NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cavani dobio pohvale od navijača Uniteda: Pogledajte kako je branio Greenwooda...

(VIDEO) Cavani dobio pohvale od navijača Uniteda: Pogledajte kako je branio Greenwooda od dva igrača Rome!

Edinson Cavani je došao u spas Masonu Greenwoodu i čvrsto ga branio od protivničkih igrača tijekom žestoke prepirke sa dvojicom igrača Rome.

Cavani dobio pohvale

United je pretrpio poraz od Rome sa 3-2 na stadionu Olimpico u četvrtak tijekom njihovog uzvratnog susreta u polufinalu Europske lige.

Međutim, ekipa Olea Gunnara Solskajera je dobila kartu za finale, zahvaljujući ukupnom rezultatu od 8-5 iz dva susreta.

Unatoč sinoćnjem Unitedovom porazu, Cavani je bio u dobroj formi za Crvene đavole i zabio je dva gola protiv Rome.

Međutim, 34-godišnji urugvajski napadač zaradio je pohvale navijača Uniteda kada je intervenirao tijekom rasprave Greenwooda sa Gianlucom Mancinijem i Rickom Karsdorpom.

Tijekom drugog poluvremena Greenwood i Mancini su se zakačili prije nego što je došao i Karsdorp i jako gurnuo 19-godišnjeg igrača Uniteda, nakon čega je Cavani morao uskočiti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!