Thierry Henry predviđa prva četiri tima u Premier Ligi za sezonu 2016/17

Thierry Henry predviđa prva četiri tima u Premier Ligi za sezonu 2016/17. Bivša legenda Arsenala i francuske reprezentacije Henry je rekao za koja četiri tima misli da će završiti u top četiri.

Thierry Henry predviđa

Bivši reprezentativac Francuske je napao menadžera Topnika, Arsene Wengera zbog nedostatka ljetne potrošnje i dovođenja novih pojačanja.

Dakle, taj napad nije neko iznenađenje, a ne čudi ni to da Henry nije izabrao svoju bivšu momčad kao prvake za ovu sezonu.

Henry je priznao da je vrlo teško odrediti tko će završiti u top četiri, ali je izrazio svoje mišljenje i ovo su četiri tima za koja Henry misli da će završiti po tačnom redoslijedu.

4. Arsenal

Legenda Arsenala misli da bi njegov bivši tim mogao imati koristi od činjenice da su igrači već navikli igrati za svog menaždera i da su se prilagodili njegovoj filozofiji – za razliku od drugih velikih suparnika koji su upravo dobili nove menadžere.

Screenshot_43

UPLATI!

3. Chelsea

Bivši francuski reprezentativac tvrdi da bi ekipa Antonio Contea mogla imati prednost, jer neće igrati u Europi ove sezone.

Screenshot_44

UPLATI!

2. Manchester United

Henry je stavio Crvene đavola na drugo mjesto, ali misli da igračima treba vremena da se uklope sa Jose Mourinhom.

Screenshot_45

UPLATI!

1. Manchester City

Legendarni napadač procjenjuje da će ekipa Pep Guardiole ove sezone osvojiti Premier ligu, iako kaže da još uvijek nije 100% siguran, jer zavisi koliko će igračima i Guardioli trebati vremena da se priviknu jedni na druge.

Screenshot_41

UPLATI!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)