NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović izjednačio rekord Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu

Zlatan Ibrahimović izjednačio rekord Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu

Iako ima 35 godina i iako su mnogi predviđali da neće uspjeti u Manchester Unitedu, legendarni Zlatan Ibrahimović dokazuje upravo suprotno.

Zlatan Ibrahimović izjednačio rekord Cristiana Ronalda

Šveđanin igra sezonu iz snova, a sinoć je to pokazao postigavši hat trick protiv Saint Etiennea u Europskoj ligi.

To je bio njegov ukupno 23. gol u ovoj sezoni, odnosno 5. gol u Europskoj ligi u samo šest nastupa. U Premier ligi je postigao 15 golova u 24 nastupa, te trenutno dijeli treće mjesto najboljih strijelaca u ligi sa Chelseajevim Diegom Costom.

Zlatan Ibrahimović je sinoć izjednačio jedan zanimljiv rekord Cristiana Ronalda. Tokom šest godina u Unitedu, Cristiano Ronaldo je postigao ukupno 118 golova u svim takmičenjima, no jeste li znali da je postigao samo jedan hat trick?

Ibrahimović je sa sinoćnja tri gola izjednačio taj rekord i to u 35 odigranih utakmica. Manchester United je šesti u Premier ligi sa 48 osvojenih bodova nakon 25 odigranih kola. Za velikim rivalom Liverpoolom, koji je peti, zaostaje tek jedan bod.

Na prvom mjestu je Chelsea sa čak 60 bodova, osam više od drugoplasiranog Manchester Cityja, dok treće i četvrto mjesto sa po 50 bodova drže Tottenham Hotspur i Arsenal.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!