Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

TazMan

Članovi
  • Posts

    1119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    TazMan reacted to zoom-zoom in NFL 2021/2022   
    21:00 KC Chiefs - Cincinnati Bengals
    Veceras nas cekaju jos dvije poslastice za ljubitelje NFL-a, u prvoj utakmici veceri,finalu AFC-a se sastaju Bengalsi i Chiefsi.
    Chiefsi ulaze u utakmicu kao veliki favoriti, predvodjeni (po)najboljim QB u ligi, Patrickom Mahomesom. S druge strane ce stajati mladi Joe Burrow koji je u svojoj drugoj sezoni opravdao sto su ga izabrali kao 1.pick na draftu 2020.
    Chiefsi su u regularnoj sezoni ostvarili skor 12-5 (najbolji, uz Titanse), dok su Bengalsi imali 10-7.
    Susreli su se u 17.kolu, Bengalsi su na svom terenu slavili sa 34-31. Obje ekipe imaju jaci napad tako da i danas ocekujem utakmicu sa dosta poena (54,5 je margina). Burrow je bacio cak 446 jardi (drugi najbolji rezultat sezone, imao je 525 protiv Ravensa), i uz to ja bacio i 4 TD, bez INT ali sa 4 sacka.
    S druge strane i Chiefsi su postigli 4 TD, dva trcanjem a dva je bacio Mahomes, uz 259 jardi, bez INT i bez sacka.
    Vezano uz ovu okladu, WR Bengalsa Ja'Marr Chase je ove sezone postigao 13 TD, ima odlicnu suradnju sa Burrowom sa kojim je igrao na LSU. Na toj utakmici protiv Chiefsa je imao 266 jardi, uz tri TD.
    U play offu je na obje utakmice prebacio ovu marginu.
    Mahomes je pokazao protiv Billsa da moze napraviti sve, tako da 3 TD protiv Bengalsa ne bi trebao biti problem, isto tako 6+ za obje ekipe sa ovako napdackim ekipa bi trebalo proci.
     
     
     
     
  2. Sviđa mi se
    TazMan got a reaction from ante16 in Kako se najbolje kladiti sa malo novca   
    Samo da nadodam da ako se igra nešto di su 3 znaka moguća(1,x,2) da to nije 50/50 već 33/33/33(da ne pišem decimale).
    50/50 je tenis,over/under i sl. gdje je ili / ili ..... Eto.....
     
    Znači govorim čisto o statistici dobiveno/izgubljeno,ne o statistici koliko je vjerojatno za koji tip
  3. Sviđa mi se
    TazMan reacted to IzudinB in Premier League Fantasy   
    Pridružio se!! Nedam se da će nas biti dosta više nego prošle sezone!! Sretno!
  4. Tužan
    TazMan reacted to thescaaar in Najdulji niz   
    Idem i ja, kupio karton snickersa sad. Kap koja prelila casu je nesretni Melbourne Victory koje nema ko nije nabusio do sad (prosli tjedan ih Melb City nabusio 7:0) a evo sad pobjedjuju WSW 🙄
  5. Sviđa mi se
    TazMan reacted to fic in Najdulji niz   
    Dobio Ludogorets. 6 u nizu trenutno.
  6. Sviđa mi se
    TazMan reacted to trottel1950 in stefancubic tips   
    nisam ga znao pa sad otisao da vidim profil, dakle profil je vjerovatno kupljen.. zasto? vidi pratitelje, nisu to neki nasi nego amerikanci i botovi, kupljen je iz razloga da ima social proof. sta to znaci, to znaci da kad vidis waauu prate ga 20tisuca ljudi, da mislis "pa eeej to mora da nije fejk".
     
    a sad pitanje zasto neke poznatije osobe prave reklame za njega? pa zato te poznate ljudi i mogu da zive od instagrama, samo radi reklama... ako uzmu ajmo rec 500€ za taj jedan video, pa ja bi ga isto napravio.
     
    nemam pojma koliko se placaju njegove dojave, ali na insta imas toliko tih profila kao i njega... cim vidis da neko prodaje dojave zapitaj se ZASTO oni prodavaju dojave za nekih mozda 500€ ili nemam pojma, kad oni mogu da stave cilu kucu i obogate? da ja imam sigurnu kvotu od 2, mislis da bi trazio od nekoga 500€ da mu dam tu dojavu? pa ulozio bi nekih 10.000€ iako ih nemam hahahah al bi ih posudio...
     
    mozda grijesim, ali ne mislim..
  7. Sviđa mi se
    TazMan reacted to IzudinB in NBA - Srijeda 25.12.2019.   
    Toronto - Boston 2 (1.64) bet365
    Toronto se u ovom trenutku nalazi na četvrtoj poziciji sa 21 pobjedom i devet poraza, te dočekuju Bostona, koji se nalazi na drugoj poziciji sa 20 pobjeda i sedam poraza. Toronto je zaista odličan ove sezone, ali će im sada nedostajati nekoliko igrača, među kojima se nalaze dva vrlo bitna, Siakam i Gasol. Oni su ozlijeđeni već nekoliko utakmica, ali se tim u svakom slučaju držao dobro i bez njih. Mislim da oni teško mogu izbjeći poraz protiv Bostona u ovom susretu. Bostona koji ima sve igrače na raspolaganju.
    Boston je zaista odličan ove sezone, oni su u dobitku sa zamjenom Irvinga i Kembea, dok se očekuje da će u ovom susretu zaigrati i dva igrčaa koja su bila ozlijeđena Havard i Smart. Bez nekoliko glavnih igrača, teško je da će Toronto uraditi bilo šta u ovom meču. Te očekujem pobjedu Bostona. Sretno!

    (Koeficijenti 25.12. u 10:56 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  8. Sviđa mi se
    TazMan reacted to IzudinB in NBA - Srijeda 25.12.2019.   
    Philadelphia - Milwaukee 2 (1.66) bet365
    Philadelphia i Milwaukee će igrati u ovom derbi meču. Domaćinima upitam Embiid, te će se danas znati da li će igrati, najvjerojatnije hoće. Koeficijent na goste je u padu te se po mom mišljenju isplati pokušati na ovom koeficijentu kojeg nam nudi bet365 kladionica. Znači, Philadelphia je trenutno na 22 pobjede i 10 poraza te nakon serije poraza dolaze dvije vezane pobjede. Gosti imaju 27 pobjeda, te četiri poraza. Igraju odlično, kako u obrani, tako i u napadu. Imaju vrlo opasan tim i ove godine zaista odigraju svaki meč vrlo ozbiljno. Oni su po meni danas veliki favoriti, mislim da će dobiti i sa čak dosta velikom razlikom, ali za sada je jednostavna dvica dovoljna, jer mi se koeficijent sviđa. Sretno!

    (Koeficijenti 25.12. u 10:49 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  9. Sviđa mi se
    TazMan reacted to quickben22 in Programi i tablice za evidenciju klađenja   
    Bok, slozio sam jedan besplatni app za android, koji bi mogao odgovarati svima koji zele voditi jednostavnu statistiku za kladenje. 
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.companyname.AndroidTest3
  10. Sviđa mi se
    TazMan reacted to FamilyGuy in NFL 2.kolo   
    Drugo kolo NFL-a donosi nam nekoliko izjednačenih dvoboja, to se vidi i po koeficijentima za te utakmice. Od cijele ponude NFL-a ja se baš "zaljepio" na tri po meni najneizvjesnije utakmice današnjeg programa pa ćemo vidjeti kako će to na kraju ispasti. 
    Green Bay Packers - Minnesota Vikings 
    Listić počinje u 19 sati kada ćemo pratiti dvoboj Green Bay Packersa i Minnesote Vikingsa u dvoboju NFC North klubova. Obje momčadi krenule su u sezonu pobjedom, Green Bay je na otvaranju prvenstva bio bolji od Chicaga 10:3, dok je Minnesota kod kuće razbila Atlanta Falconse 28:12. Kladionice su blago na strani Green Baya, no tečaj na pobjedu Vikingsa tokom tjedna je u padu. 
    Green Bay je dakle odlično krenuo u sezonu pobjedom protiv Chicaga u utakmici koja nije oduševila ljubitelje NFL-a. Bila je to utakmica u kojoj su dominirale obrane, a pobjedu je Packersima donio trenutak inspiracije Aarona Rodgersa koji je u 2. četvrtini s par dodavanja ispreskakao obranu Bearsa i osigurao važnu pobjedu. Obrana Packersa također je radila odličan posao, no pravo je pitanje je li obrana Green Baya toliko dobra ili je napad Bearsa predvođen Mitch Trubiskyem loš. Minnesota će zato biti pravi test za obranu domaćih jer oni su kod kuće unišitili Falconse koji su u sezonu ušli s boljom obranom. Neće Vikingsima biti lako igrati protiv Green Baya koji će imati veliku podršku fanatičnih navijača u prvoj domaćoj utakmici sezone no dojma sam kako obrana Packersa ipak nije baš toliko dobra. Kirk Cousins je prošle godine imao prilagodbu na Vikingse, protiv Falconsa je to prošle nedjelje izgledalo dobro i vjerujem da će tako biti i danas na ovom neugodnom gostovanju. Vikingsi imaju kvalitetnu obranu kojom odlično barata Mike Zimmer i on će znati otežati život novom mladom treneru Packersa Mattu LaFleuru.
    TIP: Pobjeda Vikingsa po tečaju 2,25
  11. Sviđa mi se
    TazMan reacted to FamilyGuy in NFL 2.kolo   
    LA Rams - New Orleans Saints
    Ovaj dvoboj biti će više od utakmice. Od 22.25 Ramsi dočekuju Saintse u reprizi kontraverzne NFC Championship utakmice u kojoj je pogrešna sudačka odluka pogurala Ramse u utakmicu Superbowla. Motiv više svakako za momčad Saintsa da danas ostvari pobjedu u Los Angelesu. Obje momčadi su također na omjeru 1-0, Ramsi su u gostima bili bolji od Caroline Panthersa 30:27, dok je New Orleans Saintsi okrenuli utakmicu protiv Houston Texansa i slavili u najboljoj utakmici 1. kola 30:28. 
    U ovoj utakmici blagi favoriti su Ramsi, no ovo je dvoboj u kojemu Saintsi nisu bez šansi, po mom skromnom mišljenju mislim da su čak i favoriti. Drew Brees i kompanija tradicionalno "sporo" ulaze u sezonu i to smo vidjeli i u 1. kolu gdje su veći dio utakmice proveli u rezultatskom zaostatku. Ovo je više od utakmice kao što sam napisao i mislim da će Saintsi htjeti doći do pobjede. Najveća prednost u njihovoj igri je izvrsni probijač Alvin Kamara koji može štetu raditi probiojanjem, ali i kao hvatač. Upravo je Christian McCaffery iz Panthersa radio nered Ramsima u 1. kolu, a Kamara je igrač razine više i vjerujem da će tu Saintsi tražiti svoju šansu. Ofezivna linija Saintsa biti će na kušnji, dobro su radili posao protiv Texansa, ali protiv Ramsa će to biti zahtjevnije jer čeka ih defazivna linija predvođena najboljim obrambenim igračem prošle godine Aaronom Donaldom. Uspiju li neutralizirati defanzivu Ramsa, Saintsi su napravili pola posla. Druga polovica je na strani obrane Saintsa koja će morati znati uštopati Gurleya i Browna na poziciji probijača. 
    Ova utakmica će završiti s puno poena jer i Goff i Brees su fenomenalni quterbackovi, a i obje momčadi imaju talenta u napadu. Prednost dajem ipak Saintsima koji imaju bolju ofezivnu liniju i u tijesnoj utakmici to bi mogao biti jezičac na vagi.
    TIP:Pobjeda Saintsa po tečaju 2.05
  12. Sviđa mi se
    TazMan reacted to FamilyGuy in NFL 2.kolo   
    Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles
    Odličan dvoboj igrati će se u kasnom terminu, u noći na ponedjeljak od 02.20 sati. Sudar dviju "ptica" Falconsa i Eaglesa zaključiti će nedjeljni program 2. kola. Atlanta Falconsi su izgubili u 1. kolu od Minnesote Vikingsa 28:12, a Philadelphia Eaglesi su slavili 32:27 protiv Washinghton Redskinsa. Ovaj dvoboj dati će smjernice je li ovo još jedna izgubljena sezona za Falconse te jesu li Eaglesi spremni za novi pohod na Superbowl?
    Atlanta nije bila favorit u 1. kolu kod Minnesote Vikingsa, no mnogi su ipak očekivali kako Falconsi mogu barem držati rezultatski priključak. To se nije dogodilo i Falconsi su pometeni od strane Vikingsa. Osobno ih ne otpisujem i mislim da to nije bilo njihovo pravo lice. Matt Ryan i Julio Jones čine izvrstan tandem i očekujem da na krilima toga ovdje dođu do pobjede. Philadelphia je slavila protiv Washinghtona, no problem za Eaglese je što su dopustili čak 370 passing yardi i takva obrana protiv izvrsnog Matt Ryana u Mercedes Benz Areni je baš ono što je potrebno Falconsima da izbjegnu rupu od 0-2 na startu sezone. 
    Dobro je izgledao napad Eaglesa u toj prvoj utakmici protiv Redskinsa koji je osvojio ukupno 436 yardi, od toga 313 yardi kroz dodavanja za 3TD dodavanja. Obrana Redskinsa ipak nije na razini kakvoj je Atlanta. Falconsi nisu izgledali nimalo dobro protiv Vikingsa, no u sezonu su ušli s puno očekivanja i od njih očekujem da to večeras i potvrde. Obje momčadi su kvalitetne u napadu i par bljeskova obrana bi trebalo presuditi utakmicu. Ovo je dvoboj koji bi također trebao obilovati poenima, no Matt Ryan na domaćem stadionu igra dobro i zbog njega i u trećoj utakmici dana biram prema mišljenju kladionica,"underdoga."
    TIP:Pobjeda Falconsa po tečaju 2.05 
  13. Sviđa mi se
    TazMan reacted to FamilyGuy in NFL 2019/2020   
    Chicago Bears - Green Bay Packers 
    Počinje Nova NFL sezona, a prva utakmica jubilarne 100. sezone je najstariji derbi lige, dvoboj Chicago Bearsa i Green Bay Packersa.
    Obrana Bearsa prošle sezone predvodila je ligu s 27 presječenih lopti. Obrana bi ove godine trebala biti još bolja jer je novi defazivni kordinator Chuck Pagano. Da je mogao birati, novi trener Green Bay Packersa Matt LaFleur sigurno za prvu utakmicu sezone bi izabrao gostovanje kod Chicago Bearsa. LaFleur je novi trener Packersa, a očekuje se kako će donjeti neke novine u napadu Packersa koji se prošle sezone previše oslanjao na Aarona Rodgersa. Prošla sezona bila je loša za Packerse koji nisu izborili playoff i očito je puklo u suradnji dugogodišnjeg trenera Mike McCarthya i ponajboljeg quterbacka lige Aarona Rodgersa. Suradnja LaFleuera i Rodgersa obećava no teško je za očekivati da će stvari biti idealne već u prvoj utakmici i to na gostovanju kod najljućeg rivala. 
    U redovima domaće momčadi sve je po starom. Obrana je bolji dio i oni bi trebali nositi ovu ekipu do obrane divizijskog naslova. Navijači se nadaju kako će ove sezone Mitch Trubisky imati iskorak u sezoni. Matt Nagy je ofezivni guru, no Trubisky nije bio na visini zadatka tokom prošle sezone i ostaje dojam kako u njemu ima mjesta za napredak. "Mentalno je puno jači, ali to sada moramo pokazati na terenu." - izjavio je Matt Nagy o svom quterbacku. 
    Chicago je zadnji puta sezonu počeo pobjedom 2013. godine i ovo je prilika koju ne smiju propustiti. Green Bay je prošle sezone izgledao očajano u gostima gdje su upisali svega jednu gostujuću pobjedu. Soldier Field je bio tvrađava Bearsa i tu su u regularnoj sezoni izgubili samo od kasnijih Superbowl prvaka New England Patriotsa. Očekuje nas prava poslastica na početku sezone, iako gosti nisu bez šanse u ovome srazu kvaliteta je na strani Bearsa i bude li Trubisky na visini zadatka ovo će biti prva pobjeda na startu sezone od 2013. godine
    TIP: Chicago Bears -3,5
  14. Sviđa mi se
    TazMan reacted to FamilyGuy in NFL 2019/2020   
    Nova NFL sezona
    U noći na petak od 02.20 sati počinje nova, jubilarna 100 NFL sezona. NFL je odabarao najbolju utakmicu za početak ove priče, a to je najstariji derbi NFL lige, sudar Chicago Bearsa i Green Bay Packersa na Solider Fieldu u Chicagu. 
    Bilo je ovo uzbudljivih sedam mjeseci pauze od utakmice Superbowla gdje su Patriotsi slavili protiv LA Ramsa, pa do večeras i otvaranja nove sezone u Chicagu. Puno je promjena u momčadi, najzvučniji trade svakako je prelazak Odell Beckhama Jr. u Cleveland Brownse. Vječni luzeri iz Clevelanda tako su postali jedna od momčadi koja može ući u konkurenciju i za osvajanje Superbowla. Prema kladionicima su postavljeni kao sedmi favoriti. 
    Cleveland je momčad koja ima jednu od najboljih obrana lige, a s mladim quterbackom Baker Mayfieldom i s dodatkom Odell Beckhama koji je dodatno pojačao hvatačku poziciju jer je u rosteru već vrlo dobri Jarvis Landry ovo je momčad koja će privući najviše pažnje neutralnih navijača. 
    Pittsburgh Steelersi biti će manje u fokusu javnosti ove godine zbog problema u svlačionici. Ben Roethlisberger ostao je sam u Pittsburghu, nakon što je LeVeon Bell napustio Pittsburgh i otišao u NY Jetse, a Antonio Brown preselio je u Oakland Raiderse. Bez drame u svlačionici Pittsburgh bi mogao igrati bolje ove godine, a pravi test biti će već u nedjelju kad u noćnom terminu gostuju kod aktualnih Superbowl prvaka New England Patriotsa. 
    Patriotsi će u novu sezonu ući slabiji za odlazak u mirovinu Roba Gronkwoskog, najboljeg TE-a u ligi. Tom Brady stariji je još jednu godinu i pitanje je je li ovo godina kada će i on usporiti, ili će savšeni stroj Bill Belicheka još jednom pokazati klasu i stići do novog Superbowla.
    Andrew Luck s 29 godina otišao je u mirovinu i tako šokirao NFL svijet. Coltsi su igrali odlično prošle sezone i bili su jedna od momčadi koja se svrstavala među favorite za Superbowl. Luck je "presjekao" i izabrao mirovinu umjesto nove borbe s oprovakom i tako srušio "dionice" Coltsa. Jacoby Brisett biti će startni QB Coltsa. 
    Patrick Mahomes i Kansas City Chiefsi bili su odlični prošle sezone i zamalo izgubili finale AFC konferencije od New England Patriotsa. Iskusniji su još jednu godinu, i ove godine oni bi mogli napraviti iskorak. Nikako ne treba otpisati ni New Orleans Saintse koji će ponovno ići na pogon Drew Breesa koji baš kao i Tom Brady ne mari za starenje. Kad smo kod iskusnih quterbacka, Philip Rivers s LA Chargersima biti će ponovno tu negdje, no u ovome trenutku LA Chargersi izgledaju za koplje slabiji od prvih favorita. 
    Nakon sedam mjeseci preduge pauze, američki nogomet se končano vratio. Na nama je da uživamo jer neće tu biti predugo, Superbowl je na rasporedu već 2.2.2020 godine u Miamiju.  
  15. Sviđa mi se!
    TazMan reacted to darko56 in ATP 250 Estoril   
    Ovaj tjedan kreće ATP Estoril.Titulu brani španjolac P.Carreno Busta koji je u finalu dobio luksemburžanina Gillesa Mullera 6:2 7:6.Parove prošle godine su osvojili R.Harrison/M.Venus.Danas i sutra se igraju kvalifikacije.
     
     
     


  16. Sviđa mi se!
    TazMan reacted to darko56 in Odbojka na pijesku   
    Postoji 5 kategorija turnira Odbojke na pijesku, od 1-5 zvjezdica,sa 5 zvjezdica su najjači turniri to su Grand Slam turniri.
     

     

    Ovo je raspored do kraja sezone svih turnira odbojke na pijesku u muškoj i ženskoj konkurenciji.
    Ovo je jedan jako zanimljiv sport,ja sam iskreno mislio kao i većina vas koja ovo čita kada pišem o Odbojci na pijesku da je totalno bezveze i ne interesantno.
    No nakon što sam pogledao prvi meč u odbojci na pijesku shvatio sam koliko je uzbudljivo i zanimljivo te na neki način se zaljubio u ovaj sport.
    Svaka čast ljudima koji se bave ovim sportom koji je izrazito težak i naporan ma da to ne izgleda tako na prvu loptu.
    Jedan jako atraktivan sport gdje na jačim turnirima ima tisuće gledatelja,gdje bi mogli pozavidjeti atraktivniji sportovi od ovoga na posjećenosti ovih turnira.
    Nevjerojatna atmosfera publike te uživljenost u svaki poen i akcije oba tima,gdje gledaoci svaki potez naplaćuju uzdasima i gromoglasnim aplauzima.
    Da napomenem u odbojci na pijesku se igraju 2. seta do 21 poena,znači ako je kojim slučajem rezultat 1-1 u set. igra se 3. set do 15 poena.Samo Grand Slam turniri raspolažu sa Challange tehnologijom tj. hawk eye.
    Jedni od najjačih parova svijeta su brazilci Alison/Bruno,Evandro/Andre,ameri Dalhausser/Lucena,rusi Krasilnikov/Liamin,poljaci Kantor/Losiak,talijani Nicolai/Lupo,nizozemci Brouwer/Meeuwsen,latvijci Samoilovs/Smedins,austrijanci Doppler/Horst,španjolci Herrera/Gavira...
    Kod žena najbolji parovi svijeta su kanađanke Pavan/Humana-Paredes,brazilke Larissa/Talita,Agatha/Duda i Barbara/Fernanda,čehinje Hermannova/Slukova,njemice Sude/Laboureur,švicarke Heindrich/A.Verge Depre te Betschart/Huberli...
     
  17. Sviđa mi se!
    TazMan reacted to darko56 in Challenger Tallahassee   
    16:00h Noah Rubin-Hugo Dellien  2   1,73   5/10  marathonbet
    Rubin je prošao ovdje dva kola,u 1.kolu je dobio D.Kudla,a jučer je dobio C.Garina.Rubin igra dobar tenis to sve stoji,ali meč protiv Kudle gdje je Kudla odigrao ispod svoje razine,u jučerašnji meč gdje Garina gubi svoje servise od 40-00 na svojim UE i traži MTO nakon toga ne zainteresiran na terenu.
    Dellien je u životnoj formi,dobio je jučer Bellucci-ja istina da brazilac nije odigrao meč kakav može i zna,ali fascinirala me je borba i način na koji pokušava Dellien doći do svakog poena,nevjerojatno je požrtvovan,trči i istrčava ne moguće loptice,za svakog igrača pronađe taktiku,tako se nadam da će naći i za Rubin-a.Rubin je jučer pokazao svoje slabosti,jednostavno nevoli da ga netko drži po backhand-u i slabo je servirao i tu Dellien mora tražiti svoje šanse.
    Očekivao sam 1,50-1,60 koef. ali ovo moram uzeti i vjerujem da može proći u finale.Sretno tko isprati!
    EDIT: Lost
  18. Odličan tip!
    TazMan reacted to darko56 in Challenger Tallahassee   
    17:00h J.Aragone-M.Purcell   2    1,72  5/10  bet365
    Na sivoj zemlji u Tallahassee sastaju se amerikanac JC Aragone i australac Max Purcell.Aragone momak koji je dvoransku sezonu odigrao dosta dobro i to je podloga koja mu najbolje odgovara.Na zemlji ima omjer 10-9 vidi se da izbjegava zemlju u širokom luku jer to je omjer u zadnjih 7 god.U 1. kolu je dobio A.Santillan-a 5:7 7:6 (11-9) 6:3 tu je japanc moglo bi se reći sam sebe pobjedio imao je 7:5 *3:1 i u TB 2 seta *3:0 i uspio je izgubiti.Aragone ima vrlo dobar servis i isto dobar forehand,ali ova podloga njemu nikako ne odgovara,jer amerikanci su naučeni na hard.Teško je udarati udarce iz proklizavanja i kretati se na zemlji pogotovo ako si igrao 19 puta u životu na toj podlozi,onaj tko je igrao nekad tenis zna šta pričam
    Purcell ima 20.god momak koji ima potencijala.Na zemlji ove godine ima omjer 13-2,dva finala i 1 osvojeni turnir,istina da je to na ITF razini ali vidi se da je u dobroj formi.Ovdje je prošao kroz kvale i dobio C.Force,P.Torebka i Y.Nishioku 6:2 3:6 7:6 (8:6).Gledao sam zadnji meč protiv Nishioke i tu je prvi set odigrao bez nekih problem,pritiskao je i zabijao winner-e drugi set je pao,a u 3 setu je imao *5:3 i 2 meč lopte i tu je izgubio servis,pa kod 5:4*  5 MP i nije napravio brejk i otišla je igra u TB gdje je vodio 6:3* i 3 MP prokockao i na kraju u nevjerojatnoj drami dobio 8:6.Ovo što je sve propustio nikako mi se nesviđa ali u jednu ruku govori da je u glavi psihički dosta jak jer nakon propuštenih toliko meč lopti nije se ustručavao i uspio dobiti meč.Ako netko zna tko je Nishioka japanac koji vraća loptice do iznemoglosti i jako je brz,lakše je reći slaba kopija Nishikorija,još je i lijevak.
    Vjerujem da Purcell može ovaj meč dobiti,Purcell bi mu parirao i na hardu,a koef. mi se svakako sviđa te uzimam M.Purcella za 5u. Sretno tko isprati!
    EDIT: Won
     
  19. Odličan tip!
    TazMan reacted to darko56 in Challenger Tallahassee   
    18:30h   M.Krueger-H.Dellien    2   1,72    5/10    bet365
    Meč između amerikanca M.Krueger i momka iz bolivije H.Dellien.Krueger-a gledam i pratim unazad nekoliko godina momak koji igra  pretežno challenger turnire,ove godine je se okušao u Indian Wellsu i Miami--u gdje se kroz kvale probio do 2. kolo u Miami-u i 1/16 finala u IW,takve podloge najviše i voli uglavnom brži hard.Na zemlji ima omjer 92-58 ali u zadnje 3 god.  10-13,ova podloga je brža i može dobro odigrati.Jučer je dobio švicarca Laaksonen-a 6:3 7:6 (7:5) gledao sam meč i nije me previše dojmio dosta je griješio i  ne baš najbolje servira.
    Hugo Dellien ima strašne dvije godine iza sebe.Prošle godine ima omjer 63-14 na zemlji,a ove godine 18-4.U fenomenalnoj je formi,prošlog tjedna je osvojio turnir u Sarasoti gdje je nanizao jake igrače na sivoj zemlji (C.Garin,M.Mmoh,S.Kozlov,J.I.Londero,F.Bagnis).Gledao sam neke od tih mečeva i stvarno lijepo igra.Na ovom turniru u 1 kolu je dobio neugodnog E.L.Pereza 7:5 6:2 isto dobrog španjolca.Oni koji ne znaju ova podloga se razlikuje od crvene zemlje,puno je brža i loptice odskaču višlje,što je pogodno za servere.Organizatori pokušavaju da što više odgovara njihovim igračima.
    Vjerujem da Dellien može nastaviti svoj niz pobjeda i ako je osvojio prošli tjedan turnir na ovakvoj istoj podlozi zašto ne bi i ovaj tjedan daleko dogurao.Sretno tko isprati!
    EDIT: Won
  20. Sviđa mi se
    TazMan got a reaction from darko56 in ATP 500 Barcelona   
    Pridružujem se pohvalama
  21. Sviđa mi se
    TazMan reacted to Goksim in Formula 1 2017 - Ispadanja   
    Hvala svima na pohvalama. Evo napravio sam i tablicu koja jako slikovito prikazuje kako koraci zgledaju, ali i gdje smo trenutno pa se na ovu tablicu i nakon par utrka možete vratiti. Tablica je rađena na primjeru jednog vozača, ako ćete pratiti sva tri samo brojke pomnožite sa 3. Budući da ne znamo trenutno tko će u kojem koraku ispasti, te da je puno varijabli u tom slučaju, izračun profita za 3 vozača paralelno je dosta nezahvalno raditi, za sad. Ali svu evidenciju ćemo lijepo voditi, pa će biti jasno kakva će se strategija pokazati na kraju sezone. Nadam se da ćemo biti zadovoljni odnosno da će se hipoteza pokazati točnom.
    U svakom trenutku je jasno i transprentno koliko smo do tog trenutka ukupno uplatili, te koliki nam je dobitak i ukupni profit na svakom koraku. Ono što je lijepo kod ove strategije jest da profit raste sa svakim korakom, pa tako uopće nije tragedija ako se nešto ne pogodi na 3-4 koraku, samo treba biti uporan i discipliniran i napraviti plan, te ga ispuniti do kraja, odnosno uporno igrati.
    Napominjem još jednom, budući da vjerujem da će dosta ljudi biti zaiteresirano za pratiti, da obavezno ovo igrate online ( bet365 i Betfair ) jer vam inaće profit bitno drugačije izgleda, kada se doda MT i porez na dobitak zemaljskih kladionica. A i na nekim koracima nisam siguran niti da bi dali uplatu
    Btw. jeste li znali da casina baš zbog ove strategije imaju minimalni i maksimalni ulog an svakom stolu, jer na taj način limitiraju maksimalni broj koraka koje netko može igrati.  

  22. Sviđa mi se
    TazMan reacted to Goksim in SuperSport   
    Nakon duuugo vremena danas sam htio uplatiti nešto u SUperSportu koji zbog MT-a, poreza na dobitak, odbijanja uplata te smanjivanja koeficijenata zaobilazim u širokom luku. Danas sam se samo podsjetio koliko su loša kladionica. Pokušao sam uplatiti 4 različita listića, sa po 6 parova na svakom listiću. Evo kako je to izgledalo. Budite sigurni da me SS dugo neće vidjeti, a uz bet365 i druge kladionice njihovu ponudu neću više niti gledati.

  23. Sviđa mi se
    TazMan got a reaction from Goksim in Polufinalne utakmice (26.1. i 27.1.)   
    Vrijeme je za X,a nakon toga našu pobjedu   Mislim,halo,pa Xa još nije bilo do sada,WTF
  24. Sviđa mi se
    TazMan got a reaction from Ivan1998 in Polufinalne utakmice (26.1. i 27.1.)   
    Vrijeme je za X,a nakon toga našu pobjedu   Mislim,halo,pa Xa još nije bilo do sada,WTF
  25. Sviđa mi se
    TazMan got a reaction from Gigi in Polufinalne utakmice (26.1. i 27.1.)   
    Buraz,zar ti to treba biti poticaj ?   
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use