NaslovnicaVijestiU Arsenalu odlučili tko će naslijediti Wengera na kraju sezone

U Arsenalu odlučili tko će naslijediti Wengera na kraju sezone

U posljednje vrijeme pojavile su se mnoge špekulacije vezane za budućnost Arsenea Wengera u Arsenalu, a mnogi mediji navode da će na kraju sezone francuski stručnjak napustiti klub u koji je stigao davne 1996. godine.

U Arsenalu odlučili tko će naslijediti Wengera na kraju sezone

Sada u svojoj 21. godini u klubu nalazi se pred izlaznim vratima zahvaljujući lošim rezultatima, koji su izazvali bijes navijača. Wengerov ugovor sa londonskim klubom ističe na kraju sezone, a prije par dana je izjavio da još neće donijeti odluku o svojoj budućnosti, unatoč činjenici da mu je ponuđeno dvogodišnje produženje suradnje.

Ova odluka Francuza je natjerala upravu Arsenala da pronađe listu potencijalnih nasljednika. Vodeći kandidati su Thomas Tuchel iz Borussije Dortmund, Atletico Madridov Diego Simeone, te Leonardo Jardim iz Monaca. Međutim, svi oni su iza jednog čovjeka na listi.

Prema pisanju The Suna, Arsenalova uprava je odlučila da je Juventusov Massimiliano Allegri pravi čovjek koji će dostojno zamijeniti Wengera.

Mnogi talijanski mediji su već pisali da je ovo po svemu sudeći Allegrijeva posljednja sezona u Torinu, nakon što se posvađao sa nekolicinom svojih igrača, uključujući zvijezdu prvog tima Lenarda Bonuccija.

Otkako je preuzeo ‘Staru damu’ 2014. godine, Allegri je osvajao dva puta Seriju A, te je ove sezone na dobrom putu da osvoji i treću, kao i dva Kupa Italije, a njegov tim je igrao i u finalu Lige prvaka.

Uprkos svemu ovome, još uvijek postoji šansa da se Wenger predomisli i pristane na produženje ugovora. Njegova odluka se očekuje do kraja sljedećeg mjeseca, a do tada će se navijači Arsenala morati strpiti.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!