Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

ivicam

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Dzole in NBA - Petak 4.11.2016.   
    B.Beal over 16,5
    B.Lopez over 19,5
    K.Durant under 29,5
    K.Leonard over 24,5
     
    Beal lose je otvorio sezone i nikad nije prebacio svoju granicu ali covek koji uzima toliko suteve je nemoguce da bude under celo vreme tako da danas mislim da ide OVER zbog prekida lose nize i zbog ovoliko niska granica za njega
     
    Lopez ima dobre brojke protiv Charlote.Danas ne igra prvi centar Hibbert tako da protiv Zeller i ostali zameni, sa ogledom otsustva Lin ocekujem on da bude prvi igrac Brooklyna sa pomos od Bogdanovic.
     
    Durant juce se isturio protiv svoji bivsi tim.Danas GSW igra b2b utakmica sa dosta poslab protivnik LA Lakers.Ocekujem ovo da bude lesna pobeda GSW u koje glavni igraci cu imati koji munit plus za odmor.Durant juce je prosao najvise minute na parketu sa Thompson i danas ocekujem da bude pomiran i vidim ga negde na 20-25 poena.
     
    Leonard je najboji igrac Spursa,danas igraju ''revans'' utakmica protiv Utah koja je pobedila pred nekoliko dana na goste.Ocekujem da Spursi danas vrate za oni poraz a Leonard je u porazu dao 30 poena,tako da i danas ga ocekujem daleku nad ove granice.
     
    Ostali predlozi
     
    M.Gortat under 12,5
    N.Batum over 13,5
    D.Rose under 18,5
    K.Porzingis over 15,5
    C.Paul over 18,5
    D.Nowitzki over 16,5
  2. Sviđa mi se
    ivicam reacted to canca in NBA - Utorak 1.11.2016.   
    Lillard over 28,5 većina kladionica
     
    Nisam ljubitelj igranja ovolikih granica ali danas ću morati uzeti. Lillard je brutalno otvorio sezonu, nakon tri odigrane utakmice na prosjeku je od 35 poena, 5.3 asista i 8 skokova. Po utakmicama to je izgledalo ovako:
    vs Utah: 35 minuta ; 39 poena ; 9 skokova ; 6 asistencija
    vs LAC: 36 minuta ; 29 poena ; 10 skokova ; 3 asistencije
    vs Denver 41 minut: 37 poena ; 5 skokova ; 7 asistencija
     
    Danas Portland dočekuje Golden State. Lillard je uvijek napaljen protiv njih, prošle sezone im je u prve dvije utakmice ubacio 40 i 51, a nakon toga do kraja regularne sezone 17 i 38. Susreli su se i u playoffu, a Lillard je zabijao: 30, 25, 40, 36, 28. Igrali su i neki dan u posljednjoj utakmici predsezone, Lillard je odigrao samo 27 minuta a u to vrijeme je ubacio 20 poena. Po meni dosta stvari ide u prilog overu i iako je velika granica, moram je uzeti.
  3. Sviđa mi se
    ivicam reacted to canca in NBA Playoff 23.4.2016   
    P.George over 25,5 1.85 Wwin i ostale kladionice 

     

    PG ploditelj, očekujem ga večeras na visokom nivou. Toronto ima 2:1 i ovo je jako bitna utakmica za Pacerse. George u te tri utakmice zabijao 33, 28 i 25. U toj posljednjoj utakmici je ostao na granici, tj kako gdje jer ga je bilo i 24,5, ponajviše radi lošeg šuta za tri 1-8. Ispali stvarno dosta lopti a i dobija dosta slobodnh, samo u posljednje dvije utakmice imao je 23 slobodna a fulao je samo jedno. Glavni igrač Indiane očekujem opet da će ispaliti dosta šuteva i dobiti dosta slobodnjaka, nemaju odgovora za njega i ja ga vidim preko ove granice.

  4. Sviđa mi se
    ivicam reacted to zekoslav0mrkva in Pohvala za www.svijetkladjenja.com   
    Jednostavno moram pohvaliti sve, kompletni portal, forum i sve članove i admine ovog sajta...na trudu, volji,pomoći i apsolutno svemu, što svrstava ovaj sajt na sam vrh,definitivno najbolja stranica na cijelom netu što se kladjena tiče, te uz sve to sve potpuno besplatno, a svi zajedno smo tu kako bi pomogli jedni drugima...Svaka čast...
    Goksim i ekipa svaka vam čast, kapa do poda kako se kaže
  5. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 04.02.2016   
    BLAZERS - RAPTORS  

     

     

     

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-portland-trailblazers-toronto-raptors/

     

    Total points (204) – under @ 1,96 Marathonbet

    Moram ovdje odigrati under jer mi se čini da su se nekako obje ekipe okrenule prema obrani i da kako sezona odmiče svi žele ojačati u tom dijelu igre. Portland ima četiri undera u nizu, te sedam undera u posljednjih osam utakmica. Toronto je isto tako u dobrom underaškom nizu, te su ostali ispod granice pet puta u posljednjih sedam utakmica. U posljednjih pet utakmica Toronto dopušta 99,6 poena, dok su Blazersi još bolji sa 95,8 dopuštenih poena. Očekujem utakmicu gdje niti jedna ekipi ne želi prekinuti svoj niz i da će im trebati puno više od solidnog napada, a to je igra u obrani.

  6. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 31.01.2016   
    Idemo posljednji dan u ovom mjesecu zaključiti pozitivno.
     
      CLIPPERS - BULLS
     
    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/20391/
     
    Total points (204,5) – under @ 1,91 Unibet
     
    Obje ekipe se bore sa efikasnijim napadom, a to je vjerojatno posljedica toga da su svoju igru okrenuli malo više prema obrani. Chicago ima dva undera u posljednje tri, a Clippersi pet undera u nizu. Kroz tri  posljednje međusobne utakmice su tri undera u nizu, dok je jedina ovosezonska utakmica završila 83-80 u korist Bullsa. Dakle, ne očekuje se neka ekstra utakmica u smislu da se siluje svaki napad, već organiziranost i strpljenje u igri.
     
    J.J. Redick (16,5) – under @ 1,85 WWin
     
    Jimmy Butler je posljednji put strpao u džep J.J. Reddicka koji u posljednje vrijeme ne igra konstantno. U toj posljednjoj utakmici Reddick je Bullsima zabio tek osam poena, a šut iz igre mu je bio na 2/11. Butler mu je stalno bio blizu, ovaj nije imao nikakvu slobodu i vrlo rijetko se događalo da ima otvoren pogled prema košu. Tako nešto očekujem i večeras. U posljednjih pet utakmica, Reddick je ovu marginu prebacio dva puta.
  7. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 30.01.2016   
    Memphis - Sacramento - Memphis win @ 1,70 Supersport
     
    Iako je Memphis ekipa koja igra sjajno kod kuće (četvrti u ligi), još uvijek od bookmakera nemaju neki respect (kaže čovjek na COVERS-u). To je istina i to treba iskoristiti. Iako se Rudy Gay vraća večeras to ne mora značiti previše. Reket Memphisa je iznimno snažan i morali bi donekle zatvoriti Cousinsa, a bez Cousinsa Sacramento ne može. Memphis je slavio osam puta u posljednjih 10 utakmica, a u tom periodu su odigrali čak šest domaćih utakmica i upisali samo jedan poraz. Sacramento konstantno pleše po rubu, što nije ništa čudno za ovakvu ekipu. Nakon što su slavili pet puta u nizu, Kingsi su zaredali tri poraza u kojima su ih protivnici pošteno nakrcali (svi preko 100). Memphis definitivno izgleda bolje, a jako je bitno reći da su Sacramento svladali čak devet puta u posljednjih 10 utakmica.
  8. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in 29.01.2016   
    THUNDER - ROCKETS  

     

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-oklahoma-city-thunder-houston-rockets/

     

    J. Harden (27,0) – over @ 1,84 Marathonbet

    Hardenu dolazak u dvoranu Oklahome sigurno jedna od bolnijih točki, jer je bio trejdan u Houston nakon što su se plasirali u finale 2012 godine. Siguran sam da mu to nije dobro sjelo, ali on sada kaže da nije emotivan oko toga i da igra kao i svaku utakmicu. Harden nosi ovu ekipu Rocketsa i bez njega je njihova igra nezamisliva. Drugi je strijelac lige, odmah iza Currya, a Thunder mu kao ekipa odgovara. U posljednoj utakmici protiv njih je upisao 37 poena, zatim u utakmici prije 41 poen i u utakmici prije te 31 poen. Dakle, osjeća se moćno i sposobno protiv njih, preuzima odgovornost i dominira na parketu. Očekujem od njega istu takvu predstavu kao u prethodne tri.

  9. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in 29.01.2016   
    K. Middleton (20,5) - over @ 1,85 Wwin
     
    Middleton je u jako dobroj formi, te odlično koristi dodatne ovlasti koje ima i sa kojima zapravo dobiva sve više prilika da se dokaže. U posljednjih osam utakmica je sedam puta prebacio ovu marginu, a vrlo često je blizu 20 ispaljenih lopti po utakmici. U novoj godini mu je postotak šuta na 45 %, redovito igra preko 30 minuta i danas protiv Miami Heata njegova ekipa ima priliku za još jednu pobjedu. U posljednjih sedam utakmica Milwaukee je slavio četiri puta, jedna od tih pobjeda je bila baš protiv Miamija, a Middleton je u toj utakmici upisao 22 poena (8/20). Očekujem ga i večeras bar na tih 22, jer je u odličnoj formi, a kada netko prebaci sedam od posljednjih osam puta onda ga jednostavno moraš odigrati.
     
    K. Bryant (12,5) - under @ 1,85 PSK, Super sport
     
    Bryant je jučer igrao, iako ima laganih problema sa ramenom i ne znam ni ja sam više sa čime. Mislim da on jedva čeka da se ovo sve završi jer ovakvim ritmom će teško njegovo tijelo to sve izdržati. Ovu marginu je prebacio tek jednom u posljednjih 10 odigranih utakmica Lakersa. Ne forsira ništa, ponekada je i frustriran, a to je sve odraz toga što jednostavno nije zdrav. Da li će danas igrati, ne znam, no uvjeren sam kako su šanse da ovo prebaci jako male. Očekujem i blowout Clippersa. U jedinoj utakmici protiv njih ove sezone, Kobe je upisao 12 poena. 
  10. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 28.01.2016   
    PELICANS - KINGS  
     
    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-new-orleans-pelicans-sacramento-kings/
     
    Pelicans - Kings - King win @ 1,96 marathonbet
     
     Ako stignem analiza kasnije, ali većina toga vam piše gore, samo kliknite na link.
     
    D. Cousins (28,5) - over @ 1,85 PSK
  11. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 28.01.2016   
    Samo da se osvrnem na gore navedene Pickove. Cousins u sjajnom nizu, sve živo ide na njega, momak puca od samopouzdanja, a uvelike mu na ruku ide što nema Rudy Gay-a. Vjerojatno tj. dosta je sigurno da Davis neće igrati tako da će mu posao biti još lakši. Kingsi su danas dobar pick jer Pelicansi bez Davisa nemaju neke šanse, a navodno da Evans odlazi iz ekipe pa ga vjerojatno nećemo danas gledati.
     
    PRIJEDLOZI:
     
    - Toronto - Kinck - Toronto win (hendikep je opcija) - Nema Mela večeras, a Calderon je upitan. Bez njih dvojice, posebno bez Mela Knicksi teško da mogu išta, posebno zato jer je Melo u ovoj sezoni puno više timski igrač i zapravo za ovu ekipu znači puno više nego prije.
     
    K. Bryant (13,5) - under @ 1,85 Super Sport - U posljednjih 9 utakmica Lakersa, Bryant je ovo prebacio tek jednom. Ozljede ga jedu i ne može si pomoći, a za večeras je ionako upitan. Sada ima problema sa desnim ramenom i ne vjerujem da je u dobrom stanju. Kako god bilo, zaigra li Bryant vjerujem kako neće imati previše šansi da ovo prebaci.
  12. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 27.1.2016.   
    Cleveland - Phoenix - Cleveland over 113,5 @ 1,94 Marathonbet
     
    Phoenix je doista tragedija u obrani, a jučer su to samo potvrdili kada im je Phila utrpala 113 poena, a o učinkovitosti napada Phile nećemo razgovarati. Sunsi su umorni, loši i imaju osam poraza u posljednjih 10 utakmica. U gostima su u ovom periodu odigrali pet utakmica i tri puta su dopustili više od ove margine, a jednom je ekipa ostala na toj margini (Phila). Cavsi sada žele puno toga dokazati sa novim trenerom i vjerujem kako ne žele više čuti BOOOOOOOOOO u svojoj dvorani. Očekujem da Sunsi danas teško nastradaju od ljutih Cavsa koji će juriti, a Sunsi će im ostavljati jako puno mjesta i puno lijepih pogleda na koš. 
  13. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 27.1.2016.   
    SPURS - ROCKETS  

     

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-san-antonio-spurs-houston-rockets-2/

     

    J. Harden (27,5) – under @ 1,85 Supersport

    Možete očekivati da će ova margina nastaviti sa padom. Harden je redovito na margini 28,5 ili 29,5, no već sada je ova granica ispod toga. Primjerice u Marathonu je već na 26,0 i to je još manji tečaj od ovoga. Uglavnom, Harden se baš i ne naigra protiv Spursa, a tako je kod većine igrača kada igraju protiv ovog obrambenog stroja. Harden je u dvije utakmice protiv Spursa ove sezone upisao 17 i 20 poena, a šut iz igre mu je bio na siromašnih 36%. Dakle, tako nešto očekujemo i danas, jer Harden sigurno neće imati lagane poglede prema košu. Kawhi Leonard će ga sigurno u jednom trenutku preuzeti, ako ne i odmah na početku utakmice. Harden će sigurno silovati, no Spursi mu neće dopustiti da bude previše efikasan. U posljednjih pet utakmica protiv Spursa, Harden je samo jednom prebacio ovu marginu!

  14. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 20.01.2016   
    D. Nowitzki (17,5) - over @ 1,85 WWin Nije nastupio
     
     Već sam spominjao kako je Minnesota ekipa koja dopušta najviše trica u kompletnoj ligi. Užasno loše pokrivaju taj dio u obrani, a Nowitzki je posljednji put to znao jako dobro iskoristiti. U toj posljednjoj utakmici protiv vukova Nowitzki je postigao 29 poena sa 12/22 iz igre, a tricu je imao 4/7. Doslovno ih je uništio, a mlađahne Wolvese je vrtio oko malog prsta. Nema razloga da tako ne bude i danas. Dallas je favorit i svakako ovakve utakmice žele pretvoriti u pobjede. U posljednjih šest utakmica koje je igrao, Nowitzki je ovu marginu prebacio šest puta, jednom je ostao ispod, a jednom na točno 17 poena.
     
    OSTALI PRIJEDLOZI:
     
    Washington - Miami - Washington @ 1,78 Marathonbet
  15. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 20.01.2016   
    K. Thompson (23,5) - under @ 1,85 Super Sport
     
    U mnogim kladionicama je tečaj na ovu marginu pao, a u dosta online kladionica je margina već pomaknuta na 21 ili 22 poena. Razlog tome su svakako loše igre Thompsona u posljednje vrijeme, odnosno sjajne igre Curry-a. Thompson je ovu marginu prebacio samo jednom u posljednjih šest utakmica, a danas sigurno neće imati lagan posao protiv odličnog obrambenog igrača Bullsa Jimmy Butlera. Thompson je svoje brojke "napumpao" kada nije bilo Curry-a i Greena, no od kada su njih dvojica ponovno u ekipi te brojke su očekivano pale. Uzima puno manje šuteva i to je činjenica, a baš mu i postotak nije više toliko dobar. U ovosezonskoj utakmici protiv Bullsa je zabio tek 15 poena (36 min).
  16. Sviđa mi se
    ivicam reacted to belveder123 in Gdje se najbolje kladiti na koje oklade?   
    Nisam znao gdje postaviti pitanje, pa sam otvorio novu temu. Nakon eventualne rasprave neka administratori slobodno izbrišu.
     
    Ako ko ima iskustva sa klađenjem na našu košarku mene bi zanimalo kad naše klade puštaju razradu za utakmice A1 Lige, te daju li razrade strane kladionice, te ako daju kad točno?
  17. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 16.01.2016   
    CLIPPERS - KINGS  

     

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-los-angeles-clippers-sacramento-kings/

     

     

    D. Cousins (27,5) – over  @ 1,85 Lokalne kladionice -> 19  pts, 13 reb, 6 ast, ali i 5 osobnih

     

     Cousins je ovdje stvarno logičan izbor. Osim što je u fantastičnoj formi, Clippersi mu moraju odgovarati, posebno sada kada nema Griffina i možda Jordana. U posljednjih sedam je redom upisivao: 32, 33, 35, 29, 33, 32, 36. Vrlo impresivan niz. Ove sezone je protiv njih igrao dva puta. Na domaćem terenu je upisao 32, dok je u Los Angelesu upisao tek 13, no igrao je samo 15 minuta. Večeras ne očekujem ništa manje od njega nego još jednu od 30 + poena.

     



     

     

    J.J. Reddick (18,5) - under @ 1,85 Lokalne kladionice -> 22 pts

     

    Reddick se baš u zadnje vrijeme pokazao u najboljem svijetlu. Od kako nedostaje Griffin mislio sam da će puno više šutirati i zabijati, no pomaka baš i nema. U posljednjih pet utakmica je ovu marginu uspio samo jednom prebaciti (20). U tom periodu od pet utakmica Reddick u prosjeku igra 28,8 minuta, obično uzima nekih 10-ak šuteva, možda jedan gore dolje i to je sve. Samopouzdanje mu sada baš i nije na nekom nivou, Crawford i Paul će uzeti svoj dio, a Reddick sa ovakvom formom teško kroz 10 šuteva može ovo prebaciti. 

  18. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 16.01.2016   
    Louis Williams (15,5) - over @ 1,70 Supersport -> 20 pts
     
    Mislim da je ovo doista luda margina. Williams u posljednjih 10 utakmica ima prosjek od 21,6 poena. U tom periodu samo dva puta nije prebacio ovu marginu. Preuzima dosta odgovornosti, a trener je to prepoznao. Igra gotovo 33 minute po utakmici, uzima dosta lopti i to je sve što mu je potrebno za večeras. Protiv Utah Jazza su Lakersi igrali prije šest dana. Iako su poraženi, Williams je zabio 18 poena, iako mu je šut bio očajnih 5 od 17. Očekujem još jednu njegovu solidnu partiju, a margina od 15,5 je svakako pogreška. 
     

  19. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Destructo in NBA picks 15.01.2016   
    James 26,5 manje -> 19 pts
    Monroe 14,5 više -> 15 pts
     
    Mirotić 14,5 manje -> 2 pts
    Paul George 24,5 manje -> 21 pts
    Wall 20,5 manje -> 28 pts (uzeo 21 šut, inače ih uzme oko 15)
  20. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny89 in NBA picks 15.01.2016   
    C. Bosh (18,5) - over @ 1,83 Paddypower
     
    Rijetko gdje će te naći ovakvu marginu i ovo je must bet večeras. Kao što znate Denver pod košem jako loše, zapravo jako loše brane PF i C, a večeras će protiv odličnog Chrisa Bosha imati jako velikih problema. Naime, Bosh u posljednjih osam utakmica ima prosjek od gotovo 21 koša,a u posljednjih 14 utakmica je ovu marginu prebacio čak 10 puta, što je itekako dobar temelj za ovakav bet. Denver se popravio i vjerujem da neće biti nekog ranog blowouta, jer sada kada su pobjedili Wariorse, samopouzdanje im je vrlo visoko. Bosh će sebi uzeti svoji 16-20 šuteva i vjerujem da će bez velikih problema dominirati protiv Denvera koji nema adekvatnu obranu za njega. 
     

  21. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Goksim in Sretan Božić i nova 2016.godina!   
    Sretan Božić i Nova 2016. godina!
     


    Družimo se na forumu cijelu godinu. Zajedno analiziramo parove, radujemo se pogocima i dobicima na kladionici ali isto tako i tugujemo nad onim, obično jednim, nesuđenim parom... Nadam se da ćemo imati puno razloga za veselje u 2016. te da ćemo se lijepo družiti na forumu
     
    Dragi prijatelji želim Vam puno zdravlja, sreće, ljubavi, novaca, uspjeha i svega što si i sami želite...i naravno puno lijepih dobitaka na kladionici. Neka Vam se ostvare svi snovi i ispune sve želje!!!
     
    Neka 2016. godina bude sretna i uspješna...
  22. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Danny in NBA picks 23.12.2015   
    Cleveland - NY Knicks 

     

    http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-cleveland-cavaliers-new-york-knicks/

     

    NY Knicks (95,0) – under @ 1,87 Marathonbet

    Objasnio sam u analizi kako su Cavsi odigrali sjajnu obranu u posljednjem pobjedničkom nizu od pet utakmica. Prosjek od 87 dopuštenih poena je odlična stvar, a inače im Knicksi odgovaraju kao ekipa. Niti jednom im nisu dopustili više od 90 poena u posljednje četiri utakmice što je odlično za ovakvu okladu. Očekujem da tako bude i danas, posebno ako neće biti Anthonya. Ukoliko želite odigrati ovo sa većim ulogom onda savjetujem da pričekate do konačne objave da li će Melo igrati.

     



  23. Sviđa mi se
    ivicam got a reaction from Goksim in NBA picks 14.12.2015   
    J. Wall (22.5) više 1.85 -> 6pts
    Svako tko i površno prati vidi u kakvoj je Wall formi, mučio se malo na početku sezone pa mu je prosjek a time i granica niža. Prekjučer je bila čak samo 20.5 poklon koji sam naravno ispratio. Dns su ga digli na 22.5, u zadnjih 5 utakmica jednom je imao 28 i četri puta 26 poena. 
     
  24. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Destructo in NBA picks 14.12.2015   
    D. Lillard 22,5 više 1.85 Sportingbet -> 30 pts
     
    Čini se kao greška s granicom, ostale kladionice drže na 24,5 ili 25,5.
    New Orleans najviše poena prima s njegove pozicije i po tome su rekorderi među 30 timova, dopuštaju u prosjeku čak 27.5 poena po utakmici (zadnje tri tekme čak ~29.0 poena).
     
    Lillard na ovoj granici ima 7 undera i 18 overa (72% overa). Kad igra kod kuće to je 3 undera i 8 overa (72,7% overa).
    Ukoliko ne dođe do blowouta, Lillard bi trebao prijeći ovu nisku granicu, uzima jako puno šuteva, pogledajte statistiku u nastavku.
     

  25. Sviđa mi se
    ivicam reacted to Destructo in NBA picks 14.12.2015   
    Z. Randolph 14,5 manje 1.85 Sportingbet -> 8pts, igrao 21 min
     
    Ukratko, Randolph od sinoć nije u početnoj postavi, kreće s klupe. Jučer Miamiju ubacio 12 poena, u zadnjih 10 utakmica ima 8 undera i 2 overa na ovu granicu. Washington s njegove pozicije u zadnjih 10 utakmica prima u prosjeku 20.1 poen u 49,5 minuta.
    Ako planirate igrati, požurite u Sportingbet pošto će sigurno smanjiti granicu na 12-13,5 poena. 
     
    Zach Randolph will come off the bench for Sunday's game against the Heat. It'll be Randolph's first game as a reserve while wearing a Memphis uniform since March 23 of 2013, and head coach Dave Joerger said the lineup switch was a matchup based decision. Randolph's numbers are down across the board this season, so it'll be interesting to see how he responds to the demotion.   Zach Randolph came off the bench on Sunday with 12 points, six rebounds and four assists in 26 minutes, and coach Dave Joerger said afterward, "We're going to play like this for a while." "Coach said it's a copycat league and we have to play small," Randolph said. Memphis has been struggling defensively and Z-Bo's advantage in the post is being outweighed by his difficulty defending stretch-PFs. Matt Barnes took his place in the starting lineup and played well with a 13-point, 13-rebound double-double in 37 minutes. This is an ominous development for Z-Bo's fantasy value, but his owners should hang tight while we see how he fares off the bench.  
     
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use