NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida se odlučila na Manchester United ispred Chelseaja

Zvijezda Real Madrida se odlučila na Manchester United ispred Chelseaja

Prema pisanju španjolskog Diario Gola, zvijezda Real Madrida Gareth Bale izabrat će Manchester United ispred Chelseaja ukoliko bude napuštao klub.

Gareth Bale blizu prelaska u Manchester United

Špekulacije o odlasku Balea u Manchester United su se tako ponovo pojavile nakon 2013. godine, kada je odbio ponudu ‘Crvenih vragova’ i otišao u Real Madrid iz Tottenham Hotspura.

The Independent je prošle sedmice objavio da je Bale ovog ljeta bliži dolasku na Old Trafford nego ikad ranije, s obzirom da je postao višak u Real Madridu zbog učestalih povreda i nedostatka forme.

“Kraljevski” klub kao njegovu zamjenu želi dovesti Edena Hazarda iz Chelseaja, te senzaciju Monaca ove sezone Kyliana Mbappea.

27-godišnjak se navodno ne bi protivio ni ostanku na Santiago Bernabeuu, ali ukoliko mu iz kluba poruče da im više nije potreban rado bi prešao u Manchester United i pokušao vratiti karijeru na pravi put.

Manchester United je također povezivan i sa dovođenjem napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna, kao i Baleovog suigrača Jamesa Rodrigueza ovog ljeta.

Tim Josea Mourinha je na dobrom putu da izbori Ligu prvaka sljedeće sezone bez obzira na kojoj poziciji završili u Premier ligi. ‘Crveni vragovi’ su stigli do finala Europske lige i ukoliko budu slavili protiv Ajaxa, sljedeće sezone ćemo ih gledati u grupnoj fazi najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!