NaslovnicaVijestiZidane: Ronaldo je najbolji

Zidane: Ronaldo je najbolji

Trener Real Madrida Zinedine Zidane tvrdi da je Cristiano Ronaldo najbolji igrač na svijetu, te je dodao da je zadovoljstvo s njim raditi.

Ronaldo je najbolji

Leo Messi je proglašen za najboljeg igrača na svijetu u 2015. godini, ali ipak Zidane tvrdi da je Ronaldio bio bolji, ali ipak da se njih dvojica ne mogu usporediti, te da je njihovo rivalstvo sjajna stvar.

“Za mene je Ronaldo najbolji, ne Messi. Stil nogometa koji igra Messi se razlikuje od Ronaldovog stila. Njihovo rivalstvo je dobra stvar, ne samo za igru, već zbog toga što jedan drugog guraju do maksimalnih granica”, kaže Zidane, te dodaje.

“Svaki dan ljudi izmišljaju stvari o Ronaldu, ali istina je samo da je on dobar čovjek.”

Prije par dana u javnosti se pojavila informacija kako je Florenitno Perez htio otpustiti Zinedina Zidanea 2015. godine, dok je Francuz bio pomoćni trener u Realu uz Carla Ancelottija.

Zinedine Zidane još od dolaska na klupu Real Madrida nije doživio poraz, Francuz je u pet utakmica upisao 4 pobjede i jedan remi.

Zidane je u svojoj igračkoj karijeri osvojio dosta titula, karijeru je okončao 2006. godine, a titule je osvajao igrajući za Bordeaux, Real Madrid, Cannes i Juventus.

Bio je nacioalni šampion Italije i Španije, osvojio je Ligu prvaka, Superkuo Europe i Interkontinenatalni kup. Sa reprezentacijom Francuske bio je svjetski i europski prvak, tri puta je dobio nagradu za najboljeg igrača na svijetu. Za Francusku je u 108 utakmica postigao 31 gol.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!