Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

underdog

Članovi
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by underdog

  1. Tako se i ja skoro zaj** prije pocetka prvenstva haha. A mislim moguce je ovo. Cak mozda i ima value. Od Engleske se ocekuje da postigne 2 gola varem, igraju wales i sj. Irska isto dosta igraca iz premierlige. Lukaku, de bruyne hazard kod belgije. Cak se mozda i isplati odigrat :/.

    Ma sad sam bio na chatu kod Betfair-a i hvala im jer su mi poništili okladu tak da onda ovo ipak izbjegavam al kako to ide na kraju će proći :D

  2. Mislim da je bet365 imao ovakve oklade. Al sta ne znaci to, da ce igraci premier lige (EPL) dat 9 golova, a ne sve momcadi skupa. Nema smisla da stave koef 6 na 9 golova u 8 utakmica. To je 1.125 golova ja utakmici

    ja krivo shvatio onda,pardon..

  3. Betfair nudi Round of 16 - EPL goal scored over 8.5 (90min) znači da će u ovih 8 utakmica biti više od 8.5 golova,to bi po meni trebalo glatko proći s obzirom da nema više kalkuliranja i da se ekipe nakon primljenog gola se moraju otvoriti i tražiti gol.Znači po njihovom bi smijelo pasti samo jedan gol po utakmici ,ja osobno mislim da bi već u prvom danu mogli vidjeti minimalno 5 golova a u drugom ždrijebu su po imenima puno jače repke gdje bi mi mislim isto mogli vidjeti dosta golova s obzirom na ofenzivnu kvalitetu francuske,engleske,španjolske i njemačke niti jedna ekipa se do sad nije raspucala,bilo je tu jako puno promašaja,igranja utakmica sa stavom "lako ćemo" i nikom se još nije otvorilo te mislim da je vrijeme za to, inače Betfair na ovu okladu nudi koficijent 6,sretno ko prati :)

  4. Betfair nudi Round of 16 - EPL goal scored over 8.5 (90min) znači da će u ovih 8 utakmica biti više od 8.5 golova,to bi po meni trebalo glatko proći s obzirom da nema više kalkuliranja i da se ekipe nakon primljenog gola se moraju otvoriti i tražiti gol.Znači po njihovom bi smijelo pasti samo jedan gol po utakmici ,ja osobno mislim da bi već u prvom danu mogli vidjeti minimalno 5 golova a u drugom ždrijebu su po imenima puno jače repke gdje bi mi mislim isto mogli vidjeti dosta golova s obzirom na ofenzivnu kvalitetu francuske,engleske,španjolske i njemačke niti jedna ekipa se do sad nije raspucala,bilo je tu jako puno promašaja,igranja utakmica sa stavom "lako ćemo" i nikom se još nije otvorilo te mislim da je vrijeme za to, inače Betfair na ovu okladu nudi koficijent 6,sretno ko prati :)

     

  5. Fala ti puno Goksim, al mene ovaj William Hill totalno bojkotira. Već više od dva tjedna s njima vodim raspravu oko autorizacije dokumenata. Zadnji surebet za dortmund schalke sam uplatio popriličan iznos i stoji mi tamo zaglavljeno i ne daju mi isplatu. Okladu nisam odigrao jer mi je nisu dozvolili a to nije prvi put da mi ne dozvoljavaju ili ograničavaju uplatu. I sad me maltretiraju sa tim mailovima, svaki dan se javi drugi administrator i zahtjeva dokumente koje sam već sla možda 5 puta i tako ukrug šaljem non stop iste slike. Doša sam do takve faze isfrustriranosti da mi dođe da cijeli iznos uplatim pa ako izgubim da se uopće više ne borim sa William Hill vjetrenjačama. Kod ostalih online klada nikad nisam imao takav problem sa autorizacijom

    Ja sam imao isti problem sa autorizacijom,nekih 4 sata razgovarao sa njima i slao sve moguće dokumente koje imam..i onda sam random išao probati navečer i naletio na stvarno na okej admina i priznao mi samo osobnu dok su me prijasnji admini trazili vozačku/putovnicu/domovnicu(čak sam i jednom poslao domovnicu i onda mi je odgovorio da mu ju moram predati na eng...),pazi da ti se osobna il dokument koji daješ jako dobro vidi,da je sve vidljivo,to je meni bio jedan od problema,sretno.

  6. Hm... Vidim tebi je račun u HRK, meni u €, međutim to sigurno nije rezlog jer uplata se samo konvertira, koja god valuta bila. Moguće da možda treba verificirati račun, tj. poslati im sken nekog dokumenta(?)

     

    Bilo bi najbolje da im postaviš pitanje na chatu jer ćeš dobiti provjereni odgovor, u 2-3minute.

    https://www.unibet.com/help/contact

    Ma,stavio sam normlano sad preko kratice(vise) i došlo je al hvala  ;)

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use