engleski menadžer Sam Allardyce imenovao je svoju momčad od 23 igrača koji će igrati za nadolazeće Svjetsko prvenstvo 2018 protiv Slovačke.

Svjetsko prvenstvo

Tu je prvi poziv za krilnog igrača West Hama Michail Antonio, dok se Luke Shaw vraća nakon jednogodišnje ozljede. Danny Drinkwater, Theo Walcott i Phil Jagielka su također pozvani.

Govoreći o pozivu za Antonioa, Allardyce je rekao: “Mislim da je on u izvanrednoj formi.”

“Ovo je još jedan momak na velikom putaovanju – to je fantastičan put, od nepoznate lige do reprezentativnog poziva. On je zabio devet golova u svojoj prvoj sezoni i sjajan je sportaš, dobar u prodorima i postizanju golova.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Radujem se njegovom dolasku, i veselimo se susretu sa svima. Nadam se da ćemo imati dobrih nekoliko dana pripreme i upoznavanja jednih sa drugima, a zatim i pobijediti u Slovačkoj.”

Engleska se okuplja na St. George Parku danas, uoči utakmice sa Slovačkom u Trnavi u nedelju 4. rujna.

Screenshot_10

UPLATI!

Momčad

Vratar: Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley)

Braniči: Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Luke Shaw (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)

[su_euro_soccer_bonus]

Vezni red: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Michail Antonio (West Ham United), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Theo Walcott (Arsenal)

Napadači: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City)

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!