NaslovnicaVijestiTransfer ludnica: Manchester United troši 215 miliona funti na četiri nova pojačanja

Transfer ludnica: Manchester United troši 215 miliona funti na četiri nova pojačanja

Manchester United troši 215 miliona funti na četiri nova pojačanja. Manchester United navodno planira da potpiše četiri nova igrača. Prema pisanju Daily Stara, United će za četiri nova pojačanja platiti oko 215 miliona funti (293 miliona eura) kako bi izašao iz krize što se tiče napada.

Manchester United troši 215 miliona funti na četiri nova pojačanja

Mediji tvrde da United želi Laziovog Felipe Andersona (35 miliona funti), Southamptonovog Sadio Manea (30 miliona funti), Dortmundovog Pierre-Emerick Aubameyanga (50 miliona funti) i Real Madridovog Gareth Balea (100 miliona funti).

Teško da će Crveni đavoli potpisati sva četiri igrača, iako je Louis van Gaal priznao da će biti u potrazi za napadačima u januaru.

United je postigao samo 24 gola u 20 premierligaških utakmica sa Wayne Rooneyem i Anthony Martialom, koji su ostali nakon odlaska Van Persija, Hernandeza i Falcaoa.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“To je nedostatak koji se može riješiti sa novcem, ali i na treningu”, rekao je Van Gaal.

“Postizanje golova je kvaliteta. Mi imamo taj kvalitet, ali u ovom trenutku postoji nedostatak samopouzdanja koji mora doći u pravom trenutku ili moramo kupiti još jednog napadača. To je uvijek tako.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!