NaslovnicaVijestiZinedine Zidane: Dokle god sam ja ovdje, on ne ide nikuda!

Zinedine Zidane: Dokle god sam ja ovdje, on ne ide nikuda!

Dokle god sam ja ovdje, on ne ide nikuda, rekla je legenda fudbala. Zinedine Zidane je svojom izjavom razočarao sve navijače Manchester Uniteda. Čini se da će klub sa Old Trafforda propustiti još jednog igrača Real Madrida, nakon što im je Bale ubio sve nade prije nekoliko dana.

Dokle god sam ja ovdje

Naime, radi se o bivšem igraču Manchester Uniteda, i jednom od najboljih igrača svijeta, Cristianu Ronaldu. Manchester se nadao ponovnom ujedinjenju sa portugalcem nakon što je Zinedine Zidane preuzeo Real Madrid, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

United je navodno bio spreman da ponudi ogromne novce za njega, ali Zidane je imao drugačije mišljenje i rekao je da će sve ponude za njega biti odbijene.

“Nije samo da on (Ronaldo) nije na prodaju, nego je on duša i srce ovog tima. Nasmijao sam se na te špekulacije, jer dokle god sam ja ovdje, on ne ide nikuda.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

U siječnju 2016. godine, Zidane je po prvi put postao službeni trener Real Madrida. Prije toga je radio kao pomoćni trener u Real Madridu i kao trener B selekcije. Na trenerskoj klupi je zamijenio Rafael Beníteza. Real Madrid je pod njegovim vodstvom u najjačim utakmicama protiv najvećih konkurenata pobijedio protiv Athletic Bilbao na San Mamesu (2-1), dok je preostala dva boda osvojio u remijima protiv Atlético Madrida (1-1) na Vicente Calderonu iValencije (2-2) na Mestalli. U prestalim velikim utakmicama Benítezov je Real izgubio. Odnosi se to na utakmice protiv Barcelone (0-4), Seville (2-3) i Villarreala (0-1).

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!