NaslovnicaVijestiZnate li koliko Bale košta Real Madrida po utakmici?

Znate li koliko Bale košta Real Madrida po utakmici?

Znate li koliko Bale košta Real Madrida po utakmici? Povreda Garetha Bale-a dokazuje da on Real Madrida sve skuplje i skuplje za svaku utakmicu koju propusti. Prema engleskom AS-u, Velšanin Madridskog kluba košta oko 34.5 miliona eura da igra 45 utakmica godišnje.

Znate li koliko Bale košta Real Madrida po utakmici

Bale je već pretrpio tri povrede ove sezone – njegova najnovija povreda ga je zadržala van terena zadnje tri utakmice – i 11 ukupno otkako je preselio u Španiju u 2013. godini.

Madrid je platio Tottenhamu 85 miliona funti i to je napravilo Bale-a najskupljim igračem u historiji fudbala, ali oni baš i ne žanju ono što su posijali.

Otkada je potpisao za španske gigante, Bale je promašio 36% utakmica, igrajući 8.626 od mogućih 13.410 minuta. Povrede su ga ove sezone držale oko 54% od ukupnog vremena utakmica.

[su_bet_at_home_1]

To znači da Madrid plaća 750.000 eura svaku utakmicu koju Bale odigra, broj koji se bliži milionu, piše Engleski AS.

Otkako se pridružio Realu, Bale je osvojio Kup Kralja 2014. godine sa prekrasnim individualnim golom, koji je u ranku sa nekim od najljepših golova u njegovoj karijeri.

Jedan mjesec kasnije je postigao gol u finalu Lige prvaka kada je Real Madrid pobijedio Atletico Madrid 4-1 u produžetcima.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!