Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

belveder123

Članovi
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from maxi in Četvrtina finala (24.1.)   
    Vidim da se Goksim raspisao u vezi sutrasnje tekme. Po svemu videnom za sad za nas je sutra gotovo prvenstvo. Koliko god ja htio da nije tako ne mogu naci niti jedan argument za nasu pobjedu osim naravno navijackog. Kvota na nas je stvarno primamljiva, ali nasa igra je katastrofa ovo prvenstvo. Sa svim nizeradrednim i amaterskim ekipama smo se mucili osim sa Cileom, napad je bezidejan i spor i sa upornim forsiranjem igre sa 7 igraca koja ne daje plodnost odnosno jos vise usporava ionako sporu igru. Obrana je bila kriminalna do zadnje utakmice sa Egiptom ali Egipat je napadacki limitirana momcad pa opet ne znam koliko ta utakmica moze biti mjerilo. Ivic je bia zrtva lose obrane to je definitivno i svi znamo kako je jako tesko braniti kad obrana ne stima al dobro to je sad tu nebitno. Spanjolska sa druge strane jako obrambeno i fizicki jaka momcad i nikad nam takve momcadi nisu pasale pa cak i kad smo imali zlatnu generaciju i lijepu i brzu igru te su nam zadnjih godina dosta cesto ocitavali bukvicu ponavljam sa puno jacim rosterom nego sto ga sad imamo. Babic kao izbornik me isto previse ne odusevljava, kao u svakom sportu imamo talenta al nemamo struku i sve mi ovo mirise na glatku pobjedu Spanjolaca. Spanjolce nisam gledao na turniru, mucili su se protiv Brazila al on cesto zna biti neugodan al sam cuo izjavu Metlicica da igraju najbolji rukomet turnira. Ovo je sport i u rukometu pogotovo cesto odlucuju sitnice, nikad se ne zna al mi bi morali odigrati utakmicu turnira da bi prosli dalje. Neki kazu vrijeme je da je odigramo, istina ali da li imamo kvalitete za takvo nesto? 
    Moj tip je svakako pobjeda Spanjolske i to vj u kombu sa Francuzima koji bi tribali osvojiti ovo prvenstvo, al imam dilemu sto se tice igraca pa ako neko je bolje pratia Spanjolce. Aginagalde nas je cesto unistava al granica nije mala i Spanjolci masu forsiraju igru na pivota, a druge strane i mi to znamo tako da mi je tu jos upitnik. Rivera mi se svida mozda kao pick on izvodi i sedmerce ako se ne varam? Takoder Dusenbajev je mala i primamljiva granica i zna nam je on cesto utrpati par komada, sad ne znam koliko on dobije minuta po mecu. Takoder Canellas uzima dosta suteva koliko se sjecam..Svakako dosta se tu kombinacija ima za igrace pa ako ko od kolega ima kakav prijedlog dobrodosao je. Pozz svima znam da nisam previse aktivan radi obaveza ali svakodnevno citam i pratim forum
  2. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to Goksim in Najdraži dobitak   
    Već duže planiram započeti ovu temu, koja mislim da bi mogla biti jako interesantna.
    U mojoj "dugogodišnoj karijeri" bilo je svega i teško je izdvojiti najdraži dobitak. Neke od pogodaka koje sam imao možete pročitati u tekstu SvijetKladjenja slavi deveti rođendan.
    Ako baš moram izdvojiti samo jedan dobitak, bio bi to otkaz Moyesu na što sam se kladio onoga dana kada je i službeno došao na klupu Manchester Uniteda. Na uplaćenih 40€ dobitak je bio preko 10.000€  i to na listiću koji je imao samo tri para. Oni koji poznaju moj stil igre znaju da ovo nije bio jedini listić kojeg sam uplatio pa je ukupni dobitak koji mi je otkaz Moyesu donio bio veći. Lijepo je bilo pratiti zadnje tjedne Moyesa u Manchester Unitedu te navijati za poraze Uniteda taj period, a posebno je lijepo bilo gledati slavlje Evertona, te to kako je koeficijent na otkaz Moyesu pao na 1,15 noć prije nego je i bio otpušten. Još je ljepše bilo probuditi se, upaliti tv a kao "Breaking news" na svim televizijama vidjeti vijest da je Moyes dobio otkaz.

  3. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from mone in NBA - Petak 23.12.2016.   
    Veliki value danas na Detroit protiv GS. ocekuje se odmaranje glavnih igraca u redovima Warriorsa, a Detroit je ionako dobar i jos igra doma..sve u svemu kvota nikako ne drzi vodu..detaljnije imate dolje u linku..bet365 trentni drzi 3.4, ja sam uhvatio po 3.65..ostale klade nisam gleda
    https://www.tribina.hr/analyses/hipoteza-test-super-dobar-value-bet-dan-21388/
  4. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from Goksim in NBA - Petak 23.12.2016.   
    Veliki value danas na Detroit protiv GS. ocekuje se odmaranje glavnih igraca u redovima Warriorsa, a Detroit je ionako dobar i jos igra doma..sve u svemu kvota nikako ne drzi vodu..detaljnije imate dolje u linku..bet365 trentni drzi 3.4, ja sam uhvatio po 3.65..ostale klade nisam gleda
    https://www.tribina.hr/analyses/hipoteza-test-super-dobar-value-bet-dan-21388/
  5. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to pacino in 1. HMNL   
    Gotovo sam siguran da nijedna, možda se promjeni do iduće sezone
  6. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to hardek in NBA Picks 1.3.2016   
    Nema Fourniera, Hezonja over i Oladipo over se mora odigrat. Mario ide u prvu postavu, samo da mu sudci ne sude retardirane faulove kao neki dan i prelazi bez problema. Oladipa se očekuje na terenu vise od 40 minuta, uz to siluje loptu dosta tako da ide on preko 20 danas
  7. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to forza in NBA Picks 1.3.2016   
    Curry izgleda ne igra vcrs...
  8. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to hardek in NBA Picks 1.3.2016   
    Dakle ovako, kod GS-a upitni Curry i Iggy, ako oboje ne igraju Barnes over 11,5 i Klay over 25,5 mi izgledaju kao jako dobri pickovi. Treba pričekat više informacija.
     
    Kod Orlanda Evan Fournier is not expected to play, ako stvarno ne bude igrao Hezonja over 7,5 i Oladipo over 16,5 mi izgledaju kao pickovi za visok ulog. Također treba pričekat još informacija za odigrat.
  9. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to hardek in NBA Picks 1.3.2016   
    Čisto jedno upozorenje za Brooka, nije baš pouzdan u b2b utakmicama gdje postiže 17,7 poena. Slažem se da bi mogao proći jer su Lakersi jako loši pod košem al evo čisto jedno upozorenje jer je grana realtivno visoka
  10. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to JackieJack in NBA Picks 1.3.2016   
    Posto je 1 mart i pocetak novog meseca otvoricu novi NBA topic koji je u poslednje vreme malo zapostavljen. Aktivnost foruma je dosta porasla, i jako nam je drago zbog toga. Iz istog razloga mislim da bi puno preglednije bilo da NBA predloge pisemo u ovom delu.

    Takodje, primetio sam da u zadnjih 10-ak dana ima dosta clanova koji prate a bogami i jako dobro pogadjaju NBA tipove (igrace, hendikepe, overe/undere...) pa bih vas zamolio da tako nastavite i ovde pravimo neki presek za NBA pre svake noci.

    Evo za pocetak jedan predlog sa moje strane:

    B. Lopez over 21 @1.85 marathonbet
     
    Netsi igraju opet veceras i ovo im je B2B utakmica  posle one sinoc sa Clippersima. Brook je bio odlican i protiv Clippersa koji kao i Lakersi veoma lose brane poziciju centra. Sinoc je zabelezio 25 poena. Netsi su nesto malo podigli formu posle otkaza njihovog glavnog trenera. Sada deluju rasterecenije, na kraju krajeva i jedan i drugi tim ovde se oprostio od playoffa pa ce sigurno igrati nesto opustenije. Lopez je Lakersima ubacivao preko ove granice u zadnja 3 susreta, 2 prosle i 1 ove sezone. Ne vidim kako bi ga  sada zadrzali u underu, osim ako udje u problemima sa licnim. On je prva napadacka opcija Netsa i sigurno ce potrositi 20-ak lopti i uz koje bacanje i solidan % suta bi morao ubaciti barem 22 poena
  11. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to Goksim in VIDEO: NOVI SKANDAL Zaustavljene oklade na sumnjivi meč parova nakon velikih uplata   
    Velika kladioničarska web stranica zaustavila je u nedjelju oklade na jedan meč mješovitih parova na Australian Openu zbog sumnje u namještanje.

    Ugledni New York Times tako prenosi da je velika svota novca koja je uplaćena na teniski meč između Lare Arruabarrene i Davida Marrera protiv Andreje Hlavačkove i Lukasza Kubota alarmirala čelnike pinnacle Sportsa, jedne od najvećih i najutjecajnijih web-stranica.

    Skoro sve uplate bile su na pobjedu Hlavačkove i Kubota, što je bila glavna indikacija da bi meč mogao biti namješten. Uistinu, Hlavačkova i Kubot zaista su meč i dobili sa superuvjerljivih 6-0, 6-3. Cijeli je meč trajao 49 minuta, a prvi set svega 20.

    Na meč Aruabarrena/Marrero – Hlavačkova/Kubot na Betfairu tog su dana zabilježene uplate u visini od 25.000 dolara, a na ostala tri meča mješovitih parova koji su se igrali toga dana zbirno je uplaćeno 2000 dolara.

    Nakon susreta su Arruabarrena, inače 33. tenisačica svijeta u igri parova i Marrerro, trenutno 32. igrač iste ljestvice u konkurenciji tenisača, odbacili bilo kakvu sumnju u namještanje. Marrero je nakon susreta izgovor za uvjerljiv poraz pronašao u ozljedi koljena.

     

    "Ja sam profesionalac. Pokušavam igrati svoj najbolji tenis na terenu. Ako ste gledali moje mečeve onda znate da se ne volim povlačiti iz susreta“, objasnio je Marrero, koji je istaknuo da se kojim slučajem povukao prije samog meča da ne bi dobio nikakvu novčanu nagradu od organizatora.

     

    Pogledate li sam meč, odnosno snimku istoga, nemoguće je ne primijetiti nekarakteristične pogreške španjolskog mješovitog para.

    "Otprilike 13 sati prije početka meča pinnacle je zaustavio oklade na taj par i obavijestio policiju u Victoriju, australsku državu u kojoj se turnir održava, o mogućim neregularnostima“, rekao je Marco Blume, čelnik pinnacle Sportsa.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=zuFkLSUDO3o

     

    Zanimljivo je kako se ovakav slučaj dogodio neposredno nakon što su BuzzFeed i BBC izašli u javnost s optužbama u namještanje u vrhunskom tenisu.

     

    Izvor: Jutarnji list

    http://sportske.jutarnji.hr/video--novi-skandal-zaustavljene-oklade-na-sumnjivi-mec-parova-nakon-velikih-uplata/1506795/

  12. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to Goksim in Zakopane   
    Evo i ponude...
     
    Ovako na prvu mislim da bi Prevc opet mogao sve potući, iako HS134 je tako da bi mogle biti manje razlike u bodovima i mislim da će stil igrati veću ulogu...
     

  13. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from Arnel in Gdje se najbolje kladiti na koje oklade?   
    Super, pratit cu pa javim.
  14. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from Goksim in Gdje se najbolje kladiti na koje oklade?   
    Super, pratit cu pa javim.
  15. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from Goksim in Gdje se najbolje kladiti na koje oklade?   
    Nisam znao gdje postaviti pitanje, pa sam otvorio novu temu. Nakon eventualne rasprave neka administratori slobodno izbrišu.
     
    Ako ko ima iskustva sa klađenjem na našu košarku mene bi zanimalo kad naše klade puštaju razradu za utakmice A1 Lige, te daju li razrade strane kladionice, te ako daju kad točno?
  16. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from ivicam in Gdje se najbolje kladiti na koje oklade?   
    Nisam znao gdje postaviti pitanje, pa sam otvorio novu temu. Nakon eventualne rasprave neka administratori slobodno izbrišu.
     
    Ako ko ima iskustva sa klađenjem na našu košarku mene bi zanimalo kad naše klade puštaju razradu za utakmice A1 Lige, te daju li razrade strane kladionice, te ako daju kad točno?
  17. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from Arnel in Gdje se najbolje kladiti na koje oklade?   
    Nisam znao gdje postaviti pitanje, pa sam otvorio novu temu. Nakon eventualne rasprave neka administratori slobodno izbrišu.
     
    Ako ko ima iskustva sa klađenjem na našu košarku mene bi zanimalo kad naše klade puštaju razradu za utakmice A1 Lige, te daju li razrade strane kladionice, te ako daju kad točno?
  18. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to chelseacro in Bet365   
    je u pravu je,krisis propise jer ne placas porez,procitaj si na stranicama porezne ja mislim,pise ti da je zabranjeno online kockanje..
  19. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to Goksim in William Hill   
    I ja sam davno imao problema sa autorizacijom. Sve ovisi na koga se na chatu naleti, jer isti problem neki riješe u par minuta i trude se pomoci a neki zakompliciraju sa traženjem 5 dokumenata. Uglavnom, probajte na chatu više puta, sve se da riješiti a kada se jednom verificira račun problema nebi trebalo biti... 
  20. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to underdog in William Hill   
    Ja sam imao isti problem sa autorizacijom,nekih 4 sata razgovarao sa njima i slao sve moguće dokumente koje imam..i onda sam random išao probati navečer i naletio na stvarno na okej admina i priznao mi samo osobnu dok su me prijasnji admini trazili vozačku/putovnicu/domovnicu(čak sam i jednom poslao domovnicu i onda mi je odgovorio da mu ju moram predati na eng...),pazi da ti se osobna il dokument koji daješ jako dobro vidi,da je sve vidljivo,to je meni bio jedan od problema,sretno.
  21. Sviđa mi se
    belveder123 reacted to Goksim in William Hill   
    I ja sam jučer imao isti problem... Skini si TorBrowser pa probaj sa njim
  22. Sviđa mi se
    belveder123 got a reaction from Goksim in William Hill   
    Jel ima još ko problema sa william hillom? od jucer mi nece uđe na stranicu, zbog tog su mi pobjegli kartoni sinoc na levante-betis, a tamo mi je sva banka :/
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use