NaslovnicaVijestiTRANSFERI: Klopp dovodi talentovanog Portugalca, Ivanović seli u Rusiju, Donnarumma napušta AC...

TRANSFERI: Klopp dovodi talentovanog Portugalca, Ivanović seli u Rusiju, Donnarumma napušta AC Milan

Prema pisanju portugalskih novina ‘A Bola’, Liverpool je zainteresovan za veznjaka Sportinga i portugalske reprezentacije Williama Carvalha.

Klopp dovodi Carvalha, Donnarumma napušta AC Milan

Navodno bi 24-godišnjak, koji sa portugalskim klubom ima ugovor do 2020. godine, trebao koštati ‘Redse’ oko 25 miliona funti. Njemački stručnjak navodno u njemu vidi pravo pojačanje za nastavak sezone i povratak u borbu za titulu.

Defanzivac Chelseaja Branislav Ivanović glavna je meta ruskog Zenita, potvrdili su izvori bliski igraču za engleske medije. Srpski reprezentativac nije u planovima Antonija Contea koji forsira formaciju 3-4-3, nakon čega je Ivanović završio na klupi.

Posljednji put u ligi je igrao u porazu protiv Arsenala rezultatom 3-0 još u septembru, nakon čega se Conte odlučio na promjenu formacije i od tada su ‘Plavci’ slavili u 13 uzastopnih premierligaških utakmica.

Interes za Ivanovića je pokazalo mnoštvo klubova, no Zenit je navodno i njegov prvi izbor, te bi se mogao vratiti u Rusiju do kraja januara, gdje je već igrao za Lokomotiv Moskvu prije nego što je stigao na Stamford Brdige.

Kako pišu engleski i talijanski mediji, sljedeća meta Mourinhovog Manchester Uniteda je mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma. Nakon što su u klub već stigle zvijezde kao što su Paul Pogba, Zlatan Ibrahimović i Henrikh Mkhitaryan, izgleda da još jedan igrač čiji agent je Mino Raiola stiže na Old Trafford.

Mladi Talijan bi trebao biti idealna zamjena za Davida De Geu, koji bi se mogao vratiti nazad u Španjolsku. Donnarumma još uvijek nije potpisao produženje ugovora sa talijanskim velikanom, a i sam Raiola je priznao da njegov klijent ne namjerava produžiti ugovor sve dok se situacija o vlasništvu kluba ne riješi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!