NaslovnicaVijestiZašto bi Aubameyang mogao imati problema zbog jučerašnje proslave gola?

Zašto bi Aubameyang mogao imati problema zbog jučerašnje proslave gola?

Još jedna razočaravajuća sezona za Borussiju Dortmund se nastavlja, nakon što je Tuchelov tim u subotu zaostao velikih 18 bodova za vodećim Bayernom.

Zašto bi Aubameyang mogao imati problema

Pierre-Emerick Aubameyang je postigao gol za vodstvo, ali, nakon nekoliko velikih promašaja, za Schalke je izjednačio Thilo Kehrer 13 minuta prije kraja.

Aubameyang je svoj pogodak proslavio na zanimljiv način, koristeći ponovo masku, što je privuklo pažnju nogometne javnosti.

To je bio njegov 24. ligaški gol ove sezone u isto toliko odigranih utakmica, a tko zna gdje bi se četveroplasirani Dortmund nalazio bez njega, s obzirom da drugi najbolji strijelac kluba, Ousmane Dembele, ima tek šest golova.

Korištenje Batmanove i Spidermanove maske je nešto što je Aubameyang koristio u više navrata u svojoj karijeri prilikom proslave gola, međutim, ovaj put je situacija malo drugačija, te bi mu njegova proslava mogla stvoriti probleme.

Maska koju je 27-godišnjak koristio jučer ne predstavlja nijednog poznatog superjunaka, štaviše, podsjeća na jednog iz Nikeove reklamne kampanje.

Nike je Aubameyangov sponzor kopački, ali njegov klub dresove i opremu dobija od Pume, što znači da bi se gabonski reprezentativac mogao biti žestoko kažnjen, ukoliko se ispostavi da je reklamirao Nike.

Izvršni direktor Borussije Hans-Joachim Watzke komentarisao je cijeli slučaj: “Ne mogu još potvrditi, ali ukoliko je u pitanju bio oglasni partner, morat ćemo razgovarati sa Aubameyangom koji bi mogao imati problema.”

Ipak, 43-godišnjak nema ništa protiv takvog tipa proslave golova: “Nema ništa arogantno u njegovoj proslavi, to je derbi i siguran sam da će se o njoj pričati u godinama koje dolaze.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!