NaslovnicaVijestiRomario procijenio koji su igrači u povijesti bolji od njega - priznao...

Romario procijenio koji su igrači u povijesti bolji od njega – priznao je samo dvojicu!


U nedavnom kratkom intervjuu, bivši napadač Barcelone i brazilske reprezentacije, Romario, iznio je svoju procjenu o tome koji su igrači u povijesti bolji od njega.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


On je priznao samo dvojicu – Diega Maradonu i Pelea. Kada su u pitanju Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, Romario je izjavio da su jednako dobri kao i on sam.

@copa90

He Really Had To Think About If He Was Better Than Messi 😅 (🎥// IG: catenaccioecontropiede) #soccer #football #futbol #joga #romario

♬ original sound – COPA90

Romario je bio vođa brazilske reprezentacije koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 1994. godine. Tijekom svoje karijere, bio je proglašen najboljim igračem na svijetu, istaknuvši se tijekom dvije sezone provedene u Barceloni.

Pored Barcelone, nosio je dresove različitih klubova poput Vasco da Game, PSV-a, Flamenga, Valencije, Fluminensea, Al Sadda, Miamija i Americe.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!