Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

maestro81

Članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by maestro81

  1. prije 1 sat, popo64 said:

    Lepota kladjenja

     

    Iskoristicu privilegiju sto u mom profilu na Forumu pise “excellent”, da malo filosofiram o samoj zavrsnici u Seriji A, za koju se ne secam da je bila toliko zanimljiva. Za ovaj put necu napisati analizu, ali cu pokusati da budem koristan, veeeeeeoma koristan. Pre svega da napomenem, da je svima na Forumu verovatno jasno sta znaci izlazak u Ligi Prvaka sledece sezone. Za mnoge klubove, recimo za Juventus, pa i Milan, to je pitanje opstanka, da ne kazem propasti. Sama cinjenica da je veliki Juventus bio glavni pokretac Superlige, dovoljno govori kolika je tanka linija koja njih deli od propasti. Danas bih se obratio kladionicarima koji planiraju da se klade na utakmicama Serie A. Ja sam izgubio dane i noci na analizi same zavrsnice, a posto sam koristan clan na Forumu, na vama je samo da iskoristite moj rad i trud. Ako izuzmemo Inter i najverovatnije Atalantu, kao i Lazio koji je dovoljno daleko, imamo tri ekipe u borbi za dva mesta u Ligi Prvaka, i ne samo to, vec u borbi za klasicno prezivljavanje. Dakle, sta da radimo u narednim danima sa Milanom, Juventusom i Napolijem????? Imaju isti broj bodova, po 66, veoooooma razlicit raspored u poslednjim kolima, a samo su dva mesta koja garantuju prezivljavanje. Ja cu samo za vas, i to naravno besplatno da analiziram samu zavrsnicu, a na vama je samo da donesete odluku.

    Milan je cele sezone igrao kao dopingovan, i ako cemo realno, oni mozda i najvise zasluzuju izlazak u Ligu Prvaka sledece sezone, ako gledamo celu sezonu. Ali, sta ako ne udju medju prvih cetiri? Pa to je barem jasno. Klub ugasiti, San Siro preorati i posaditi kukuruz, a igrace zadrzati da ima ko da bere taj kukuruz. Osim toga, u svim knjigama trenerskih skola, bi kao obavezan predmet trebalo da se uvede obaveza izucavanja kako je bilo moguce da Milan prospe celu jednu sezonu u nekoliko sedmica. I na kraju, Pioliju oduzeti licencu, a Ibri dati jednu ovcu na cuvanje, toliko bi barem uspeo da sacuva. Kolege sa Foruma koji veruju Milanu, bi danas morali da odigraju na pobedu protiv Beneventa koji je posebna prica. Milan danas igra sa Beneventom kod kuce, pa IDE U GOSTE Juventusu, pa ide opet u goste Torinu, kod kuce docekuje Cagliari, pa IDE U GOSTE Atalanti. Sve u svemu, nimalo lak raspored. Napominjem da je ekipa Milana u zadnjih osam utakmica KOD KUCE u svim takmicenjima, zabelezila cetiri poraza, tri remija i samo jednu pobedu. I to u samoj zavrsnici sezone, a i moja ujna Danica zna da se forma tempira za treci, cetvrti i peti mesec kada se odlucuje sezona. Sta mislim o Milanu, ostavicu za sebe, a mislim da za njih nije dovoljno reci da su glupi. Pravi izraz je glupi kao qurac, sto je izraz za najveci stepen gluposti. Inace, sta mislim o rosteru, upravi i treneru, imali ste prilike da citate u mojim postovima KADA SU BILI UBEDLJIVO PRVI NA TABELI.

    Pogledajte samo raspored KOJI CEKA veliki Juventus. Sutra idu Udineseu, pa igraju kod kuce sa Milanom, pa idu Sassuolu, pa pazite sada, dolazi im INTER, te idu ATALANTI, cccccccc.... Kolege sa Foruma koji veruju Juventusu, sutra bi morali da odigraju pobedu nad Udineseom, jer su oni svakako laksi protivnik od Milana, Intera i Atalante. Juventus ima dugove izmedju 300 i 400 miliona eura, i to je bio glavni razlog zasto su insistirali na Superligi. Nadam se da se slazete da Ronaldo, Dybala, Bonucci, Chiesa, Quadrado i ostali nisu u Juventusu da bi igrali Ligu Evrope, koja donosi vise stete nego koristi. Ako nekoga uopste interesuje sta ja mislim, napisacu dve stvari. Prvo, mislim da nije problem sto klovn na klupi Juventusa nije koristan, vec je najveci problem sto je stetan, neizlecivo stetan. Ovih dana sam pojacao uplate da Juventus nece uci u prvih cetiri, kao sto cu pojacavati agresiju na uplatama na njihovim utakmicama kada su u pitanju igre na over 2,5 gola, kao i na kartone, taman da utakmice sudi moja ujna Danica.

    I za kraj Napoli. Najbolja forma, poboljsali su formu u pravo vreme, a pogotovo imaju NAJBOLJI raspored, bez i jednog direktnog susreta. Sutra igraju kod kuce sa Cagliarijem, pa idu Speziji, dolazi im Udinese, idu Fiorentini, pa im dolazi Verona. Da su sami sebi sastavljali raspored u samoj zavrsnici, ne bi napravili tako dobar raspored. Ako verujete Napoliju, sutra ne propustite pobedu Napolija uz ogradu na veliki X, nereseni ishod. Ako verujete Napoliju, obavezno ih podrzite u narednim utakmicama. Jedino ostaje da pokusate da zaboravite da dolaze sa juga, ili barem da se pretvarate da juznjacki mentalitet nije najgori mentalitet na svetu.

    Mogao bih samo za vas, i to besplatno, da napisem mnogo detaljnije samu zavrsnicu Serije A, ali moram i da se kladim, jer cu poludeti ako se ovaj weekend dovoljno ne kladim.

    Uzivajte u samoj zavrsnici Serije A, zavrsnici Euroleague, zavrsnici u La Ligi, uzivajte u kladjenju, najlepsoj i najvaznijoj stvari na svetu.

    Juve Atalanti ide u kupu, a utakmica se igra u Rimu :)

  2. Partizan - Igokea 1 1.50

    Bratski klubovi ? Igokea mozda i najljepsa kosarka u ligi,bore se za playoff, dok s druge strane Partizan o njem jedino moze sanjati. Najviše ovo igram radi pobjede protiv Kubana prije par dana i velikog preokreta, nakon ove utakmice slijedi kup i susreti za borbu za prolaz u EC i mislim da Partuzan ovo zeli pobjediti, ponajviše radi dobre forme i malo psihe.. Igokea je strasna ove sezone, ali je ovo opet Partizan, velikan košarke..

  3. Popyrin - Gojo over 9.5 prvi set 

    Mislim da mogu drzat servise, nisu bogzna nesto ubojiti ali su obojica na reternu dosta staticni ? Gojo u oba pravca, nije mi po mjeri nekako. Podloga nije nesto pretjerano brza ali mislim da bi ovo trebalo doci. Kod mene 1.75 kvota

     

     

     

     

  4. Napoli - Parma 

    Po meni bi ovdje trebalo biti nabijanja Parme. Koja od svih momcadi igra najruzniji i najlosiji nogomet, i mislim da se vracaju u Serie B. Napoli iako ima sastav za titulu, borit ce se za Lp jer su ove sezone kiksnuli puno puta, upravo na ovakvim malim utakmicama, protiv ekipa iz donjeg doma tabele. Mislim da ce danas pokriti i 2.5 hendikep. 

     

     

     

     

  5. prije 12 sati, maestro81 said:

    FMP - Buducnost 2 1.50 

     

    Sasvim fina kvota. Malo cudna odluka prosli tjedan smjena trenera Buducnosti jer ne znam koliko ce dobiti sa novim. Jeste Milojevic već neko utabano ime i sve ali po meni su trebali zadrzat domaceg trenera.6 ekipa je u borbi za playoff, i svaka pobjeda sada vrijedi duplo, pogotovo na gostovanjima. Imaju puno bolji roster i mislim da pobjeda ne bi trebala dolazit u pitanje. 

    Lagano sve doslo, komotno moglo i 20 razlike...

  6. FMP - Buducnost 2 1.50 

     

    Sasvim fina kvota. Malo cudna odluka prosli tjedan smjena trenera Buducnosti jer ne znam koliko ce dobiti sa novim. Jeste Milojevic već neko utabano ime i sve ali po meni su trebali zadrzat domaceg trenera.6 ekipa je u borbi za playoff, i svaka pobjeda sada vrijedi duplo, pogotovo na gostovanjima. Imaju puno bolji roster i mislim da pobjeda ne bi trebala dolazit u pitanje. 

  7. prije 9 sati, popo64 said:

    Bologna vs Milan Serie A 1X dupla sansa (pojedinacno 1 i X)

     

    Pre sedam dana sam napisao post o (strpljivom) cekanju pada u formi ekipe Milan. Procenio sam da je bas tada bila odlicna prilika za pocetak igranja protiv njih. Vise je razloga za to. Prvi razlog je svakako taj, sto sam ekstremno pametan. Drugi razlog jeste raspored, koji je bio pred njima, odnosno utakmice protiv Atalante, pa derby protiv Intera, te gostovanje Bologni. Treci razlog jeste sto Milan nema roster ni za prvih sest mesta na tabeli, a jos gore stoji kada je u pitanju kvalitet trenera koji sedi na klupi. Cetvrti razlog jeste sto Milan ima veoma mladu ekipu, a stabilnost i mladost nikada nisu isli jedno sa drugim. Peti razlog jesu desavanja unutar kluba, pre svega dovodjenje Mandzukica. Sesti razlog jeste sto su majmuni iz kluba veoma brzo zaboravili gde su bili pre samo godinu dana, kada je vise od pola rostera, ukljucujuci trenera, Bobana, i Maldinija bilo na izlaznim vratima. Sedmi razlog je sto su oni zaista ubedjeni da mogu do titule. Osmi razlog jeste, ne samo da su ubedjeni da mogu do titule, vec su ubedjeni da se do titule dolazi sa Krunicima, Rebicima i Hauge-om.

    Milan do derby utakmice sa Interom 21.02. ima tri relativno lakse utakmice, danas ide Bologni, pa ceka Crotone, ide u goste ekipi Spezie, a potom u Beogradu gostuje ekipi Crvene Zvezde.

    Moj problem jeste sto ce do utakmice sa Interom, pitanje prvaka Serie A vec biti reseno, a to ne bih hteo da propustim. Mislim da Milanu nece biti lako cak ni sa Speziom u gostima, a kamoli sa Bolognom. Sa jedne strane kladionicarsku pohlepu, a pogotovo sujetu sam zadovoljio potopima od Atalante i Intera, dok sa druge strane, zaista nisam siguran da Milan moze lagano do pobede u Bologni. Sa trece strane, ne bih voleo da izgubim ni najmanji novac do 21.02 i derby utakmice, pogotovo sto se svako jutro budim sa ceduljicom ispred kreveta na kojoj je napisano: “...pre nego sto otvoris oci, uvek se seti nacina kako je Inter izgubio derby protiv Milana 17.10. ...”

    Odmah da priznam, od agresivnog kladjenja nema nista. Prvi razlog je sto je za agresivno kladjenje vecerasnja utakmica u 20.45, kao i ona 21.02. Drugi razlog zasto nema agresivnog kladjenja jeste svakako ekipa Bologne. Bologna takodje ima mladu ekipu. Ali to nije najveci problem. Problem je sto, osim sto su mladi, igraci Bologne su glupi, veoma glupi, i crni, cak sest i po crnaca.. Retko kome bi uspelo da skupi na jednom mestu toliko glupih ljudi. Kada tim budalama dodate cak sest i po crnaca, dobijete roster Bologne. Prosto je neverovatno kome je palo na pamet da skupi na gomili igrace cak SEDAMNAEST nacionalnosti. Dovoljno je da vam napisem da imaju cak i japanca, i kanadjanina pa da vam sve bude jasno. Kao kada bi mi sa foruma sastavljali roster, pa svako predlozi po jednog, a pred pocetak prvenstva cemo se pomoliti Svevisnjem da se uklope do kraja sezone. Takvi su im i rezultati. Sredina tabele, pet pobeda, pet remija, devet poraza. Dovoljno daleko od zone ispadanja, a jos dalje od vrha, sto se kaze, igraju za kikiriki, ili jos preciznije, igraju da nekoga sjebu u borbi za vrh, ili opstanak. Potopili su Parmu ( a koja je remizirala sa Interom u Milanu), dobili Sampdoriju ( a koja je dobila Inter), uzeli bod Atalanti ( a koja je dva puta demolirala Milan), uzeli bod Fiorentini u gostima, dobili odlicnu Veronu. Ali, bili su i smesni, jaaaaaako smesni. Roma ih je ponizila kod kuce sa 1:5, lagano su izgubili od Genoe, i vratili ih u borbu za opstanak, ispali su iz Cupa, od Spezie, i to kod kuce...

    U rosteru imaju izrazito mlade igrace, ali i Palacia, Medela, Danila i Da Costu koji zajedno imaju 144 godina. Kakva je to grupa gradjana, mozete zamisliti tek kada, samo za vas, kolege sa foruma, napisem podatak da su, racunajuci proslu, i predproslu sezonu, u jednom trenutku imali VEZANIH 43 UTAKMICE NA KOJIMA SU PRIMILI GOL. Sto se kaze, samo ko je zurio na autobus, nije im dao gol. Ili, jos preciznije, imaju toliko losu odbranu, da bi im cak i seljak iz Rosarija uvalio gol.

    Takav im je i trener. Fajter, impulsivan, tankih nerava, previse harizme i premalo znanja. Ostace vecna njegova sramota iz 2016-te godine, kada je svojevremeno vodio Torino i u gradskom derbiju sa “onim” Juventusom, imao 1:1 do 81-og minuta. A onda je pomislio da bi mogao da pobedi onaj Juventus, napravio TRI izmene odjednom, uveo tri napadaca u 81-om minutu, da bi u 82-om minutu primio gol za 1:2, kao i u 90-om za 1:3.

    Vredi li rizikovati novac na takve ludake, na takvu grupu gradjana? Ne, naravno da ne. Ulivaju li oni poverenje? Ne, naravno da ne. Ali, ja ipak verujem da je moguce da se danas promeni sam vrh tabele, a ne bih voleo da ne ucestvujem u tome. Dakle, singl na “jedinicu” od 4,20 i double, (X na Bolognu, vezano sa jedinicom na Inter) po kvoti od 4,75

    Ko nije spreman da izgubi svoj novac, svakako neka izbegne ovaj mec, ili pak, neka podrzi Milan.

    Naravno, prihvatam da je veoma lako moguce da ih Milan potopi sa 7:0, ali je isto tako moguce i da jedinica dodje iz poluvremena. Iznos uplate; dovoljno velika da naplatim svoju ekstremnu pamet, i svakako dovoljno niska, da bi sto vise ostalo za derby 21.02

     

    Previše subjektivan a premalo objektivan tekst :)

  8. Karlovic - Lopez tb prvi set 2,30 3/10

     

    Evo i od mene nešto a uskoro ću vjrj i napisati neku najavu za sutra no za sada cu uzeti samo ovo. Dva veterana kojima je ovo možda i zadnja sezona. Zna se što im je najbolje oružje,ubojiti servisi kroz kojih su i izgradili karijeru (Felicinao jos sa slajsom ali to je to), jeste zemlja ali opet mislim da bi trebali gledati pravo malo čudo da neki od tenisača napravi da vec u prvom setu napravi break,eventualno da Ivo zapadne u krizu i pljune 2 dvostruke u istom gemu ali dosta teško po meni.

  9. prije 15 minute, nba1911 said:

    Kakve sanse dajete Dr. Karlovicu? 

    Kvota je bila na 6 sad je na 5.5 a po meni, ako mu servis bude radio kako inace radi i ako Nishikori bude igrao kao jucer, to onda doktor lagano uzima jer to sta je japanac sinoc sve promasio....

    Ne samo sto mu je poljak uzeo dva seta, nego je se onda ozljedio i hodao ko neka baba od 90 godina i cak u 4. setu uzeo 2 gema. Ajde nije sad i to nesto, zadnja 3 seta su vise bili trening za Nishikoria ali opet je dosta toga fulao i taj Poljak je isto imao dosta aseva

    Svidja mi se za jaci ulog da Karlovic nece izgubit vise od 5 gemova razlike, za srednji ulog da ce bit 4+ seta i za manji ulog pobjeda doktora...

    Ja osobono bih oprobao z2 ili kontrahendikep,mada ne volim igrat Ivu, Kei nije nešto posebno igrao i sigurno da ga Karlović može namučiti,naravno ako servis bbude radio :)

  10. Edmund - Johsnon 9,5 + 1,60

    Podloga je s brzinom solidna, obojica igrača su dosta čvrsta na servi a potanji na reternu što ide u prilog naravno,dosta je vidjeti Edmunda jucer protiv Carballes Baene sa 75 u prvom setu,dosta se muče igrači ipak su ovo turniri gdje se ne daje sve od sebe,i misli polako na GS. H2H 2-1 sva 3 prva seta otišla su preko zadane margine,13,12 i 10. Sastali su se prošle godine upravo u WS i prvi set Johsnon dobio 75.

    Jarry - Daniel 1 1,60

    Jarry i dalje oduševljava,jučer lagana pobjeda protiv Struffa,dok je Daniel spašavao živu glavu protiv panja Querreya,4 bl u trećem setu,od toga 3 vezane a u drugom setu imao brejk zaostatka...

    Hurkacz - Gerasimov 1 1,30
    Altamirano C. - Karlović I. 2 1,30
    Granollers-Pujol - Majchrzak 1 1,4
    Galan Riveros - Brands 2 1,5

    3,55 6/10

    Hurkacz mi je za nijansu kvalitetniji od Gerasimova koji iole nema ozbiljniji meč,nešto sitno challengeri ovo ono,izalazak u Las Cabos pobjeda protiv Tomića (što nije toliko teško) i to je to. Kvalitetniji je jednostavno i trebao bi ovo rješiti bez većih problema.

    Ivo jučer rutinerski protiv Marchenka,godine su tu što je najveći problem ali protiv ovakvog protivnika ga jednostavno moram odigrati. Istina Altamirano ima preko 50 mečeva na hardu ove godine,ali svi su sa futures razine i opet to nije neka mjera kada dođe Ivo tako da mi je Ivo favorit.

    Marcel je opet iskusniji puno igrač sa preko 250 mečeva na hardu u karijeri protiv Majchrzaka kojemu je opet zemlja najdraća podloga. Marcel ima 23/8 omjer na hardu ove sezone i mislim da ovo može izvući.

    Ovo igram isključivo jer sve zavisi od njemca,a sudeći po objavama sa društvenih mreža dobar je i zdrav što je najbitnije. U prvom kolu nije pružio nijednu brejk loptu.

  11. Raonic M. - Cecchinato M. -3.5 2 1,72 

     

    Cecchinato brani hendikep od 3,5, komotno jači ulog. Par razloga što igram ovo  i to na jaču lovu,gledo sam jučer talijana čitav meč protiv Džumhura iako je katastrofa počeo nije se predao,serva je fino služila a Miloš kakav je na zemlji i općenito na reternu ne bi trebao davati velike probleme osim ako talijan ne upadne u probleme i svoje mušice.

    Cechinato polako se probija po renkingu nakon one suspenzije,najviše igra šljaku i to je većinom tukao po challengerima ali što je renking bolji tako će i više igrati ovakve vrste turnira.Ove godine ima već 25 mečeva na ovoj podlozi i omjer 18/7. Miloš s druge strane jedan jedini meč i to protiv  Lucasa Catarine momka 96' godište koji mu je uzeo prvi set 36 no onda 62 63 okreće Miloš te se plasira u drugo kolo.

    Igrali su ova 2 igrača 2 puta,oba prije 2 godine i to oba na zemlji, image.png.328496ce2d657714796de5e7d1199b78.png

     

    Kvota raste na Raonića,pa tako i ovaj kontrahendikep počinje padati, prilično sam uvjeren u ovo.. Oba meča 2016 godina, kada Miloš nije bio isjeckan silnim ozljedama kao sada,a Ceccinato nije još stasao u nekog igrača koji bi mogao uzeti skalp top 10 20 igraču ili prospektu kao Raonić,no sada stvari izgledaju drugačije..

  12. DOUBLE

     

    Barcelona - Crvena Zvezda 1 1,50

    Zenit - Reggio  1 1,25

    @1,85. 6/10

     

    Barcelona mi je ovdje veliki favorit iako je europa za njih izgubljena.. Ipak domaći teren i jednostavno ekipa se mora početi uzdizati i tempirati formu pred kraj sezone a doma protiv Zvezde koja je u gostima i doma drugačija ekipa ovo bi trebalo doći.

    Zenit veliki favorit doma,ekipa u koju je uložena kiša novaca. 

    U žurbi pa samo ovako..

  13. Slabo objava danas,pa evo nešto tenisa od mene.

     

    Jarry N. - Lajovic D. 2 1,72 

     

    Nicolas Jarry je trenutno po rankingu 20 mjesta iznad Lajovića ali opet renking nije realan prikaz kvalitete. Dušan ove godine ima samo jednu pobjedu,protiv Bagnisa u Buenos Airesu, porazi su dolazili od Schwartzmana (AO), Monfilsa (Buenos Aires) i Thiem (Rio) te u kvalama Sydneya od Vukica domaceg igraca gdje je Lajović bio veliki favorit. S druge strane Jarry je igrač za Challengere,klasični šljakaš iako me ugodno iznenadio sa servisom kroz ovih par tjedana. Ušao je u polufinale Ria,pobjedama protiv GGL,Ramosa i Cuevasa.U Quitu vezao 2 pobjede u 3 seta pa izgubio od kasnijeg osvajača Carbalesa Baene. Iako je Jarry ove sezone do sada pokazao bolji tenis i ima više mečeva i pobjeda u nogama od Dušana, ipak dajem prednost Lajoviću koji je prije svega iskusniji i bolji tenisač,ima više mečeva na ovoj razini od Jarrya,i mislim da bi ovo trebao pobjediti.

     

    Schwartzman D. - Verdasco F. 1 1,65 

    Ovo mi je na dosta kombinacija danas, repriza finala Ria od prije par dana gdje je Diego uništio Nanda koji je bio preumoran,tamo je igrao finale i u dublu a ipak je igrač u godinama dok sa druge strane imamo Diega,igrača koji je prebrz,stiže svaku loptu i s njim svaki poen treba krvavo zaraditi. Kvota je u velikom padu na Argentinca,iako je hard podloga nije pretjerano brza... H2H - 2 0 na strani Diega,oba meča dobio u 2 seta.

     

    Nešto bez neke detaljnije analize jer nemam vremena.

     

    Maden Y. - Dzumhur D. 2 1,50

     

    Damir je jednostavno kvalitetniji igrač,još se lovi forma,uslovi ovdje bi mu trebali odgovarati.

     

    Johnson S. - Zverev A. +21,5 @1,66

    Dvoboj dvojice tenisača koji imaju izvrsne servise i dobar forhend. Obojica bi trebala dobro držžati servis,Alex je dosta kvalitetniji tenisač u odnosu na Johnsona ali nije u nekoj bajnoj formi + jedini meč koji su odigrali njih 2 dobio Johnson 2 0 u setovima oba puta u tie breaku (26 gemova).

     

     

  14. Evo prvo nešto tenisa od mene, Escobeda guram čitav turnir i momak igra stvarno strašno, forhend jako ubojiti i stvarno se nadam da će biti nešto od njega u budućnosti. S druge strane Thomaz Belluci pobjedio Sama Querreya i ovdje nanizao 3 pobjede i to zanimljivo sve 3 u 3 seta. Iako je zemlja ovdje se dosta dobro drži servis jer nije baš klasično spora. Pogotovo ako Escobedo uzme prvi servis pa bi i sa jednim brejkom Brazilca mogli proći.

     

     

    Screenshot_2.png

  15. FMP - Mornar 2 2,50

     

    Ovo jednostavno moram oprobati jer kvota na Mornara je stvarno value. Košarkaši iz Bara su stvarno fino počeli igrati,zaredali su nekoliko pobjeda,pogotovo impresivna bila je zadnja u Ligi Prvaka.

    Čović bi danas mogao imati problema jer su Mornarovi stranci dosta agresivni na lopti kao i Bolden jedan od najboljih ako ne i najbolji skakač lige.

     

  16. Olimpia Milano - CSKA Moscow 6,5 h2 1,91 unibet 3/10

    Ovo moram sada uzeti jer očekujem pad kvote tj propadanje ove granice. Milano je katastrofa momčad,možda se na početku sezone očekivalo nešto više od njih no ekipa igra stvarno katastrofa u Europi,jedan Unics ih bez problema dvoznamenkastom razlikom nabuši.

    Jednostavno ovo bi trebalo biti prebrza tekma pa ni z2 po 177,5 nije loš jer obe ekipe imaju artiljeriju ali CSKA je ipak CSKA . Uz Real sigurno najbrža ekipa sa najboljim pojedincima,nema tu puno akcija tj ima ali svaka je generalno pripremljena do 10 sek napada. Milano nema s čime da im odgovori po meni.

     

  17. Tatran - Izviđač 4,5 h1 1,89 7/10

     

    Ja osobno ovo idem na prilično jako a ima nekoliko razloga.

     

    Igrali smo (bar ja) na dosta love Tatran 2 kad je bio u ljubuškom oko 1,7 kvote no to je sve palo u vodu ponajviše jer se odmah na početku ozljedio najbolji iigrač Tatrana i pola ekipe (Oliver Rabek) koji prosječno zabija po 10+ golova, + dosta se guralo na domaćine gdje su dobili 2 direktna crvena ( Sadovy standardan defanzivac i još jedan da sada ne tražim nije ni bitno), glavni dio igre je nosio Krok i fino je igrao no u napadu bez pomoći Rabeka nije moglo,obrana je bila solidla s obzirom da prvi golman nije nikako na branio a drugi golman je dosta puta usrao čistu kontru gdje je lopte poklanja. Za Izviđač nema Grbavca ponajboljeg strijelca i možda jedinog čovjeka koji po snazi se može suprostaviti RABEKU. Izviđač je nikakva ekipa,pogotovo u gostima gdje ako se ne varam nisu nijednom pokrili ovaj hendikep.

     

     Rastislav Trtík, Tatran trener:

    Moramo prevladati umor zadnjeg putovanja u Elverum i usredotočiti se na sastanak s Ljubuški. Želimo da naše navijače oduševila u Gradskoj vijećnici Prešov dobre performanse i pobjede. Vjerujem da ćemo uspjeti.

    Luka Urban, igrač Tatran:

    Ljubuški su neugodni protivnici, nešto smo uvjereni prije nekoliko tjedana na terase. Imali smo težak nedjeljni susret u Elverum. U ponedjeljak navečer dođemo kući i baciti malo off protiv Izvidač. Nećemo imati vremena za opuštanje. Ipak, u toj borbi želimo pobijediti i dobiti tri boda.

  18. Evo i od mene nešto danas,bez nekih uloga nek svatko igra po svome, bogat dan pa će biti i dosta listića :D

     

    Dinamo - Rijeka BTS NO 1.60

     

    Inače dosta volim ove oklade a ovdje moram uzeti. Derbi je ovdje baš derbi,jer ako Dinamo ovdje napravi neki kiks bit će dosta problema i prvenstvo iako još nije ni prvio dio sezone gotov bit će pod ? Dinamo ima dosta problema u ofanzivi,teško zabijaju golove što je dosta vidljivo, s druge strane Rijeka je dosta inteligentna momčad i imaju mozga u veznom redu a i solidnu obranu koja je u dosta utakmica zadržala mrežu netaknutom. Velik je ulog pa tako ne mislim da će biti puno srljanja i pretjerano efikasne i atraktivne igre.

     

    Barcelona - Paris X2 1,70

     

    Radi se o derbiju Lige Prvaka i dvoboju 2 ekipe koje trenutno drže vrh grupe A ispred Flensburga,Veszprema i Kiela. PSG je jednostavno dream team rukometa i imaju velike motive ovdje te su glavni favoriti za Ligu Prvaka. Ekipa je stvarno prestrašno kvalitetna i "debela" sa uvijek 2 kvalitetna igrača na bilo kojoj poziciji. Isto tako Karabatić se vraća u Barcelonu u Blaugranu te će i to biti veliki motiv. 

     

  19. prije 14 minute, darko56 said:

    Pozz,

     

    Da li mi netko može reći gdje gledate injury report za Eurocup i Ligu prvaka u košarci.Hvala

     

    Ja najviše vidim ili na fb stranicama od klubova a i nije neka znanost ući na Twitter pa #Toolson i vidjeti stanje ili opet npr #Unicaja pa ti izbaci sve :)

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use