NaslovnicaVijestiXavi imenovao najtežeg protivnika iz Premier lige protiv kojeg je igrao

Xavi imenovao najtežeg protivnika iz Premier lige protiv kojeg je igrao

Xavi imenovao najtežeg protivnika iz Premier lige protiv kojeg je igrao . Xavi je igrao sa nekim od najboljih nogometaša na svijetu u svojoj bogatoj 24-godišnjoj karijeri sa Barcelonom.

Xavi imenovao

Igranje sa Ronaldinhom, Iniestom i Lionel Messijom je čast koju Xavi vjerovatno nikada neće prestati da hvali. Mi sigurno ne bi, da smo bili na njegovom mjestu.

Sa Barcelonom u istoj ligi kao i Real Madrid i igranje u Ligi prvaka svake godine od 2004., Xavi je također imao zadovoljstvo igrati protiv nekih izvrsnih protivnika.

Xavi je izjavio su Zinedine Zidane i Brazilac Ronaldo bili najteži protivnici sa kojima se ikada suočio, što ima smisla s obzirom da su obojica osvojili Ballon d’Or tijekom igračkih dana.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ali što je s njegovim najtežim engleskim protivnikom? Xavi je uživao u nekim vrlo finim bitkama protiv Manchester Uniteda i Chelseaja u Ligi prvaka, te je također igrao za Španjolsku protiv Engleske u četiri navrata.

“Paul Scholes, i za vještinu i kao prirodni konkurent”, bio je odgovor Xavija. “Ali obojica, Steven Gerrard i Frank Lampard su vezni igrači koji bi stekli vrhunac u bilo kojoj ekipi u Europi.”

[su_euro_soccer_bonus]

Scholes i xavi su se sastali u dva finala Lige prvaka – Barcelonin čovjek se pojavljuje kao pobjednik oba puta i Xavi, koji je sada u Kataru, ponovio je svoje divljenje prema bivšem Unitedovom veznjaku.

“Ali to nije uopće pitanje – Paul Scholes”, rekao je veznjak Al Sadda.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!