Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Unknown23

Članovi
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to Goksim in BLAGDANSKA PROMOCIJA: 7€ za klađenje BEZ DEPOZITA   
    SvijetKladjenja portal u suradnji sa TipBet kladionicom povodom blagdana donosi promociju u kojoj svaki član SvijetKladjenja foruma dobiva 7€ BEZ DEPOZITA. Dakle, nije potrebno raditi uplatu na kladionicu kako bi dobili bonus, već je samo potrebno otvoriti račun za klađenje.

    KAKO DOBITI BONUS BEZ DEPOZITA?
    Prije svega morate se registrirati putem gumba ispod. Ova promocija vrijedi samo za one koji još uvijek nemaju račun na TipBet kladionici. U nastavku ćemo vam objasniti kako do bonusa bez depozita i besplatnih 7€.

    Kada ste kliknuli na gumb za registraciju, izbacit će vam zaslon kao na slici ispod, a zatim jednostavnim klikom na REGISTER NOW započinjemo svoju registraciju na TipBet kladionici.

    Kada ste uradili sve što smo naveli iznad, pojavit će se forma u koju ćete morati upisati svoje podatke kako bi završili registraciju. Napominjemo da to moraju biti vaši pravi podaci, u protivnom nećete biti u mogućnosti raditi isplate i uplate na vaš račun.

    Kada upišete sve podatke i završite sa registracijom na TipBet kladionici, idite na svoj email i aktivirajte svoj račun. Kada ste to uradili ulogujte se, ukoliko već niste i kliknite na Account Summary, a zatim na Offers. Kada ste to uradili u red ispod, gdje nam piše 'Enter voucher code here' unesite CHRISTMASFREE pa SUBMIT.


    Sve što sada trebate uraditi je da odete na gumb refresh kao što je prikazano na slici ispod i bonus bi trebao biti uplaćen.


    ODREDBE I UVJETI
    1. Promocija vrijedi samo za članove koji su se registrirali nakon 01.12.2016.
    2.Bonus od 7€ će biti uplaćen članovima koji po završetku registracije ukucaju "CHRISTMASSFREE".
    3. Bonus je moguće iskoristiti samo jednom.
    4. Bonus treba okrenuti 15 puta u ponudi koju nam TipBet nudi.
    5. Maksimalni dobitak od ovog bonusa su 100€.
    6. U obzir za okretanja bonusa uzimaju se samo oklade sa dva ili više tipova, te tečaj 1,80 i veći.
    7. Ukoliko želite isplatiti ili prebaciti novac, zahtjevi za obrtanje ovog bonusa moraju biti ispunjeni.
    8. Oklade koje su stornirane, odnosno koje su završile sa koeficijentom 1,00, neće se uzimati u obzir.
    9. Samo jedna oklada istog para se računa kao obrnuta oklada. Ukoliko odigrate jedan par više puta, samo prva oklada se računa kao obrnuta oklada.
    10. Promocija je limitirana na jedan račun, osobu, familiju, kućanstvo ili kompjuter. Ukoliko se bude sumnjalo u višestruke račune TipBet.com ima pravo da ukloni vaše bonuse u bilo koje vrijeme.
    11.  Promocija vrijedi za igrače iz svih zemalja, osim onih iz Turske. Napominjemo da promocija vrijedi i za igrače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i ostale zemlje Balkana.

    Uz ovu specijalno dogovorenu promociju TipBet kladionica daje i 200% bonusa na prvu uplatu što je najveći takav bonus na tržištu trenutno. Ako želite uzeti 200% bonusa na prvu uplatu račun otvorite preko ovog ekskluzivnog linka namjenjenog za tu specijalnu promociju.
    Više o promociji saznajte na SvijetKladjenja portalu  
  2. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to JackieJack in NBA - Četvrtak 1.12.2016.   
    Griffin over 13.5 @1.86 10bet
    Velika greska 10beta, provereno je i primaju uplate pa pozurite ko tamo ima racun. Evo i dokaza uplate: 
     

     
  3. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to JackieJack in NOVI SvijetKladjenja forum   
    Sve pohvale za novi izgled i upgrade foruma  I UX i UI su puno bolji, a takodje i preglednost stranice je veca i kompaktnija (chatbox, postovi sa strane...)
  4. Sviđa mi se
    Unknown23 got a reaction from Bepone in U potrazi sam za pravom i efikasnom strategijom   
    Po meni je najbitnije izkontrolirati taj adrenalin koji se javlja nakon dobitka i pada, jednostavno prihvatit pad pa i ako je bio u zadnjim sec... igrati 1-3 para ono sto najbolje poznajes i sta bude... neka ide fine, nekad zareda crna serija al sta je tu je... i bitna stvar ne igrati sa novcem koji nisi spreman izgubiti, tj. igrati samo sa "viskom" koji ti ostane nakon sto podmiris zivotne situacije... Sretno svima! 
  5. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to LeonardoDrugi in Tražim taktiku :D   
    Ne bih se slozio za ovo ..." svevisnjih kladionicarskih agenata koji nas obmanjuju ponudom, kvotama, zicerima itd.."
    Mislim da te niko ne obmanjuje. Ujutro izadje lista i sve je na tebi. Od tebe sve zavisi. Oni nude, a na tebi je da prihvatis ili ne. Kao u supermarketu, udjes, pogledas...uzmes ako ti se svidi, ako ne ...dovidjenja.
  6. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to baki30 in Tražim taktiku :D   
    Ima logike za one koji ne prate nogomet konkretnobu ovom slucaju, a mi koji ga pratimo mozemo bit cak i ispred tih svevisnjih kladionicarskih agenata koji nas obmanjuju ponudom, kvotama, zicerima itd.. Ni jedan taj agent ne moze bolje od mone znati stanje u klubu za kojeg navijam.
  7. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to LeonardoDrugi in Tražim taktiku :D   
    Da se vratim jos jednom na neravnopravnu borbu prosecnog kladionicara protiv nadmocnog sistema. Kada bi prosecan kladionicar znao protiv koga se bori da nesto zaradi, nikada ne bi uplatio tiket. To je tako snazan sistem nakrcan profesionalcima protiv kojih nemamo sansu. Verujte mi da su od svega najbitnije informacije, koje mi nemamo, ili ih imamo malo, dok oni osim informacija imaju i toliku moc da uspevaju da utakmice gotovo svih liga "razvodne" od petka do ponedeljka, samo da bi "pacijenti" imali na sta da se klade. Kada sam kod informacija, navescu jedan primer. Tokom leta u fudbalskim klubovima Inter i Milan je bilo veoma burno. Dogadjaji su se smenjivali iz sata u sat. Sve sto se tamo desavalo nema veze sa desavanjima u ozbiljnim klubovima. Sa druge strane, postoji Sassuolo, koji je jedan od najzdravijih klubova u Italiji, koji vodi izrazito pametnu politiku, i koji je po svim parametrima, trenutno visi nivo u svim aspektima od dva milanska velikana. I onda pocne sezona, hiljade kladionicara-amatera, odigra najpre Inter u gostima protiv Chieva (izgubili 0 :2, bez imalo napora po Chievo), a zatim Inter kod kuce protiv trulog Palerma (gubili 0:1 deset minuta pre kraja, pa izjednacili na 1:1) Istovremeno, Sassuolo je vec odigrao sest utakmica ove sezone, NIJEDNU UTAKMICU NIJE IZGUBIO, imaju cetiri pobede i dva remija, i naravno niko zivi na kugli zemaljskoj nije igrao na njih . Inace, za neupucene, zbog prevelikog ulaganja prethodnih godina, Inter je na pragu sankcija zbog finansijskog fair play..
    Izvinjavam se svima ako sam opsiran. Hteo sam da kazem, da je borba nas amatera protiv sistema veoma neravnopravna. Mene licno, to veoma inspirise, zato i uzivam da se kladim. I na kraju, moje misljenje je da kladionice nude najposteniju stvar. Oni nude, niko vam ne stavlja pistolj na slepoocnicu, niko vas ne siluje da igrate, vase je samo da izaberete ukoliko zelite. To sto napadaju tamo gde smo najosetljiviji, ljudski mozak, ....to je vec druga prica.
    Jos jednom se izvinjavam svima ukoliko sam bio preopsiran.  Mogao bih danima o ovoj temi...Pozdrav svima
  8. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to Markke08 in Živjeli   
    Pozdrav ljudi 
     
    Ukratko, zovem se Marko, 29 godina, počeo sa klađenjem vjerojatno kao i većina još u tinejdžerskim danima sa dobrim starim narodnim listićima, koje i dan danas volim nabacit za neki ostatak sitniša od kave i slično.
    Danas sam prvi put došao do foruma i odlučio se registrirati, malo radi izmjene informacija, praćenja zanimljivih tipova i međusobne pomoći. 
  9. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to LeonardoDrugi in Tražim taktiku :D   
    Dakle, sa jedne strane imate briljantne profesionalce, kompletne timove strucnjaka kojima je to profesija od koje zive i koji su vrhunski placeni. Imaju sve najvaznije informacije koje su potrebne, i o kojoj mi obicni amateri mozemo samo da sanjamo. Pa ipak, u toj neravnopravnoj borbi najveca prednost im je nas mozak, nas mentalitet, nasa psihologija. Psihologija prosecnog kladionicara. Dakle, borba je neravnopravna, i sa malim sansama za pobedu protiv mnogo nadmocnijeg protivnika. Verovatnoca da se pobedi mnogo nadmocniji protivnik je veoma mala, narocito dugorocno gledano.
    Sanse su male, ali postoje. Samo posebni mogu da uspeju. A to je svega par procenata kladionicara u odnosu na masu ostalih. Potrebna je posvecenost, pre svega, mirna glava, poznavanje sporta na koji se kladis, veeeeeelika disciplina, i dovoljno novca. Koliko nas ima sve ovo zajedno u sebi?
    Za pocetak, moj savet novim kladionicarima je da pocnu od povecenosti. Potrebno je uloziti puno vremena, za pocetak. Pogledajte na primer forumasa "Canca". To je put koji treba slediti kada je u pitanju posvecenost, kao prvi korak.
  10. Sviđa mi se
    Unknown23 got a reaction from Markke08 in Tražim taktiku :D   
    Znaci ne igrati svaki dan, nego bas kad si siguran u jedan par, dva, nikad vise od 2 para na tiketu moj ti je savjet, a onda zahtjeva malo jaci ulog, al sta ces to je jedini nacin da dobijes, igrati samo sto pratis, i pokusati se ne zivcirati kad te zareda crna serija... Sretno
  11. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to Hugh in Tražim taktiku :D   
    Sve pet . Nisam ni ja uvjeren da mogu progurati tih 60 dana, niti mislim da sam Bogomdan, ali idem probati.
    S naglaskom na probu, jer da je za ozbiljno, banka bi bila puno veća.
    Ja ne igram klasično, otvorim ponudu ujutro, pa gledam šta ima, pa slažem kombinacije i raspoređujem uloge, pa gledam s čime ću povezati i tako dalje.
    Ja upalim Bet, pogledam šta ima live, pogledam kakve su kvote, tko je jači, kakav je rezultat, otvorim rezultate, pogledam statistiku prošlih utakmica između tih timova, njihovu formu i uz to spojim informacije koje sam iskusio na svojoj koži kad sam igrao određene lige kroz period od zadnjih 5-6 godina, i na temelju toga odlučim hoću li odigrati pada gol, zbroj kornera, 1x 2x ili šta već. I kad pogodim takva 2-3 u danu, ja gasim sve i ne zanima me šta se vise događa taj dan.
    Npr znam da u Australskim nižim ligama igraju na puno kornera, pogotovo kad slabija ekipa vodi u gostima, to se odmah iskorištava.
    Uz to, nekad ubacim i ove klasične pre-match oklade, koje pišemo svi skupa na forumu.
    Još jedanput, ne mislim da ja to 100% mogu, ali stvarno me ne košta probati.
  12. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to TheStig in Tražim taktiku :D   
    Ajmo ovako, nema ga sto je svaki dan u plusu, kad se prica o strategiji  
    imas sablonu koju mnogi objasne da se dobije svaki dan a zapravo je 
    tocna 20% profita iz nje.... 
     
    Ja inace igram jedan do dva para/dan i amen... nekad bih uplatio sto 
    stvari na to sve ali nakon skole kroz koju i dan danas prolazim sto se 
    klade tice nesto i naucis...ima sutra, novi je dan, novi bet... danas nije zadnji 
    i treba se tako ponasat, naucit zivit sa time... 
     
    Isto kao zivot, odrastanje...sve je proces...
     
    Malo cu sad skrenut sa teme... 
     
    Prije offside afere je bilo lakse doc do love, 1i2 hnl se sve rijesavalo sa dva tri poziva 
    tko je u kakvom stanju sto ti prijatelji po klubovima jave i imas cist rezultat... 
    ja se vise nebavim profesionalno par god, ali ostanu prijatelji, tu smo...pricamo..cujemo 
    se...ostane taj poziv par h prije utakmice, dragi uvijek kaze kako je i imas pare u ruci... 
    Danas mogu otvoreno o tom pricat jer je gotovo, mashi i mariu mogu samo skinut 
    kapu u tom svemu a i samome sebi jer smo radili brutalan posao na jednom zatvorenom 
    forumu. Proslo je cca 3 god otkad sam se kladio po pravo, ispao sam iz toga sto zbog sebe
    sto zbog toga da je u kladonicama moja slika valjda bila kao osmrtnica i moji su se parovi 
    uplacivali na poziv i limit uloga...online se nekladim... 
     
    Danas mogu rec da imam iskustva i da je sve predvidivo, samo te treba potrudit ali 
    kontrolirano i moze se... 
    Svi smo u istoj stvari, ako se budemo kladili pametno nemoze nas nitko unistit i 
    imao cisti profit iz mj u mj... 
     
    Eto malo otvorenijih rijeci od mene... 
  13. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to Hugh in Tražim taktiku :D   
    Moj glavni problem nije pogađanje parova, pogotovo jer igram live i 70% slučajeva već znam kako neke utakmice dišu. S tim, + određena priprema za sljedeći dan, smatram da mogu zaradit taj 1 ili 2 unita po danu.
    Problem mi leži u nedostatku discipline, u stilu zaradim lipe novce i zbog velike nesreće, izgubim 10% tog iznosa.
    Onda mi vrag neda mira, i ja ih moram zaradit nazad, i onda se odigra all in, i ulazi se u ogromni zaradu ili bankrot.
    A drugi problem mi je što uvijek mislim da sam premalo zaradio u jednom danu, i želim još.
    Smatram da s ovom novom strategijom riješavam oba svoja problema - znam gdje ću završiti ako nastavim sljediti plan pa se mogu zadovoljiti sa dnevnom zaradom, te nema više srljanja sa all in-om, jer više neće biti takve situacije gdje će to biti potrebno.
  14. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to Hugh in Tražim taktiku :D   
    Evo još jedan osvrt na ovu temu :
     
    Ako svaki dan zaradiš barem 1 unit što i jest cilj (ja idem minimalno od +1 do maksimalno +3 u danu, da se ne zanesem), te navečer opet radiš novi ulog za sljedeći dan po principu - banka /100 x 3 posto da se dobije unit za sljedeći dan, tvoja banka će se u roku 60 dana narasti za čak 5 puta.
     
    Da ilustriram, imaš banku od 3000 kuna, u roku 2 mjeseca ona iznosi 15 000 kn, i to samo ako svaki dan zaradiš 1 unit više,a bit će dana kad će zaradit 2 ili 3.
     
    Za 60 dana dana bez oranja i kopanja, ja mislim da se tu može zaradit pristojna lova, a da ne pričamo o godišnjoj razini.
     
    P.s ako dnevno po ovom principu zarađuješ 2 unita dnevno, banka nakon 60 dana raste za 22 puta .
  15. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to zeko1088 in Tražim taktiku :D   
    Ako vi mozete svaki dan biti u plusu vama nikakva strategija ne treba
    Osobno po prvi puta cujem tako nesto, cilj je na kraju godine biti u plusu jer kladjenje je maraton, a ne sprint
  16. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to Hugh in Tražim taktiku :D   
    Još jedno pravilo :
    Ako pronađeš neki način koji ti počne donositi novac, i odjednom upadneš u crnu seriju, nemoj drastično mijenjati šablonu igranja i ulog, napravi pauzu neko vrijeme, ili dalje nastavi hladno pratiti program.
    Ako ti je prije donosio novce na duže staze, donosit će i dalje, samo treba biti strpljiv i dosljedan.
  17. Sviđa mi se
    Unknown23 got a reaction from Hugh in Tražim taktiku :D   
    I naravno igrati samo sa novcem koji ti je "visak" i koji si spreman izgubiti, ni pod koju cijenu uplacivati novac koji si rezervirao za zivotne potrebe...
  18. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to Mata07 in Tražim taktiku :D   
    Pozdrav svima, samo da iskomentiram ovaj post, ja usitinu nisam nešto bolje i profesionalnije pročitao već dugo vremena. Svaka čast bepone na komentaru, posebno ovaj dio sa hormonom dopaminom, što smo pretpostaljam svi mi svjedočili na samome sebi.
  19. Sviđa mi se
    Unknown23 got a reaction from Bepone in Tražim taktiku :D   
    Znaci ne igrati svaki dan, nego bas kad si siguran u jedan par, dva, nikad vise od 2 para na tiketu moj ti je savjet, a onda zahtjeva malo jaci ulog, al sta ces to je jedini nacin da dobijes, igrati samo sto pratis, i pokusati se ne zivcirati kad te zareda crna serija... Sretno
  20. Sviđa mi se
    Unknown23 got a reaction from CreativeBet in Klađenje kao investicija   
    Odličan post, i sviđa mi se tvoj završni rad pošto se i sam bavim web programiranjem
  21. Sviđa mi se
    Unknown23 reacted to CreativeBet in Klađenje kao investicija   
    Prije svega pozdrav svima
     
     
    Drago mi je vidjeti da forum napreduje i da konstantno dolaze novi ljudi. Ovo je jedinstven forum ovakvog tipa u regiji stoga se priključite u rasprave i objavu prognozi kako bi se digao i na stepenicu više.
    Iskreno se nadam kako će u budučnosti doći do toga da svaki tipster ima svoju statistiku onoga što je objavio, tako da ja apsolutno podržavam taj prijedlog!
     
     
    Vjerujem da vas većina zna da sam se specijalizirao samo za kartone, pa je i to razlog trenutne neaktivnosti, što ne znači da pripreme za novu sezonu nisu u tijeku . Od EURA nisam uplatio listić pa vam može biti jasno kako i na koji način shvačam kladionicu i klađenje.

    Iz tog razloga i pišem ovaj post. Pokušat ću vam objasnit što nudim, kako igram itd.
    Sve ovo pišem uz Goksimovo dopuštenje te se nadam da neće biti negativnih komentara jer mi je cilj da uz zaradu naučite kako samostalno voditi jednu ovakvu investiciju. Da investiciju, jer ja na klađenje gledam kao posao i trenutno živim od toga. Ne otkrivam toplu vodu i ne želim se pravit pametan jer znam da ima još takvih ljudi ovdje ali vjerujem da se većina još traži i da nisu niti na nuli a kamoli da žive od toga..
     
    Koliko ozbiljno shvačam to što radim je činjenica da mi tema završnog rada glasi "Izrada baze podataka i web aplikacije za analizu, statističko pračenje i predikciju broja kartona na nogometnoj utakmici". Cilj je složiti web aplikaciju koja će kroz razne statističke podatke (klubova, sudaca) te razne izračune predvidjeti broj kartona na nogometnim utakmicama, za početak talijanske Seria A i španjolske Primere.
    Ta dva natjecanja su se pokazala kao najisplativija prošle sezone (kod mog načina odabira okladi, ROI je bio oko 15% na uzorku od preko 150 prognozi). Uz tu aplikaciju i ljudsku analizu utakmice pronalaziti ćemo puno grešaka kladionica, što će biti dovoljno da na duge staze ostvarujemo dobar profit.
     
     
    E sad, od nove sezone (koja počinje 1.9.2016) nudim vam kompletan uvid u moju investiciju te vođenje vaše investicije (što ne znači da ja uplaćujem prognoze umjesto vas), savjete, instrukcije za odabir prognozi sa plačenog servisa kojeg ću uz svoje prognoze osobno pratiti, te naravno sve moje prognoze free.
    Zauzvrat tražim 25% od ukupnog profita ukoliko taj ukupan profit na kraju svega bude veći od 300% u odnosu na početni kapital. Početni kapital moje investicije će biti 20 000kn, iznosi koje prihvačam od vas za početni kapital moraju biti između 5 000 - 20 000kn. 
     
    Igra se po sistemu o kojem sam već pisao ovdje na forumu. Svodi se na to da vam osigurava konstantan rast uloga a opet s druge strane vas osigurava od gubitka kompletne banke.

    Investicija traje 9 mjeseci, do kraja nogometne sezone.
     
    Od svih mojih prognozi koje ću odigrati, ovdje na forumu ćete moći pronaći oko 50 - 60% možda i koja prognoza više . Jedan od razloga je što više nitko (osim foruma svijeta klađenja) neće dobiti te prognoze besplatno (previše utrošenog vremena i truda da bi ih tek tako djelio), te naravno postoji tu još dosta osobnih razloga zbog kojih jednostavno neću imati vremena pisati sve analize iako će analiza za svaku prognozu biti u mojoj glavi kao i do sada.

     
    Nadam se da ste shvatili što i kako, te da neće biti osuda jer nikoga se ne tjera na ništa te svatko ima pravo sa svojim novcem raditi što ga je volja.
    Ne tražim apsolutno ništa unaprijed već nudim svoj devetomjesečni rad za postotak na kraju, ukoliko ispunim obečanje te napravimo profit od 300% u odnosu na početni kapital.
     
    Za one koji misle da mogu sami i žele vidjeti sistem o kojem se radi neka mi se jave u inbox pa će ga i dobiti, ali vjerujte mi da je iskustvo nema cijene
     
     
    Tko želi sudjelovat u investiciji neka mi se javi u inbox. Ostali će moći čitati prognoze od trečeg kola španjolske i talijanske lige, prva dva kola preskačem!
     
     
    Ako ništa drugo nadam se da sam vas barem malo potaknuo da pokušate na klađenje gledati iz nekog drugog kuta
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use