NaslovnicaVijestiZbog navodno lošeg ponašanja Van Gaal prodaje svog krilnog igrača

Zbog navodno lošeg ponašanja Van Gaal prodaje svog krilnog igrača

Zbog navodno lošeg ponašanja prodaje svog krilnog igrača. Belgijski internacionalac je spreman da se rastane od Old Trafforda ako Louis van Gaal i na kraju sezone ostane menadžer Manchester Uniteda, gdje holanđanin nije uopšte impresioniran navodno lošim stavom krilnog igrača.

Zbog navodno lošeg ponašanja Van Gaal prodaje svog krilnog igrača

Louis van Gaal će prodati krilnog igrača Crvenih đavola, Adnana Januzaja, ako i dalje ostane menadžer na kraju sezone, piše Sunday People.

Van Gaal nije impresioniran Belgijancem i navodno njegovim lošim ponašanjem, a nije se još uvijek ustalio u prvi tim.

Januzaj, zajedno sa veznjakom Andreas Pereirom, kaže da su imali odbacujući pristup prema igri i Van Gaal je spreman da proda 21-godišnjaka kada se otvori ljetni prijelazni rok, ali samo ukoliko on još uvijek ostane menadžer, što su vrlo male šanse.

Januzaj se bori sa formom ove sezone i vraćen je sa pozajmice iz Borussije Dortmund nakon što je odigrao samo jednu utakmicu za njemački klub.

Adnanova porodica je porijeklom sa Istoka, ali je 1992. emigrirala u Brisel, gde je on i rođen. Fudbal je počeo da trenira u ekipi Brisela, a kada mu je bilo 10 godina 2005. prešao je u Anderleht. U martu 2011. kada mu je bilo 16 godina, napustio je Anderleht i prešao u Manchester United.

Tokom sezone 2012/13. Alex Ferguson ga je registrovao za prvi tim. Dobio je dres sa brojem 44, ali nije odigrao ni jednu utakmicu te sezone.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

U poslednjem kolu, na gostovanju WBA nalazio se na klupi za rezervne igrače, ali nije dobio priliku da debituje. Izabran je te sezone za najboljeg igrača rezervnog tima Manchester Uniteda.

Tokom turneje po Aziji pred početak sezone 2013/14. bio je strijelac na posljednjoj utakmici ove turneje protiv ekipe Kiče iz Hongkonga. U prijateljskoj utakmici protiv Seville u kojoj su poraženi 1:3 Januzaj je bio asistent kod jedinog gola svoje ekipe.

Za United je u takmičarskoj utakmici debitovao 11. augusta 2013. protiv Wigana u Community Shieldu. U igru je tada ušao umesto Robina van Persija šest minuta prije kraja utakmice.

U prvenstvu je debitovao 14. septembra protiv Crystal Palace-a (2:0) kada je u igru ušao umesto Ashley Younga u 68. minutu. Prvi put je bio starter na gostovanju Sunderlandu (2:1) 5. oktobra 2013. Januzaj je tada bio strijelac oba gola kojima je napravio preokret i doneo pobjedu svojoj ekipi.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!