Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Luka1234

Članovi
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Luka1234 reacted to Goksim in Obavijest o novom postu   
    Budući da konstatno radimo na novim unapređenjima koji će pridonjeti funkcionialnosti foruma, te tome da prave informacije dođu do članova foruma što prije, s ponosom objavljujemo da smo implementirali opciju koja omogućava da se članovi foruma mogu "pretplatiti" (besplatno naravno) na određene topice, te primati obavijesti (notifikacije) na email, iste sekunde kada se objavi novi post!
     
    Kako bi dobivanje obavijesti aktivirali potrebno je:
     
    1. Otvoriti topic (temu) za koju želite dobivati obavijesti. Npr. Dnevni tipovi => Utorak 1.3.2016. 
    Te na samom vrhu, sa desne strane (kao na slici) odabrati opciju "Follow this topic"
     

     
    2. Otvoriti će vam se okvir koji vas pita koliko učestalo želite dobivati obavijesti, a budući da dobivanje obavijesti jednom tjedno ili dnevno, u našem slučaju gdje je često brzina presudna nije opcija, odaberite "Instantly" kao na slici. Dakle da obavijesti o novim analizama dobivate iste sekunde kada budu objavljene.
     

     
    3. Kliknite na "Follow this topic".
    Nakon što ste se pretplatili na dobivanje notifikacija za navedeni topic na email adresu koja je u Vašem profilu na forumu (koju ste unjeli kada ste se registrirali o.p. može se editirati!) dobivat ćete obavijesti.
     

     
    BITNO! Kako bi obavijesti dobivali i za npr. Dnevni tipovi => Srijeda 2.3.2016., kada navedeni topic bude otvoren, potrebno se je ponovno pretplatiti za taj topic!
    Dakle, potrebno se je pretplatiti na svaki topic odvojeno!
     

     
     
    Uz navedeno postoji opcija i dobivanja opcija za svaku novootvorenu temu! Ovo preporučujem svim članovima da si aktiviraju, aktivacija je potreba samo jednom.
     
    Na ovaj način ćete dobivati objavijesti čim bude otvoren novi topic, dakle čim netko npr. otvori topic za subotu. Ovom opcijom dobit ćete samo jednu notifikaciju za novootvorenu temu, međutim nećete dobivati notifikacije svaki put kada netko napiše novi post. Kako bi tu opciju aktivirali potrebno je ući u topic i pretplatiti se na njega prema ranijim uputama!
     
    Aktivacija notifikacija za dobivanje obavijesti po novootvorenom topicu za određeni forum (npr. Dnevni tipovi) potrebna je samo jednom!
     

  2. Sviđa mi se
    Luka1234 reacted to Danny89 in NBA picks 08.02.2016   
    NETS - NUGGETS  

     

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-brooklyn-nets-denver-nuggets/

     

     

    B. Bogdanović (8,5) – over @ 1,85 Wwin

     

    Eto nam Bogdanovića na dva overa u nizu po ovoj margini. Babo pokazuje da mu se samopouzdanje vraća, iako baš i nema neko povjernje od Tony Brown. Sacramento Kingse je natrpao sa 23 poena, što je uključivalo i sedam trica, dok je protiv Philadelphie bio puno skromniji sa samo devet poena. Bez obzira na igru, Brown mu ne dopušta veću minutažu, što Bojana naravno limitira, jer ionako ne dobiva previše lopti. Denver ionako nije obrambena ekipa i ovo je još jedna prilika za Bojana da odigra dobro i prebaci ovu doista malu marginu.

     

    W. Barton (15,5) - over @ 1,85 Wwin
  3. Sviđa mi se
    Luka1234 reacted to plutonium in Prodao je sve što je imao i sve stavio na crveno!   
    Izgleda mi ko neka dobra promocija u dogovoru sa kasinom....but who knows...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use