Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Komaus87

Članovi
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Komaus87

  1. G. Hayward 23,5 OVER 1,85 

    Hill out, Hood pod upitnikom. Tako je bilo prosli mec i Hayward je ubacio preko 30 poena. Jednostavno ima svu slobodu u napadu pogotovo veceras protiv Denvera koji je supalj u odbrani na sve strane.

    Sad imam jedno pitanje iskusne i ozbiljnije clanove. Zanima me od ovoih dole navedenih kladionica koja je najbolja za NBA igrace, tj njihove granice i da imaju iole ponudu a ne da postave samo 2 igraca iz jednog meca (npr). Kladionice Bewin, Expect, unibet, William Hill, Marathon ili pinnacle??

    Hvala puno unapred

  2. prije 4 sati, JackieJack said:

    Barnes under 19.5 @1.60 Wwin

    Kvota jeste pala ali po meni i dalje vredna igranja. Dallas veceras ide na Spurse a Barnes na Leonarda. Inace Dallas je u velikoj krizi sto se igre i rezultata tice, dosta su losi u poslednja nekoliko meca, Barnes jeste bio mozda i jedina svetla tacka u tom timu ali veceras ide na Leonarda i mocne Spurse. Veliko je cudo ukoliko ovde ne vidimo blow out uzeci u obzir partije oba tima u poslednje vreme. 19.5 je puno, ocekujem da 4/4 presedi na klupi a malo ko je za 3/4 ubacio 20 poena Leonardu.

     

    Gasol under 15.5 @1.85 Supersport

    Gasol ide veceras na Boguta, Bogut vazi za dobrog defanzivca. Dobar deo razloga za ovaj tip je vec objasnjen u gore prvom tipu kod Barnesa. Spursi ce sigurno hteti odmoriti glavne igrace pri kraju meca, Gasol postize nesto vise poena u poslednja 5-6 meca nego sto je to bio slucaj na pocetku sezone ali 15.5 jeste puno i mislim da Pau veceras ostaje ispod.

     

    Bogut ne igra pa oprez a za Barnesa se apsolutno slazem.  Andrew Bogut (calf) will not play Monday

  3. I.Thomas (21.5) Više 1,85

     

    Igrac koji je i te kako zahvalan za igranje over i pravo otkrovenje Bostona jer je bukvalno upao u prvu petorku nakon povrede Smarta i od tad trpa redom. Košarkaš kojeg je skoro nemoguce cuvati, na prosjeku upravo 21,5 poen po mecu, dosta uzima suteva pogotovo za 3 poena i bilo je situacija kad je prelazio granicu vec u 3/4. New Orleans kao i Phoenix jako slabo brane poziciju pleja sto ce Thomasu sigurno ostaviti još više prostora. Samo da ubiljezi pristojan procenat suta i ode on ponovo over u mecu gdje se ocekuje dosta poena s obe strane.

  4. Oladipo V.(-15,5+)-Orl-Mil (28.11. 01:00) više 1,85

    ----------------------------------------------------------------
    oladipo se vratio nakon povrede i odmah pokazao ko je i sta je. Gledao sam prosli mec Orlanda protiv New Yorka koji su dobili i Oladipo je usao s klupe, ubacio cak 24 poena a pri tom se uspio i izmasiti ali cak 15 puta je isao na liniju slobodnih bacanja i samo 1 promasio. Odlican prodor ima, brz i tesko ga je cuvati pa zato ga dosta i fauliraju. Igrao je 26 minuta taj mec a i veceras ocekujem slicnu minutazu sto je mislim sasvim dovoljno da ubaci minimum 16 poena jer bi ponovo uz Vučevića u reketu on trebao biti glavni poenter iz vana.
  5. WestbrookR(-26,5+)-Okl-Bkn (26.11. 02:00) manje 1,85 -> 27 poena

    ----------------------------------------------------------------

    Doslo vrijeme da se zvjerka igra manje. Naravno iz jednog razloga, vratio se Durant i odmah uzeo dio suteva i njemu i Ibaki. Prosli mec Durant se vratio u duelu protiv Utaha, ubacio najvise poena za Oklahomu koja je slavila sa 111:89. Wesbrook je taj mec ubacio 20 poena a cak 10 sa linije slobodnih bacanja. Veceras ocekujem slican scenario, jednostavno Wess uzima dosta manje suteva i poeni bi se trebali rasporediti i na Duranta i Ibaku kao i ostatak ekipe.

  6. Danas ima dosta zanimljivih parova ali mislim da ćemo morati čekati i večer jer je i dosta upitnika.. za početak od mene

     

    01:00 N.Vučević over 17,5 1.85 Wwin 

     

    Nikola Vučević ove sezone bilježi 16,5 ppg, 8,4 rpg i 1,9 blkpg. Po utakmicama: Washington 10, Oklahoma 26, Chicago 15, Pelicansi 22, Houston 6 u 17 minuta igre kada se i ozljedio i nije ga bilo 3 utakmice.. vratio se protiv Lakersa kojima je ubacio 18, zatim je Utahu ubacio 16 i zadnju Washingtonu 19. Minnesota je obrambeno slaba ekipa, pušta dosta na svim pozicijama pa tako i na centru. Whiteside 22, Marc Gasol 16, Mahimi 12, Ezeli 10, Horford 14, Pau Gasol 21, Jokić 10, Hibbert 12.. Vučević je upravo u posljednjoj utakmici protiv Minnesote odigrao vjerojatno i utakmicu karijere kada je ubacio 37 poena i dodao 17 skokova. Oladipo i Fourner su upitni za večeras i teško da ćemo nešto znati prije zagrijavanja, ali svejedno Vučka igram. Dominantan centar, vođa ekipe i sigurno će on dobiti svoju porciju pod koš gdje ga čeka rookie Towns koji mu ne bi trebao predstavljati problem.

    Znas li igra li veceras George Hill i Davis? Ako ne igraju onda opet Ellis over i Gordona over

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use