NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kahn održao predavanje: Utučeni igrači Bayerna nakon debakla morali doći usred...

(VIDEO) Kahn održao predavanje: Utučeni igrači Bayerna nakon debakla morali doći usred noći na klupsko druženje

Manchester City je sinoć deklasirao Bayern na Etihadu 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. U 27. minuti utakmice, Guardiolina momčad povela je fantastičnim pogotkom Rodrija, nakon čega su Bernardo Silva u 70. minuti i Erling Haaland u 76. minuti potvrdili pobjedu Cityja.

Nogometaši Bayerna su odmah nakon utakmice otišli u München, gdje su se morali pojaviti u ranim jutarnjim satima na obveznom sastanku s čelnicima kluba i sponzorima. U dvoranu su ušli u tišini, a potom su morali poslušati govor direktora kluba Olivera Kahna.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Naravno da smo razočarani rezultatom u Manchesteru. City je možda i najbolja momčad u Europi u ovom trenutku, a mi smo imali svoje šanse nakon što smo primili prvi gol. Protiv takve momčadi ne smiješ raditi greške kakve smo mi radili jer se one odmah kažnjavaju”, rekao je Kahn i nastavio:

“Sigurno ne pomaže da sada pričamo samo o negativnim stvarima i o tome tko je kriv. Još uvijek imamo velike šanse osvojiti prvenstvo i fokus nam mora biti na prvoj sljedećoj ligaškoj utakmici, a tek onda na uzvratu protiv Cityja.

Znam da stvari ne izgledaju najbolje, ali doživio sam neke nevjerojatne stvari u nogometu. Naša je dužnost dati sve od sebe u uzvratu i pokazati našim navijačima i cijelom svijetu da ne odustajemo.”

Navijači Bayerna na društvenim mrežama oštro kritiziraju direktora Kahna i sportskog direktora Hasana Salihamidžića nakon lošeg nastupa u Manchesteru. Smatraju ih glavnim krivcima za takav rezultat i negoduju zbog smjene Juliana Nagelsmanna te traže njihove ostavke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!