NaslovnicaVijestiTottenham šalje ponudu od 25 miliona funti za veznjaka Liverpoola

Tottenham šalje ponudu od 25 miliona funti za veznjaka Liverpoola

Tottenham šalje ponudu od 25 miliona funti za veznjaka Liverpoola. Mauricio Pochettino želi ojačati svoju ekipu nakon odlične sezone na White Hart Lane-u i identifikovao je kapitena Liverpoola kao potencijalnu akviziciju za narednu sezonu.

Tottenham šalje ponudu od 25 miliona funti za veznjaka Liverpoola

Tottenham će navodno poslati ponudu od 25 miliona funti za Liverpoolovog kapitena Jordan Hendersona ovog ljeta, piše The Sun.

Spursi su uživali u odličnoj sezoni pod vodstvom Mauricio Pochettina i trenutno su drugi na tabeli Premier lige, pet bodova iza lidera Leicester Cityja.

S obzirom na njihovu impresivnu formu u 2015/16 sezoni, Spursi su uvjereni da mogu namamiti Hendersona u London, gdje bi značajno pojačali svoj tim.

Henderson je prvu utakmicu za Sunderland odigrao novembra 2008. godine. Već u januaru 2009. je poslat na pozajmicu u Coventry City.

Pozajmica je bila predviđena da traje mesec dana, ali je produžena do kraja sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Tokom sezone 2009/2010 se probio u prvu postavu Sunderlanda i prvi gol je postigao u Liga kupu protiv Birmingham Cityja.

Prvi gol u Premier ligi je postigao 19. decembra protiv Manchester Cityja.

Tokom ljetnjeg prijelaznog roka su počele priče o Hendersonovom prelasku u Liverpool.

Ugovor je potpisan 9. juna 2011. za iznos od oko 17 miliona funti.

Za Liverpool je debitovao 13. augusta u utakmici protiv svog bivšeg kluba, Sunderlanda. Prvi pogodak za Redse je postigao 27. augusta protiv Boltona.

Tottenham danas igra protiv Aston Ville na Villa Parku u 17:00h u Premier ligi. Bet365 daje koeficijent na Tottenham 1.50 u ovom trenutku. Dok je na Aston Villu kvota 7.50. Ukoliko odigrate neriješen rezultat kvota će vam biti 4.50. Ispod imate link na koji se možete okladiti na ovu utakmicu.

Um2kGhT

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!