NaslovnicaVijestiBarcelona bijesna zbog VAR drame u El Clasicu. Bivši sudac: Čini se...

Barcelona bijesna zbog VAR drame u El Clasicu. Bivši sudac: Čini se da je gol

Sinoćnji derbi između Real Madrida i Barcelone donio je veliko uzbuđenje sredinom poluvremena kada nakon višeminutne provjere VAR-a nije priznat pogodak Kataloncima koji su to tražili. Treći pogodak na utakmici postigao je Lamine Yamal u 27. minuti. Barem se tako činilo. Naime, nakon pregleda VAR-a suci su zaključili da je Andrij Lunin jedva izbacio loptu s gol-linije prije nego što je ušla u gol.

Sudac Cesar Soto Grado vodio je dugu raspravu sa sucima u VAR sobi, koji su zaključili da lopta nije cijelim obimom prešla gol-liniju, te pogodak nije priznat, iako je ostala dilema da li je to doista bilo tako.

Ni gol-tehnologija nije upozorila suca da je pogodak, no na društvenim mrežama širi se snimka na kojoj situacija izgleda, barem u najmanju ruku, dvojbena.

“Nemamo tehnologiju da odgovorimo na ovo pitanje, ali čini se da je lopta potpuno prešla crtu dok je Lunin bio u golu i to je gol. Ako suci nisu sigurni da je gol, sudačka odluka je ispravna,” rekao je sudački stručnjak Marce Alfonso Perez Burrull.

Inače, Real Madrid je u sjajnoj utakmici nakon preokreta slavio 3:2 i tako riješio sve dileme oko naslova prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!