NaslovnicaVijestiManchester City u velikim problemima. Haaland i još pet prvotimaca ozlijeđeni

Manchester City u velikim problemima. Haaland i još pet prvotimaca ozlijeđeni

PEP GUARDIOLA je nazvao svoju misiju obrane trostruke krune “nemogućom”, ali Manchester City nastavlja borbu za sva tri glavna trofeja. U Premier ligi su samo jedan bod iza vodećih Liverpoola i Arsenala, u polufinalu FA kupa očekuje ih Chelsea, dok se u Ligi prvaka već treću sezonu zaredom suočavaju s Real Madridom.

Nakon toga, u nedjelju ih očekuje susret s Arsenalom u prvenstvu, no reprezentativna pauza donijela je Guardioli ozbiljne probleme jer se čak šest igrača vratilo s ozljedama. Među njima su norveški napadač Erling Haaland, engleski reprezentativci John Stones i Kyle Walker, te portugalski dvojac, Ruben Dias i Bernardo Silva.

Svi ti igrači su pod znakom upitnika za nadolazeći veliki derbi, u kojem City ima priliku prestići ekipu bivšeg Guardiolinog pomoćnika, Mikela Artete. Osim navedenih šestorice, i Kevin De Bruyne i Manuel Akanji su preskočili reprezentativnu pauzu zbog ranijih ozljeda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!