NaslovnicaVijestiThierry Henry predviđa prva četiri tima u Premier Ligi za sezonu 2016/17

Thierry Henry predviđa prva četiri tima u Premier Ligi za sezonu 2016/17

Thierry Henry predviđa prva četiri tima u Premier Ligi za sezonu 2016/17. Bivša legenda Arsenala i francuske reprezentacije Henry je rekao za koja četiri tima misli da će završiti u top četiri.

Thierry Henry predviđa

Bivši reprezentativac Francuske je napao menadžera Topnika, Arsene Wengera zbog nedostatka ljetne potrošnje i dovođenja novih pojačanja.

Dakle, taj napad nije neko iznenađenje, a ne čudi ni to da Henry nije izabrao svoju bivšu momčad kao prvake za ovu sezonu.

Henry je priznao da je vrlo teško odrediti tko će završiti u top četiri, ali je izrazio svoje mišljenje i ovo su četiri tima za koja Henry misli da će završiti po tačnom redoslijedu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

4. Arsenal

Legenda Arsenala misli da bi njegov bivši tim mogao imati koristi od činjenice da su igrači već navikli igrati za svog menaždera i da su se prilagodili njegovoj filozofiji – za razliku od drugih velikih suparnika koji su upravo dobili nove menadžere.

Screenshot_43

UPLATI!

3. Chelsea

Bivši francuski reprezentativac tvrdi da bi ekipa Antonio Contea mogla imati prednost, jer neće igrati u Europi ove sezone.

Screenshot_44

UPLATI!

2. Manchester United

Henry je stavio Crvene đavola na drugo mjesto, ali misli da igračima treba vremena da se uklope sa Jose Mourinhom.

Screenshot_45

UPLATI!

1. Manchester City

[su_bet365_200_bonus_mali]
Legendarni napadač procjenjuje da će ekipa Pep Guardiole ove sezone osvojiti Premier ligu, iako kaže da još uvijek nije 100% siguran, jer zavisi koliko će igračima i Guardioli trebati vremena da se priviknu jedni na druge.

Screenshot_41

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!