Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

ante16

Članovi
  • Posts

    511
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by ante16

  1. prije 9 minute, zeko1088 said:

    Ne znam zasto se ukljucujem uopce, ali eto...

    Jesi pogledao recimo utakmicu sa Belgijom? tamo si imao barem tri situacije gdje je sprijecio cisti pogodak, ono u zadnjim sekundama kada je vanjskom izbacio ispred Lukakua je jedna od najboljih obrambenih reakcija na ovom prvenstvu, decko je ljevak, oni su automatski na cijeni jer ih ima puno manje nego desnjaka, decko ima 20 godina, moze igrati poziciju lijevog beka i stopera, pred njih je još barem 13 godina vrhunskog nogometa, u Leipzigu je na svojoj poziciji u top 1, on i Orban su odigrali sve utakmice ( tu i tamo je bio na klupi sto je normalno da odmori, sve kljucne u lp i prvenstvu su njih dva igrali)

    itd itd

    o napuhavanju cijena mozemo pricati kada se radi o francuzima, njemcima, spanjolcima ili brazilcima koje ce klub pokriti preko marketinga, ali za jednog hrvata to nema smisla, bas suprotno, isti igrac sa hr putovnicom će vrijediti barem 30% manje u odnosu na tog istog sa fra, spa ili brazilskom putovnicom

     

    Slazem se s tobom,bio je u svim utakmicama dobar, a protiv argentine je najveci krivac dalic,ne moze sam gvardiol cuvat messi, a livakovica necu ni kom.taj ce mislim zauvijek ostat u dinamu, previse traze za njega

  2. prije 46 minute, Guts1950 said:

    Zašto ne daješ više informacija o problemu koji ti zanima? Na primjer:

    Pokušao sam dodati karticu iz Zagrebačke banke (debitna-kreditna-devizna, visa-mastercard...). Kada ukucam broj kartice pojavi mi se upozorenje na kojem piše (udreš sliku screenshota). Sa dvije informacije i slikom može se puno bolje pomoć, nego sad da te prvo netko pita da navedeš što ti se dogodilo u pokušaju dodavanja kartice.

    Vrlo vjerojatno je da sa ovako malo informacija koje si napisao ljudi niti neće odgovorit 

    Upišem sve točne podatke i piše mi na kraju ovoScreenshot_20220912_090322_com.android.chrome.thumb.jpg.1d76ba4ef3c23fa4ecb9af639f069b1c.jpg

  3. prije 13 minute, Goksim said:

    @ante16, jel ovaj topic vezan uz strategije klađenja? Ukoliko ne dnevne listiće bi prebacili u za to predviđenu temu gdje u drugi članovi stavljaju listiće dane bez objašnjenja.

    Za ovakve objave uz koje bi tipovi bili obrazloženi dnevna tema bi bila najbolje mjesto za objavljivanje. 

    Moze, samo sam stavio ovdje jer ne stavljam analizu

  4. prije 5 sati, FamilyGuy said:

    Nedjeljni program 3. kola po meni je puno sadržajniji za klađenje od prošlog tjedna. Nažalost nisam pri vremenu pa ću ovako ukratko o par utakmica: 

    Jacksonville-Arizona 

    Cardinalsi dolaze u goste vrlo lošim Jaguarsima i očekuje se da Arizona pokrije hendikep od 7.5 poena. Najveća šansa domaćima je da će se Arizona mučiti ovdje zbog putovanja jer rani početak utakmica na Istočnoj obali SAD-a za momčad sa Zapadne obale može bit problem. U 1.kolu Arizoni nije bio problem kad su demolirali Titanse, a mislim da im neće biti ni danas. Arizona je puno bolja momčad, Kyle Murray je izvrsno ušao u sezonu očekujem da napad Cardinalsa bude dobar, dovoljno dobar da pokrije ovih 7.5 poena razlike

    TIP: Cardinals -7.5

    Kansas City - Los Angeles Chargers 

    Derbi utakmica programa od 19 sati. Dvije momčadi izvrsnih napada, ali i dosta propusne obrane. Više izostanaka u obrani je kod Chargersa, ali Chifesi imaju dosta problema u pokrivanju ovako velikih razlika u posljednjih desetak utakmica. Kansas je definitivno favorit i u utakmici gdje je over izgledan ipak očekujem da LA Chargersi ovo učine zanimljivim i izgube sa manje od 7 razlike. Razlog je propusna obrana Chiefsa i dobar napad Chargersa predvođen mladim qb Herbertom. Definitivno utakmica za uživanje i navijanje za puno poena. 

    Tip: Više od 54.5 poena na utakmici

    LA Rams - Tampa Bay Bucs 

    Derbi od 22.25 sati je i derbi kola. Dvoboj neporaženih momčadi na SoFi stadionu, stadionu koji će ugostiti Superbowl u veljači iduće godine. Ovo je prema svim istaknutim stručnjacima moguća najava utakmice NFC Championshipa. Kladionice blagu prednost daju Bucsima, ali ja sam ipak na strani Ramsa. Obrana Tampa Baya ne izgleda skroz uvjerljivo, veliki sam fan napada Ramsa kojim dirigura trener Sean McVay i dolazak Matthew Stafforda je ovaj napad učinio još boljim. Obrana sa Donaldom je moćna i neće biti lako Bradyu i družini. Biti će tjesna utakmica, no kada u goste dolaze superbowl prvaci, vjerujem da će Ramsi dati maksmimum svojih mogucnosti i pred domaćom publikom doći do pobjede.

    Tip: Pobjeda LA Ramsa

    Steta za kansas

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use