NaslovnicaVijestiVan Gaal: Timothy je spasio Manchester United protiv Watforda

Van Gaal: Timothy je spasio Manchester United protiv Watforda

Timothy je spasio Manchester United protiv Watforda, izjavio je holandski stručnjak. Louis van Gaal je pohvalio debitanta Timothy Fosu-Mensaha nakon pobjede nad Watfordom. Fosu-Mensah, koji ima 18 godina je počeo utakmicu protiv Watforda uz Daley Blinda u odbrani nakon što je ušao kao zamjena prošlog vikenda u pobjedi protiv Arsenala.

Timothy je spasio Manchester United protiv Watforda

Watford je imao smrtonosni dvojac Odion Ighala i Troy Deeneya u napadu, ali je mladić Manchester Uniteda mirno čuvao ove igrače na Old Traffordu, prije nego što je Juan Mata pogodio za pobjedu.

“Timothy nas je spasio tri puta ja mislim, zbog brzine”, rekao je Van Gaal.

“Bio sam vrlo zadovoljan što je bio na terenu. Htio je da ga zamijenim početkom drugog poluvremena, jer je dobio udarac, ali pustio sam ga da ostane na terenu, zbog toga što je dobro igrao i zatvarao igrače.”

Povrede u prvom timu su primorale Van Gaala da upadne na akademiju Manchester Uniteda i pokupi neke mlade igrače, ali Crveni đavoli su uvezali četiri pobjede u nizu i njihove nade za top-četiri su još uvijek žive.

“Mislim da su nam mladi igrači dali mnogo duha i sada, kada vidite svlačionicu punu radosti sa svim igračima koji se smiju, to je divno vidjeti.”

Manchester United u nedelju igra protiv West Bromwich Albiona u gostima i Van Gaal se nada da će nastaviti pobjedonosni niz i održati nade za top-četiri. Koeficijent na Van Gaalov tim je 1.90, dok je na West Bromwich 4.20. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 3.30. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove.

VV95lE1

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!