Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Milaneto

Članovi
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Milaneto got a reaction from sportsdonaldo in Bonusi na kladionicama   
    Sportingbet ne dozvoljava registraciju za korisnike iz Srbije
  2. Sviđa mi se!
    Milaneto reacted to canca in NBA - Ponedjeljak 25.12.2017.   
    Evo nešto za sutra. Granice su iz SS-a jer su jedino oni izbacili, malo su pretjerane neke granice, ali očekivano.   LeBron over 30,5 1.85   Bez nekog pametovanja. James igra sjajno i ove sezone, u prosjeku bilježi 28,4 ppg ; 9,2 apg i 8,2 rpg. U posljednje dvije utakmice je zabijao preko 30, Bucksima 39 i Bullsima 34. Čeka ga duel protiv Duranta protiv kojega redovno ide na 30+ pa to očekujem i u ovoj utakmici. Prošle godine su također igrali na Božić i James je ubacio 31 (a tada je još bio i Irving).   Durant over 32,5 1.85   Curry ne igra 99,9 posto (prema Kerru). Spomenuo sam gore, čeka nas duel Duranta i Jamesa i oni su uvijek zanimljivi i obojica često idu na 30+ međusobno. Prošli Božić im je Durant ubacio 36 (igrao Curry), a poderao ih je i u velikom finalu. Velike granice su i na njega i Jamesa ali mislim da se isplati odigrati.   Porzingis over 24,5 1.85   Unicornu je ovo taman neki prosjek. Nakon što je propustio dvije utakmice radi ozljede vratio se očajnom predstavom protiv Bostona kada mu je šut bio na 0-11, ali se iskupio odmah sljedeću večer ubacivši 29 poena Detroitu. Teško će njega netko zaustaviti iz Phile, Božić je, igra se u MSG i vjerujem da će im pokazati tko je glavni.   Ovako na prvu još tri tipa, koja su mi slabija od ovih gore ali bi i dalje trebali doći.   Embiid over 24,5 1.85   Kada se Embiid napali (a vjerujem da hoće u ovoj utakmici) nitko ga ne može zaustaviti. Problem je jedino što je opet pauzirao tri utakmice. Vratio se protiv Toronta i za 23 minute na parketu ubacio 14 poena. Ako ne bude neke restrikcije i ako bude imao svoju minutazu, mislim da ovo lagano prelazi ali eto opet ulazim s dozom opreza dok ne izađu neke nove informacije.   Harden over 31,5 1.85   Paul je upitan. Ukoliko ne bude igrao ovo se svakako isplati. Harden u finoj formi, u posljednje dvije utakmice zabio po 51 poen. Vjerujem ja da će opet siliti, igrao Paul ili ne, igra protiv bivšeg kluba. Problem je što OKC ima dobrih defanzivaca koji bi mogli barem malo ugušiti Hardena. Neće uspjeti nešto previše ali svejedno..na ovoliku granicu je to također bitna stavka pa ću još razmisliti o ovome tipu.   Towns over 22,5 1.85   Ovo mi se isto čini kao fin pick. Karl Anthony oscilira što se overa i undera tiče, imao je jednu fazu kada je 5-6 utakmica u underima završavao. Ovaj mjesec ima 5 overa i 6 undera. Čeka ga duel sa Lakersima koji su jako loši obrambeno i ne vidim tko bi ga mogao čuvati, eventualno Randle može probati. Protiv njih u 7 utakmica ima 4 overa, jednom ostao na granici. Na dvije posljednje utakmice zabio 32 i 40 (u ovoj dodao i 21 skok).
  3. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to FamilyGuy in NBA - Ponedjeljak 31.10.2016.   
    LA Clippers- Phoenix Suns
    Clippersi veceras igraju b2b utakmicu u svome Staples Centru protiv Sunsa koji su takoder igrali utakmicu sinoc. Clipperi su se mucili cetvrtinu i pol protiv dobro organziranih Jazzera no nakon toga pitanje pobjednika nije dolazilo u pitanje. Clippersi su izgledali dobro i u Portlandu i jucer protiv Utaha a isto ocekujem i veceras protiv Sunsa. Phoenix ima 3 poraza iz tri utakmice, jucerasnja utakmica kontra Warriorsa ih je izmorila, iako je poraz bio od 6 razlike treba priznati da GSW jos nije u najboljem izdanju. Clippersi veceras ne bi trebali imati pretezak zadatak i ne vidim kako ih Sunsi mogu zaustaviti. Kao i jucer, tipujem na pobjedu Clippersa koji ce pobjediti Sunse dvocifrenom razlikom
    TIP:-10.5 Clippers
  4. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in NBA - Srijeda 26.10.2016.   
  5. Sviđa mi se
    Milaneto got a reaction from Goksim in Bonusi na kladionicama   
    Sportingbet ne dozvoljava registraciju za korisnike iz Srbije
  6. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to canca in SK sugestije   
    Moja ideja toga zatvorenog dijela foruma bi izgledala ovako: 

    Da se tu piše samo kada su neke dobre informacije (tipa iz kluba, od igrača i slično) a da se sve ostalo piše na normalni dio foruma. I ne bi išao samo na članove od 100+ postova jer ima nekih što samo spamaju pa imaju po 200 postova, nego predloži se osoba za taj dio i onda se dogovori da ili ne. Sve u svemu Goks je glavni, kako god odluči tako će i biti, ovo je samo jedan od prijedloga na tu ideju jer mi se svidjela.
  7. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in SK sugestije   
    S ciljem bolje preglednosti stavio sam sve topice za ovaj tjedan kao pinned, nadam se da će to barem malo olakšati preglednost a ubuduće ćemo otvarati topice maksimalno tjedan dana unaprijed, ne više.
     

     
    Po pitanju zaključavanja foruma kako bi se neke informacije mogle dijeliti, mislim da nebi znatno pomoglo, jer svatko tko želi može otvoriti račun u par minuta.
    Ono o ćemu razmišljam i što bi se moglo napraviti eventualno kroz par tjedana/mjeseci jest da otvorimo podforum kojem bi pristup imali samo članovi koji imaju npr. 100+ postova, dakle članovi koji svojim pisanjem i sami doprinose kvaliteti foruma i podižu aktivnost istoga. Na taj način bi motivirali vjerujem i manje aktivne članove da češće pišu a sve bi naravno bilo besplatno kao i do sad i pristup tom dijelu foruma bi se zaradio aktivnošću na istom.
     
    Radimo i na nekim nadogradnjama foruma kako bi isti bio još funkcionalniji pa zato trenutno neke velike zahvate nebi niti radili.
  8. Sviđa mi se
    Milaneto got a reaction from Markke08 in SK sugestije   
    Nisu to dojave.. nego dobar info. Covek ne kaze da je 100% sigurno, vec ima neke informacije. To ne znaci da ce sigurno da dodje ..i da je dojava
  9. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to bobo86 in Tražim taktiku :D   
    Kladim se nekih 15-ak godina, od toga zadnjih nekoliko godina profesionalno. Iza mene je 50-60 limitiiranih ili zatvorenih racuna na domacim i stranin kladionicama (racune na bet365 kupujem vec 2 godine.) O tim racunima te problemima s raznim kladionicama bih mogao napisati knjigu. Odgovorno tvrdim da se od kladionice moze zivjeti. Preduvjeti su : pocetna banka, prave info u pravo vrijeme, cim manje public betova i najbitnije, disciplina. Pocetna banka je najmanji problem. S cim god da pocnes, ok je. Naravno ako ne ocekujes da od 200 kn dodes na 10 000 kn u mjesec dana. Pravih info ima, i nije nemoguce do njih doci (cak i parova koji se igraju za 10/10). Samo treba malo vremena, malo volje. Ako to nemas uvijek ti ostane mogucnost da platis nekome za to (osobno to radim zajedno s par kolega vec godinama, kupimo stranu, kvalitetnu, verifciranu pretplatu i dijelimo troskove ). Opcenito mislim da je najveci problem ljudi kod nas pri odabiru parova to sto igraju public betove. Kod public betova koef su pravilno postavljeni jer bookieji imaju sve potrebne info. Ali zato kod 2.indonezijske lige ili bolivijske lige nemaju. I tamo ce koef pasti s 2.20 na 1.50. Da, treba biti brz kod takvog nacina kladenja. Mislim da je bolje pasti na tome ili napraviti cash out nego staviti 4-5 public beta da dobijes tecaj 2.50 u supersportu kao sto vecina radi i onda padnes na zadnjem paru. Znaci single ili eventualno double oklade. Disciplina je prica za sebe i najbitnija je. Live oklade da, ali preporucam samo onima koji su emocionalno dovoljno inteligentni da znaju kada treba stati. Kod live oklada su veci limiti a cesto se uhvati i bolja granica/koef. Mogao bih do sutra ali pisem preko moba pa eto, toliko za sada.
  10. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Markke08 in Živjeli   
    Pozdrav ljudi 
     
    Ukratko, zovem se Marko, 29 godina, počeo sa klađenjem vjerojatno kao i većina još u tinejdžerskim danima sa dobrim starim narodnim listićima, koje i dan danas volim nabacit za neki ostatak sitniša od kave i slično.
    Danas sam prvi put došao do foruma i odlučio se registrirati, malo radi izmjene informacija, praćenja zanimljivih tipova i međusobne pomoći. 
  11. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in SPECIJALNA PROMOCIJA: Betfair Uplati 20€ i uzmi 40€ BONUSA (BIH, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Albanija)   
    Your committed amount of €10/$20 and the €20/$40 bonus (200% matched) will form the total bonus amount of €30/$60 in your bonus wallet. You will need to bet the total bonus amount 5 times on eligible sports markets of your choice, before winnings and bonus amount becomes withdrawable, subject to bets having settled. Your committed amount will be used first. Nažalost ja osobno ne mogu testirati, pa tko je iz navedenih zemalja i napravi uplatu nek slobodno podijeli iskustva. Prema ovome, dobiva se bonus od 200% matched do €30/$60.
  12. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in SPECIJALNA PROMOCIJA: Betfair Uplati 20€ i uzmi 40€ BONUSA (BIH, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Albanija)   
    SPECIJALNA PROMOCIJA za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije!
     
     Kao što smo i najavljivali dogovorili smo bonus dobrodošlice povodom eura2016 i za igrače iz drugih zemalja!  
    Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!
     

     
     

     
     
    Ako si iz Hrvatske koristi ovaj link: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/betfair/
  13. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in Prijedlozi - Formula 1   
    Dio foruma namjenjen prednošenju bitnijih vijesti iz medija o F1
     
    Slobodno prenesite kada naletite na neku viejst za koju smatrate da je značajna (molim da se uz kopirani tekst napiše izvor). 
     
     

     
    WMSC potvrdio novi sustav kvalifikacija od VN Australije   Autosport potvrđuje da je Svjetsko motorsportsko vijeće (WMSC) dalo zeleno svjetlo za novi kvalifikacijski format i to u svom originalnom obliku. Kvalifikacije po sustavu eliminacije će se tako održati već u Australiji, unatoč brigama Formula One Managementa zbog problema vezanih za potreban software.   Prva kvalifikacijska runda će trajati 16 minuta, a nakon 7 minuta ispada najsporiji vozač. Svakih 90 sekundi nakon toga ispada po jedan najsporiji vozač dok ne dobijemo 15 vozača koji odlaze u Q2.   Druga kvalifikacijska runda će trajati 15 minuta, a nakon 6 minuta ispada najsporiji vozač. Svakih 90 sekundi nakon toga ispada po jedan najsporiji vozač dok ne dobijemo najbržih osam koji odlaze u Q3.   Treća kvalifikacijska runda će se voziti 14 minuta. Princip je isti kao i u prethodnim slučajevima. Nakon 5 minuta ispada najsporiji vozač, a svakih sljedećih 90 sekundi ispada po jedan najsporiji vozač dok ne dobijemo najbržeg čovjeka kvalifikacija.   Pretpostavlja se da bi FOM trebao biti spreman za VN Australije koja je na rasporedu za dva tjedna.   Izvor: http://www.gp1.hr/wmsc-potvrdio-novi-sustav-kvalifikacija-od-vn-australije/
  14. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to canca in NBA playoff 27.04.   
    Los Angeles Clippers-Portland (ki) 2 2.82 marathonbet

    Paul out do kraja sezone, Griffin upitan, sanse 50:50 da ce igrati.Fina prilika za Portland.
  15. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to JackieJack in NBA play-off   
    Celt je fino otvori topic uz intro o parovima playoffa NBA i informacijama o medjusobnim susretima u regularnom delu...

    NBA playoff je uvek interesantan deo godine za kladionicare, timovi maksimalno ozbiljno shvataju playoff i cesto puta imamo priliku da gledamo fenomenalne meceve kakve samo NBA moze rezirati.

    Prosle godine je playoff bio itekako isplativ. Glavni igraci imaju puno vecu minutazu, pa ce samim tim biti dobri pickovi za vise poena u prva nekoliko kola dok se margine ne podignu. Pozivam sve clanove koji prate i tipuju NBA (a znam da nas ima dosta na forumu) da se aktiviramo tokom playoffa i pokusamo to ispratiti sa sto vise profita. Nastojacemo da svaki dan otvaramo novi topic sa novim analizama. 

    NBA PLAYOFF BRACKET:


     
  16. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Celt in NBA play-off   
    EASTERN CONFERENCE - FIRST ROUND   Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons  Season series: No. 8 Detroit (44-38) beat No. 1 Cleveland (57-25) in three of four meetings, with an average margin of 1.75 points.   Toronto Raptors vs Indiana Pacers  Season series: No. 2 Toronto (56-26) beat No. 7 Indiana (45-37) in three of four meetings, with an average margin of 2.3 points.   Miami Heat vs Charlotte Hornets  Season series: No. 3 Miami (48-34) and No. 6 Charlotte (48-34) split their four games, with Charlotte holding an edge in average margin of 2.0 points.   Atlanta Hawks vs Boston Celtics  Season series: No. 4 Atlanta (48-34) beat No. 5 Boston (48-34) in three of their four meetings, with an average margin of 7.5. points.   WESTERN CONFERENCE - FIRST ROUND   Golden State Warriors vs Houston Rockets  Season series: No. 1 Golden State (73-9) beat No. 8 Houston (41-41) in all three meetings, by an average of 12.3 points.   San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies  Season series: No. 2 San Antonio (67-15) beat No. 7 Memphis (42-40) in all four meetings, by an average of 12.5 points.   Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks  Season series: No. 3 Oklahoma City (55-27) beat No. 6 Dallas (42-40) in all four meetings, by an average of 9.5 points.   L.A. Clippers vs Portland Trail Blazers  Season series: No. 4 Los Angeles (53-29) beat No. 5 Portland (44-38) in three of four meetings, with an average margin of 1.75 points.  
  17. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in Uvodimo pretplatu!   
    Dragi članovi i posjetitelji,
     
    SvijetKladjenja od 1. aprila 2016.godine, po prvi put nakon 9 godina postojanja, uvodi pretplatu na forum.
     
    Po uzoru na sve druge slične portale, koji prodaju tipove, dojave, analize i sl. i mi ćemo od 1.aprila 2016. godine biti primorani uvesti pretplatu.
     
    Cijena će biti simboličnih 1.000,00kn mjesečno. Uvjeravamo Vas isplatit će vam se. Za sve zainteresirane za dojave, vjerujemo da ćemo imati jedan "siguran" prolaz dnevno
     
    Uplate možete izvršiti na račun 123456789-123123456789.
     
    Vaš SvijetKladjenja 
     
     

  18. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Ivan1998 in Pitanja - Online Kladionica   
    aha oprosti, ovo je nagrada bila za susret bayern arsenal ako se nevaram na forumu ovome naravno , sad neznam kolko puta se mora okreniti i po kojoj kvoti,sad gledam dakle jos mi nedaju digniti na skrill  raspoloziv iznos koji mogu digniti je 103 ,nekom logikom vjv treba okreniti 7 puta  ako me matematika sluzi 
  19. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Ivan1998 in Pitanja - Online Kladionica   
    evo  isao sam  iskorititi onu nagradu koji sam neki dan dobio i uplatio tih 15 eura ne neki tiketic lagani za danas, jedina stvar koja mi se svida kod sporting beta je ovaj cash out i takoder opcija"tjedno osiguranje" 

    i ova stvar im nije losa 
    dakle ukoliko lyon dobije , dobiti cu dodatno 15% ako se nevaram jer je dinamo ispod 1.2 kvote ,iako moze biti da uopce nece biti bonusa to moram provjeriti ,da evo nazalost  radi dinama kvote 1.16 ovaj bonus nevrijedi 
  20. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Celt in Lahti   
    Petak, 19.02.

    15:00 trening

    16:00 kvalifikacije

    17:00 skokovi

     

    Subota, 20.02.

    15:30 ekipni trening

    16:30 ekipni skokovi

     

    Nedelja, 21.02.

    13:30 kvalifikacije

    15:00 skokovi 

     



     

     
    Hill Size: HS 130
    K-Point: 116 m
    Hill record: 135.5 m (Andreas Widhölzl AUT, 2006-03-04, WC)
     

    ...fantastičan prizor u Lahtiju od sinoć...
  21. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in NetBet promocija za utakmicu PSG - Chelsea   
    Fenerbahce je dobilo prvo poluvrijeme što je odlično. Veselim se Ligi Prvaka i nadam da PSG neće podbaciti.
     
     
    OBAVIJEST VEZANA UZ NETBET PROMOCIJU
     
    Kontaktirao sam NetBet danas tijekom dana, i na LiveChatu, više puta, a i putem mailova jer se smatram odgovornim budući da sam, u dobroj namjeri, prezentirao ovu promociju, s namjerom da je i drugi iskoriste jer stvarno djeluje primamljivo.
    Sve napisano bilo je, kao i uvijek do sad, u dobroj namjeri.
     
    Od Live Suport podrške, na kojoj, iskustvo me uči znaju biti krive informacije (govorim generalno jer tamo u dosta kladionica ljudi koji rade nisu najbolje upućeni u sve, pa sam više puta o nekim problemima znao više nego oni ) sam ranije dobio odgovor, kao i većina drugih članova, da promocija ne vrijedi za Hrvatsku.
     

     
    Budući da me odgovor nije zadovoljio, te da nigdje nije navedeno ograničenje promocije na temelju nacionalne osnove, poslao sam mail upit na više NetBet adresa te sam, od ljudi koji su znatno više u hijerarhiji od CS (Customer Suporta odnosno korisničke podrške) dobio odgovor da PROMOCIJA VRIJEDI ZA SVE IGRAČE! Evo i odgovora:
     

     
    E sad, sve djeluje jako zbunjujuće i nakon svega, ne mogu garantirati da je ijedan odgovor točan (pogotov jer unutar iste organizacije daju kontradiktorne odgovore), ali svakako planiram kontaktirati NetBet ukoliko bude problema. Ipak drugi odgovor smatram relevantnijim budući da je došao od više instance unutar organizacije.
     
    Ako i ovako planirate uplatiti pobjedu PSG-a, ili Chelsea moja preporuka jest da to onda napravite u NetBet kladionici, jer u najgorem slučaju na 10e uplaćenih na PSG dobit ćete 17e kao i u svim drugim kladionicama. U tom slučjau, ako promocija ne vrijedi, ako oklada ne prođe gubite ulog kao i u svakoj drugoj kladionici.
    S druge strane, u slučaju da promocija vrijedi, za što postoje realne šanse nakon ovog maila koji sam maloprije dobio, onda bi se na 10e dobilo 90e te bi u slučaju promašaja dobili ulog nazad. Obavezno koristite paysafecard kao način uplate (ne skrill niti neteller).
     
    Jako zbunjujuće. Baš me zanima što će napraviti sljedeće dane. Ako budem imao više saznanja podijelim na forumu, a otvorit ćemo i podforum u kojem ćemo pratiti razvoj događaja sa ovom promocijom, i gdje će i drugi moći podijeliti dali su im vraćena sredstva tj. dali im je promocija valjana.
  22. Sviđa mi se
    Milaneto got a reaction from Goksim in NetBet promocija za utakmicu PSG - Chelsea   
    Drustvo, sto se tice tih promocija.. pisao sam vec da sam igrao na bet fair ono kad je bila promocija Barsa-Real  GG po kvoti 5. 
    Na kraju se ispostavilo da ne vazi za Srbiju i da ne mogu da mi vrate ulozen novac (10e)

    Ne znam kako je na NetBet-u, ali sa ovim promocijama navuku i ljude koji su iz zemlje koje uopste nemaju pravo na promociju (a ima ih dosta koliko vidim).. i koji odigraju opkladu , a kasnije saznaju da za njih nije vazilo.. kao ja

    Ovo je stvarno odlicna promocija, i svaka cast Goksimu na trud i sto svaki put podeli sa nama..ali sve pada u vodu kad ne vazi za nase zemlje. Samo nas navuku kladze

    Nadam se da ce neki put biti ovakva promocija koja vazi i za nas.. a sto se tice predloga ja bih probao na Berankisa protiv Dzumhura po 1,50kv.  Vodi 3-0 u medjusobnim suretima, nema izgubljen set.. dobio ga je pre 5 dana u Memphisu na tvrdoj podlozi 6-3 6-4. Sad se igra u Delray Beachu, takodje na tvrdoj podlozi koja vise lezi Berankisu. Mozda gresim, ali ne verujem da se nesto promenilo za ova 5 dana pa vredi na neki tiket da se proba.
  23. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Goksim in NetBet promocija za utakmicu PSG - Chelsea   
    Nakon se vraća meni omiljeno nogometno natjecanje, Liga Prvaka Uz to imamo i za utorak neuobičajenu utakmicu Europske lige na rasporedu. Ponuda je bogata cijeli tjedan, jer i u srijedu je na rasporedu Liga Prvaka, u četvrtak Europska liga, vikend kao i uvijek obiluje sportom, a onda opet sljedeći utorak Liga Prvaka...
     
    Čekam neke od razrada pa kasnije podijelim razmišljanja...
     
    Svakako svima preporučujem da sudjeluju u NetBet promociji za utakmicu PSG - Chelsea!
    Rijetko kada preporučujem ovakve stvari jer obično ovakve promocije ne vrijede za igrače sa područja Balkana, ili je bonus potrebno okrenuti bezobrazno velik broj puta, međutim to ovdje nije slučaj. Dapaće još mi nije jasno kako su lasnirali ovakvu promociju, jer teško da sa njom mogu završiti u plusu, ali neću se buniti
     

     
    Naime, promocija vrijedi za sve igrače, pa time, prema NetBet stranici, i za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije i drugih zemalja.
     
    Dok druge kladionice daju koeficijent oko 1,70 na pobjedu PSG-a, NetBet ima promociju u kojoj daje koeficijent 9,00 na pobjedu PSG-a, odnosno 13,00 na pobjedu Chelsea. U slučaju promašene oklade vraćaju ulog!
     
    Ono što me je najviše zaprepastilo jest da imaju nevjerojatno poštenu politiku okretanja bonusa, budući da je bonus koji dobijete (dobitak) potrebno okrenuti SAMO 3 PUTA na koeficijent 1,60 ili veći! Ovo nisam još nikad vidio, jer inaće broj okretaja, kao i koeficijenti znaju biti znatno veći kod drugih kladionica.
     
    Evo i detalja:
     
    NetBet kladionica za utakmicu Paris SG – Chelsea ima fantastičnu promociju koja, kako je navedeno na web stranici kladionice, vrijedi za sve igrače, pa tako i za igrače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i drugih zemalja!
    Za sve nove korisnike koeficijent na pobjedu PSG-a je 9,00 dok za pobjedu Chelsea je još boljih 13,00. Radi se o sjajnim koeficijentima, pogotovo ukoliko znamo da sve druge kladionice daju koeficijent oko 1,70 na pobjedu PSG-a, odnosno oko 5,00 na pobjedu Chelsea. Najbolja stvar je da ukoliko ne pogodite pobjednika NetBet vraća uloženi novac.
    Dakle ukoliko u nekoj drugoj kladionici uplatite npr. 10€ na pobjedu PSG-a dobitak će biti 17€, odnosno zaradit ćete 7€ u slučaju da PSG slavi u toj utakmici. Ukoliko PSG ne pobjedi Chelsea, naravno ulog bi izgubili.
    S druge strane, ako sudjelujete u ovoj promociji NetBet kladionice i  uplatite 10€ na pobjedu PSG-a protiv Chelsea, u slučaju pobjede PSG-a dobit ćete čak 90€ što je čak 5 puta veći dobitak, nego u svim drugim kladionicama. Kod NetBet kladionice zarada bi bila čak 80€. Uz to, u slučaju da PSG ne slavi, NetBet kladionica vraća ulog pa je samim tim ovo oklada bez rizika kojom samo možete dobiti!
    Sve što trebate napraviti, jest:
    otvoriti račun (što je vrlo jednostavno), kao BONUS CODE navesti UCL10 uplatiti sredstva na račun i postaviti svoju okladu sa najboljim koeficijentom. SUDJELUJ U PROMOCIJI 
    PRAVILA NAGRADNE IGRE
    Ova promocija vrijedi za sve nove igrače koji okladu postave prje početka utakmice, odnosno do 16.2. do 20:45, Maksimalni ulog po korisničkom računu za ovu promociju jest £10, odnosno ukoliko je korisnički račun u € ili nekoj drugoj valuti, iznos koji je ekvivalent £10 prema tečaju na dan uplate. Dakle, ako je £10 = 13€ onda je maksimalni ulog za ovu promociju 13€. Ukoliko se uplati veći iznos, npr. 30€ na pobjedu PSG-a, 13€ će se obračunavati po koeficijentu koji je u promociji (9,00) a preostalih 17€ će se računati po normalnom koefijentu koji NetBet kladionica daje za pobjedu PSG-a (1,70). U tom slučaju dobitak bi bio 13€x9,00 + 17€x1,70 odnosno 145,90€, Kako bi sudjelovali u ovoj promociji potrebno je pod ‘Deposit Bonus Code’ (Cashier stranica – za uplatu) unjeti UCL10 Ukoliko je oklada dobitna račun će biti uvećan za iznos dobitka kroz 48 sati. Ukoliko oklada nije dobitna, ulog će prema ranije navedenim pravilima biti vraćen na kladioničarski račun kroz 48 sati, Oklade postavljene na zbroj golova hendikepe, specijalne oklade i razrade ne vrijede za ovu promociju. Ova promocija se odnosi samo na osnovno klađenje za utakmicu PSG-Chelsea, odnosno na 1X2 tržište, Korištenje cashout opcije, odnosno isplate dobitka tijekom trajanja utakmice, za ovu promociju, nije dozovljeno, Bonus, odnosno iznos dobitne oklada treba biti okrenut tri puta (3x) na koeficijent 1,60 ili veći u roku od 30 dana, U slučaju da oklada nije dobitna, NetBet kladionica će vratiti iznos ulog do £10 (13€) kroz 48 sati. U tom slučaju, iznos uplate potrebno je okrenuti šest puta (6x) na koeficijent 1,60 u roku 60 dana. Kako se ova promocija nebi zloupotrebljavala korisnici koji koriste skrill ili Neteller kao način uplate nisu kvalificirani za ovu promociju
     
    Više o promociji saznajte OVDJE
     
    LINK ZA SUDJELOVANJE U PROMOCIJI
     
    Moja preporuka je svakako sudjelovati u ovoj promociji i maksimalno je iskoristiti, odnosno uplatiti 13EURA po računu na pobjedu PSG-a (to mi se čini veća premija u koeficijentu a i relanija oklada). U slučaju iznenađenja i da PSG ne pobijedi, ulog bi trebao biti vraćen na kladioničarski račun.
     
    Na 13EURA uloga dobitak bi trebao biti 117EURA koje bi u 30 dana trebalo tri puta okrenuti.
    Dakle u slučaju dobitka, potrebno je ukupno uplatiti 351EURO na koeficijent 1,60 ili veći. To može biti 351 oklada po 1EURO, ili 10 oklada po 35EURA...
     
    Naravno, nek svatko odluči za sebe dali je ova promocija prilika i fer prema korisnicima. Ja ću samo reći da povrat od 9 puta, kada je koeficijent drugdje 1,70 nisam još vidio, pogotovo uz i više nego fer uvjete okretanja bonusa, koji je potrebno okrenuti SAMO 3 PUTA, i to na koeficijent 1,60 ili veći. Neke kladionice imaju i puno lošije promocije a pravila bonusa im budu da je bonus potrebno okrenuti 20ak puta na koef. 2,50 ili veći što sigurno nije fer. 
     
    Naravno, netko će svejedno odigrati pobjedu PSG-a po 1,70 u zemaljskim kladionicama pa će na 100kn dobiti, u slučaju pobede PSG-a, kada se uračuna MT i porez, 154kn. U slučaju nedobitne oklade gubi ulog naravno.
    U ovoj promociji se na 100kn može dobiti 900kn, a uz to daju ulog nazad ako oklada ne prođe, pa sami procijenite dali se isplati sudjelovati ili ne.
     
    LINK ZA SUDJELOVANJE U PROMOCIJI
  24. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to Danny89 in NBA picks 01.02.2016   
    Kao što vidite i sami dragi prijatelji foruma, mi se jako trudimo da vam pružimo informacije koje su jako bitne za određene utakmice. Uz to idu i prognoze, no prognoze su samo mišljenje prognozera, dakle subjektivne su, ali su dobro potkovane. Savjetujem vam da pročitate svaku analizu od početka do kraja i onda se pokušate složiti sa prognozom ili pokušajte pak izvući nešto svoje. Vidite da radimo na kvaliteti foruma i molim vas još jednom da sherate, da pozovete prijatelje, neka nam se pridruže sa svojim prijedlozima i svime što misle da je ovdje potrebno. Nadam se da će te nam pomoći da dođemo do još veće kvalitete. Hvala vam
     
     
     
      PELICANS - GRIZZLIES  
     
    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-new-orleans-pelicans-memphis-grizzlies/
     
    A. Davis (24,5) – manje @ 1,85 Super Sport
    Na online kladama je Davis već na 22,5, negdje 23,5, ovisi kako gdje. To je i nekako logično. Ozljede mu nedaju mira, a danas igra protiv ekipe koja mu ne daje slobodu. Protiv Memphisa je u posljednje  tri utakmice redom upisao 21, 17, 12 poena. Dakle, to je super za ovakav BET i mislim da je 24,5 ipak previše za njega danas. U posljednjih osam utakmica ovu marginu je prebacio samo dva puta. Očekujem ga večeras u solidnom izdanju, ali nikako preko ove margine.
  25. Sviđa mi se
    Milaneto reacted to JackieJack in NBA picks 11.12.2015   
    M. Dellavedova under 10.5 @1.83 paddypower
     
    Meni je ovo stvarno prevelika granica uzeci u obzir da se Shumpert i Irving vracaju (ili veceras ili u sledecoj). Po nekim informacijama jedan od njih bi sigurno morao nastupiti vec veceras protiv Orlanda, a ne bi me iznenadilo da to bude Irving. To bi znacilo da Dellavedova postaje druga opcija, a tu je i M. Williams sa kojim je Dellavedova delio minute. Dellavedova ove sezone ima 13 undera i 8 overa po ovoj granici. Ali, moram napomenuti da veliki broj overa je bilo u utakmicama kada je James odmaran, Love odmaran ili je dolazilo do BO. Tada je on uzimao koji sut vise. Inace, ne radi se o preterano dobrom suteru, tu su James i Love glavni potrosaci lopti. Ocekujem da ova granica padne ako Irving ili Shumpert nastupe, zato cu sada ovo uzeti na nesto manji ulog i cekati vesti, pa ako bude onda pojacati ovo.

    INJURY UPDATE: David Blatt je izjavio da ce samo Shumpert nastupiti, dok ce Irving odmarati jos ovaj mec. Za nas bi bilo idealno da Irving nastupi, ali i dalje vredi ispratiti, samo po nesto skromnijem ulogu.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use