NaslovnicaVijestiZidane je nadomak dovođenja prvog pojačanja na Santiago Bernabeu

Zidane je nadomak dovođenja prvog pojačanja na Santiago Bernabeu

Upravi Real Madrida ostalo je još 11 dana da dovedu pojačanja za narednih 18 mjeseci obzirom da će FIFA-ina zabrana transfera za Kraljeve vrijediti u predstojeća dva prijelazna roka, baš kao i za njihove velike gradske rivale, Atletico Madrid.

OIR_resizer

Sa tim u mislima, Zinedine Zidane nije tratio vrijeme već je krenuo po mlade talente kako bi ih doveo u redove Real Madrida prije nego što se u borbu za njih uključe i drugi klubovi.

Urugvajac Rodrigo Bentancur trebao bi biti prvo pojačanje u eri Zinedinea Zidanea.

18-godišnji veznjak Boca Juniorsa jedan je od najvećih nada svjetskog nogometa, a prošlo ljeto zamalo je otišao u Juventus.

Bianconeri su željeli Carlosa Teveza poslati u Argentinu, a zauzvrat su tražili sada već 18-godišnje čudo od djeteta. Ipak, dogovor naposljetku nije postignut.

Bentancur je upisao 25 nastupa u dresu Boce te bi u Real Madrid trebao stići za oko 10 milijuna funti.

Urugvajac će igrati u drugoj momčadi Real Madrida, Castilli, dok ne pokaže kako zaslužuje priliku u prvoj momčadi.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!