NaslovnicaVijestiWenger: Ne zanima me Henryjevo mišljenje!

Wenger: Ne zanima me Henryjevo mišljenje!

Trener Arsenala, Arsene Wenger odbacio je kritike od strane bivšeg napadača i legende kluba Thierryja Henryja na račun njegovog upravljanja klubom, inzistirajući da ga njegovo mišljenje ne zanima.

henry wenger

Henry je proveo osam sezona u timu iz sjevernog Londona, osvojivši za to vrijeme dva naslova Premier lige, te tri FA Kupa, sve to pod vodstvom Wengera, te važi za jednog od najboljih igrača “topnika” svih vremena.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Otkako je okačio kopačke o klin, Francuz se okrenuo radu za Sky Sport i komentarisanju stanja u Premier ligi. Njegove najnovije kritike su upravo na račun bivšeg kluba, kada je proglasio Wengera direktnim krivcem za povredu najboljeg igrača Arsenala u ovom trenutku, Alexisa Sancheza. Prema njegovom mišljenju, Wenger je glavni krivac jer Čileancu nije pružio priliku za odmor.

Wenger mu nije ostao dužan. Za engleske medije je izjavio da je nezainteresovan za Henryjeve komentare, izjavivši da ga oni uopšte ne dotiču.

“Nimalo me ne zanima njegovo mišljenje. Njegov posao je da kritikuje sve, zato ne slušam ono što on kaže.”

Henry, koji je također igrao za Monaco, Juventus, Barcelonu, te New York Red Bulls, posljednjih par godina je proglašavan u medijima kao mogući nasljednjig 66-godišnjeg Wengera. Iako se Wenger nije nikada izjasnio o tome ko bi mogao biti njegov nasljednik na klupi “topnika”, priznao je da bi mu teško pao odlazak iz kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!