NaslovnicaVijestiVratar Aston Ville otkrio da nikada nikada nije želio preći u Arsenal:...

Vratar Aston Ville otkrio da nikada nikada nije želio preći u Arsenal: “Uradio sam to zbog obitelji”

Vratar Aston Ville Emiliano Martinez senzacionalno je potvrdio da se zapravo nikada nije želio pridružiti bivšem klubu Arsenalu – inzistirajući na tome da je na taj transfer pristao samo zbog svoje obitelji.

Vratar Aston Ville

Argentinac, koji se trenutno vratio u Južnu Ameriku na međunarodnu dužnost, razmišljao je o svom vremenu provedenom u Topnicima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Martinez je na Emirates stigao 2010. godine iz Independientea, ostavivši iza sebe obitelj sa samo 17 godina.

Tada je morao pričekati do druge polovice desetljeća kako bi igrao u prvoj postavi za prvu momčad, otvarajući put za eventualni prelazak u Aston Villu 2020. godine.

Njegov put da postane etablirani vratar Premier lige bio je daleko od toga, nakon što ga je njegov matični klub poslao na posudbu u Oxford, Shefield, Rotherham, Wolves, Getafe i Reading

Međutim, njegova priča mogla je biti jako drugačija, da nije bilo Martinezove želje da uzdržava svoju obitelj.

Prema njegovom mišljenju, više je volio da je ostao u Argentini još neko vrijeme kako bi unaprijedio svoj razvoj.

“Arsenal je došao po mene, a Pepe Santoro (trener Independientea) mi je rekao da ovakva ponuda dolazi samo jednom u životu”, rekao je argentinski reprezentativac.

“Moja obitelj i moji agenti su mislili isto. Dakle, odlka je bila više za njih nego za bilo što drugo.”

“Nisam htio otići. Nisam požalio, ali sam htio igrati u Independienteu. Neko vrijeme sam mislio: ‘Ako ostanem, za dvije godine ću debitirati.’ Mojoj obitelji] je nedostajalo malo financija. Učinio sam to više zbog toga nego zbog sporta. “

Desetljeće nakon tog početnog preseljenja u Englesku, Martinez je prešao u Aston Villu za oko 20 milijuna funti.

U sezoni 2020/21, Martinez je bio jedan od samo nekolicine igrača Ville koji su nastupili u svih 38 utakmica Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!