Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

lamiludi

Članovi
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sretno nam bilo
    lamiludi reacted to IzudinB in NBA - Petak 7.2.2020.   
    Harden više od 37.5 (1.83) bet365
    Utakmica koju igraju Phoenix Suns i Houston Rockets. Houston je jutros pobijedio Lakerse na vrlo lagan način, te uprkos tome što nemaju niti jednog centra , te sa vrlo lošim šutiranjem Hardena sa samo 14 poena su došli do pobjede.
    U ekipi Housetona večeras nema Westbrooka, dok će Harde ostati sam kao glavni potrošač lopti. Sav teret u ovom susretu će pasti na njega. On je u prošlom meču protiv Lakersa bio zaista loš i nekako se mučio sa šutevima. To će sigurno, vjerujem, pokušati da ispravi večeras. Charlotteu je postigao 40 koševa, a isto toliko i Pelicansima. 
    Phoenix inače na poziciji Hardena doušta 24.9 poena u prosjeku po meču, a mislim da u odsustvu Westbrooka, Harden može preći ovu granicu od 37.5. Bila je i manja, ali se povećala. Ako ima gdje manja javite

    DIREKNI LINK
    (Koeficijenti 7.2. u 17:52 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  2. Pratim
    lamiludi reacted to IzudinB in Australian Open 2020   
    Guido Pella - Gregoire Barrere 1 (1.40) bet365
    Rangiran na 25 poziciji u svijetu, Guido Pella je klasni teniser iz Argentine. Pella je lagano dobio svoj prvi meč protiv Johna-Patricka Smitha sa 3-0 u izravnim setovima, što znači da nije potrošio mnogo energije.
    Bila je to dosta drugačija priča za Gregoire Barrerea, kojem je trebalo više od tri sata da pobijedi Mohamed Safwata. Barrere ima opasnu servu, ali Pella ima odličan return, tako da vjerujem da će Pella ovdje ostvariti pobjedu. Koeficijent mi je prilično dobar. Sretno!

    DIREKTNI LINK ZA UPLATU!
    (Koeficijenti 21.1. u 12:38 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  3. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to crash1 in NBA - Četvrtak 20.12.2018.   
    Capela // 16.5 Under bet365 - 1,66
    Houston igra protiv Miamia, Capela ide na Hassana, čisto sumnjam da će preći ovu granicu jer nije igrač koji može konstantno igrati duže vrijeme na visokom nivou. Whiteside je monstrum u odbrani, zaustavit će ga bez problema

  4. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to crash1 in NBA - Četvrtak 20.12.2018.   
    Luka Dončić // 6,5 asistencije under  bet365  - 1,61
    Jedan zanimljiv tip za probati. Dončić ove sezone igra lošije u gostima nego kući, poeni su oko 16 u prosjeku, asistencije su  tu negdje  oko 4,5 što je manje od ponuđene margine, a na ukupno 13 gostujućih tekmi ima samo dva overa što se tiče asistencija. Ako pogledamo te utakmice, vidimo da uglavnom dva PG-a kupe asistencije, Brunson i Barea, a on jako rijetko ide preko. Upitan je i nastup Jordana, pa je to čak po meni mali plus.

  5. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to tihi372 in NBA - Ponedjeljak 17.12.2018.   
    Ovako na prvi pogled over u utakmici Golden State Memphis
    Za sada nema bitnih izostanaka kod bilo koje momcadi domacinima upitan libvingston i iguodala
    Od zadnjih 10 medjusobnih susreta ove dvije momcadi samo 2 puta je bilo ispod ove granice
    Domacini zadnjih 10 utakmica daju 116 dok gosti 102 u prosjeku
  6. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to IzudinB in NBA - Srijeda 14.11.2018.   
    Jabari Parker manje od 14.5 (2.00) Betfair
    Chicago večeras igra protiv Bostona koji ima jednu od najboljih obrana u ligi, tako da ne očekujem da će on ići over. U nekim kladionicama je ova granica i veća što je idealno, tako da ako nađete veću granicu još bolje za ovu okladu. Jabari Parker je sedam puta išao na under ove granice i samo jedan over, tako da očekujem da će ponovo ići under protiv jedne od najboljih obrana u ligi. Sretno!

  7. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to IzudinB in NBA - Srijeda 14.11.2018.   
    Drummond manje od 18.5 (1.83) Betfair
    Detroit Pistonsi večeras igraju protiv Toronto Raptorsa. Toronto je jedna od najboljih momčadi kada je obrana u pitanju. Drummond je protiv Raptorsa u osam utakmica imao samo jedan over na ovu istu granicu. Postizao im je 15, 16, 10, 8, 11, 25, 18, 10 koševa do sada, tako da mislim da će i večeras ići under. Sretno!

  8. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to IzudinB in NBA - Ponedjeljak 12.11.2018.   
    Redick over 19.5 (2.00) Betfair
    Pomalo mi je velika ova granica na Redicka, mislim da ostale kladionice imaju manje granice, ako ima neka javite, jer nisam vidio da je na bet365 izašla ponuda još uvijek. U svakom slučaju Jimmy Butlera neće biti večeras jer će on tek debitirati protiv Magica, tako su mediji izjavili i vjerujem da će biti tako. Valjda neka papirologija oko njegovoj trejda nije završena. To nam ostavlja Redicka kao glavnog i jedinog šutera kojeg je vrijedno spomenuti. Memphisu je postigao 20 koševa, a večeras očekujem nešot slično, jer je Redick ušao u petorku i sigurno će dobiti veliki broj šuteva. Sretno!

  9. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to jansavc in NBA - Petak 26.10.2018.   
    pozdrav svima, ipak moram tu stavit moje mišljenje, ova granica 18,5 za kvotu over 2,25 je za mene must bet, Luka može igrat protiv svakog jer ima sve šta treba a vjeruj, da još nije došla utakmica kad mu krene šut za 3, danas če sigurno uzet opet 15 plus šuteva ako tu dodajem  još pokoji slobodni onda imamo potencialnih 30 plus poena ako u ovo uzmem barem 5 pokušaja za tri  blizu 35... za ovaku kvotu to treba uzet, samo ako brzo dobie faule onda problem al under kod njega sad u ovom trenutku na kvotu 1,57 nikako… čovjek nema granice na over…. vjerujem, da če i danas biti onaj pravi... prošlo utakmico bio na 12 u 1. četvrtini…. pa stao onda… iz utakmice u utakmicu če bit bolji… i za koji mjesec nečemo više imat ovake granice izpod 20,5...  i kvota 2,25 zbog toga uzimam dok traje…..
  10. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to eskim in Eskim-NBA value bets   
    Record: 10-8-1v.   Profit: 100€
    Malo je splasnuo ritam brze kosarke bez obrana, tako da i veceras ganjam undere.
    Charlotte - Chicago  under 228 pts  1.80
    Ulog: 75€    Dobitak: 135€
    Minnesota - Milwaukee  under 235 pts  1.80
    Ulog: 100€    Dobitak: 180€
     
  11. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to LeonardoDrugi in Wimbledon 2018   
    Simona Halep osvaja Wimbledon   kvota 6,00
    Kolege, gledate li Svetsko prvenstvo? Kakvi su vam utisci? Iako me niko nista nije pitao, dozvolite da i ja napisem nesto. Naravno, napisacu samo moje misljenje, ali posto sam uredno registrovan, pokusacu ujedno i da vam ogadim fudbal i preporucim obavezno gledanje Wimbledoona.
    Recimo da ce svako od nas sa foruma ziveti 70 godina. Odmah oduzmite trecinu, koja otpada na spavanje. Ukoliko niste profesionalni kladionicar, oduzmite jos trecinu koja otpada na zalost, na rad. je** ga, mora od necega i da se zivi. Rad je od majmuna napravio coveka, ali je sada na putu, da od coveka napravi konja. Dakle, oduzmite 23 godine na spavanje, jos 23 godine na rmbacenje, ostaje sitnina od 24 godine. Ako na to oduzmete i jos prvih deset godina kojih se niko i ne seca, te takodje i poslednjih deset koje i onako nicemu ne sluze, ostaje vam bednih CETIRI GODINE ZIVOTA. Vredi li ta sitnina od zivota da se trosi na glupi fudbal?
    Nadam se da nemate pogresnu percepciju zivota, i da ste izmedju gledanja Wimbledona i glupog fudbala izabrali ovo drugo sr****. Izbor gledati tenis ili glupi fudbal je kao imati dilemu ici na odmor na Maldive ili u Ulcinj. Ok, i jedno i drugo ima more, i jedno i drugo je odlazak na odmor, ali dajte, molim vas...ipak je to pitanje stila. Tenis je gospodski sport, elitni sport, koji ne moze da igra svako, sto me posebno raduje. Tenis ne igraju crnci, juznoamerikanci, beda iz Afrike, a nikada ga nece ni  igrati. Da li je slucajno da u tenisu nikada necete videti igrace iz Perua, Paname, Costarice, Tunisa, Egipta, Senegala, Nigerije, a sva ta stoka je dosla na najvecu svetsku smotru u fudbalu???? Za tenis ti je pre svega potreban mozak, a zatim novac, sto siromasna stoka iz Juzne Amerike, Afrike, na srecu nikada nece imati. Posebno me raduje sto tenis nije masovni sport, jer gde je masa tamo je uvek neko sr****. Kada bi bilo pravde na ovome svetu, trebalo bi oduzeti sav preostali novac siromasnima i dodeliti ga bogatima, da budu jos bogatiji. Kada bih ja bio neki svetski diktator, ispumpao bih sav novac iz tih Panama, Senegala, Tunisa, Perua i dodelio ga Svajcarcima Nemcima i Spancima da jos vise razvijaju tenis u svojim zemljama. Za mene je Mundijal bio zavrsen kada sam morao da gledam kako bedni Rusi nekome daju pet komada kao onim arapima, ili kada sam video da Englezi mogu da daju sest komada nekome, kao onim nesretnicima iz Paname. Pa ta bagra iz Rusije, tristotine godina nije prosla grupu na nekom Svetskom Prvenstvu, i sada su oni sila u glupom fudbalu, i jos na njih da gubim dragocene dane svoga zivota eeejjjjj. Recite vi meni sta je dobro na ovom svetu doslo iz Rusije???!!! Jedva cekam nedelju 15.07 dan kada ce se gotovo u isto vreme igrati finale Wimledona i finale u glupom fudbalu. Kakav dan, jebote, gospodski sport vs narodnog, sporta za mase i siromasne bednike. Sport koji se igra rukom i mozgom vs sporta koji se igra nogom i bez trunke mozga. Bogata Engleska, tradicija, stil, kultura vs bedna, zaostala, primitiva beda sa istoka. Cisto bela teniska sportska oprema vs zuto zelene kombinacije fudbalske opreme. Bogata Engleska koja je u jednom danu donela zakon kojim se proteruje  za sva vremena navijacka stoka sa stadiona vs zaostale Rusije u kojoj postoji vazeci zakon u kome gej populacija ne moze da proseta Moskvom u narednih sto godina. Neeee, moji potomci u narednom ledenom dobu mi nikada ne bi oprostili da izaberem fudbal
    Simona Halep osvaja Wimbledon kvota 6,00
    Postoji samo jedna stvar gluplja od fudbala, a to je zenski sport. I to generalno bilo koji sport. Uopste mi nije jasno sta su mislili ti borci za zenska prava? Kome je namenjen zenski sport? Ko uopste gleda to sr****? Kome padne na pamet da izdvoji svoj novac i kupi ulaznicu za neki mec u zenskom sportu, bilo kojem? Znamo cemu sluze zene, i opet kazem, kada bih bio neki svetski diktator, definitivno bih ukinuo zenski sport i to nekom zakonsko odredbom i sva taj novac ulozio u bordele. Bordeli postoje jos pre nego sto je covek otkrio tocak ili vatru, i postojace i u sledecem ledenom dobu. Gora stvar od zenskog sporta je zenski tenis, ubedljivo najidiotskija stvar na svetu. Samo u zenskom tenisu je moguce, na primer da jedna Ajla Tomljanovic na French Openu vodi protiv TOP 5 igracice Svitoline u prvom setu 5:1, i HLADNO IZGUBI i prvi i drugi set. Samo u zenskom tenisu je moguce da na ovogodisnjem Wimledonu  vec u trecem danu ispadnu TOP 2 Caroline Wozniacki, TOP 3 Garbine Muguruza, TOP 4 Sloane Stephens, TOP 6 Caroline Garcia, TOP 7 Petra Kvitova, da ne govorim o Sharapovoj itd itd itd
    Ono sto se sada desava u zenskom tenisu, ocekujem za par godina i u muskom. Nakon odlaska dva genija koji hodaju ovim svetom velikog Rogera i velikog Rafe, TOP igracima ce se zvati Zverevi, Corici, Tsitsipasi i ostali otpad. Ja ta govna sigurno necu gledati, a vec sam poceo sa pisanjem pisma organizatorima svih Grand Slam-a da se nakon odlaska velikog Svajcarca i Spanca svi veliki turniri zamrznu za narednih 50 godina, dok se ne rode novi sampioni da ne moramo da gledamo ove bednike kako dizu prestizne pehare. Dakle u zenskom tenisu brojevi No 1 na WTA listi se menjaju iz sedmice u sednicu, a sampionke Grand Slamova su vec bile Halep, Ostapenko, Wozniacki, Stephens...uzas. Ako zaista jednoga dana budem morao da gledam kako jedan Raonic ili Dimitrov dizu pehar nekog Grand Slama, onda zaista ovaj zivot nema smisla. 
    Kada bih video Simonu Halep u realnom zivotu, a da nemam pojma ko je, i cime se bavi, prvo sto bih pomislio jeste da prodaje domaci sir na nekoj pijaci. Telo ni blizu sportskom, atletskom, niska, nikakva. Za Simonu sam prvi put cuo jos davno kada je kao veoma mlada i nepoznata igracica operacijom smanjila grudi, jer uopste nije bila u stanju da trci. Lekaru koji se uopste usudi da primakne noz tim biserima na zenskom telu bih momentalno odsekao ruku. Kada je tenis u pitanju, nema nista, ni jedan pobednicki udarac, servis gori cak i od Nishikorija. Mislim da bi igrala bolje, i postizala mnogo bolje rezultate da uopste ne servira, vec da ceo mec servira protivnica. Simona Halep je prototip onoga sto nas ocekuje u muskom tenisu. Nema udarce, nema igru, nema harizmu, dolazi sa bednog istoka, a svetski broj 1, je*** ti sport. U vremenima jedne Enan, Graff, Seles, Halep bi umrla od gladi da se bavi tenisom. Danas ona je svetski No1, a da mi nije jasno kako je to moguce sa 1,68 cm i 60 kg. Pa ipak nanizala je 17 WTA turnira, jedan Grand Slam, odigrala jos tri finala
    Rezon da se kladim na Rumunku: kao prvo, odmah to da rascistimo, ja moram da se kladim, kao sto moram da disem. Ako ne disem, i ako se ne kladim, umrecu odmah. Treba da izaberem da li da igram na Brazil 3,75 ili Simonu 6,00 ????!!!!! Na polupismenog padavicara Neymara ili NO 1, oprosti im Boze...dakle kad vec moram da se kladim, a moram, izabrao sam Simonu. Svetski broj jedan je, odigrala je vec cetiri finala Grand Slama, napokon ga je i uzela, u najboljim je godinama, od 2014 godine jos nije ispala iz TOP 10 sa WTA liste. Osim toga, sredila je glavu, sto se za zene nikada ne moze sa sigurnoscu reci. Ponovo radi sa Darren Cahillom, jedniom od najboljih svetskih trenera. I na kraju, verujte mi na rec, odgledao sam vise meceva Simone, nego sto ste svi zajedno napisali postova na ovom forumu, ukljucujuci i Izudina. Rumunka kakva god da je, trenutno igra svoj najbolji tenis, i prilicno se sredila kao igracica. Od prvih TOP 10 igracica, ostalo je samo tri, a tek je cetvrti dan turnira. Onu nakazu Serenu uopste ne racunam, da li ste uopste videli na sta ono lici? Ko uopste moze ono da zagrli, a kamoli ozeni, nikada mi nece biti jasno.
    Mogucnost da propadnem kao zeton: ponovicu, znamo svi zasta zene sluze. Zenski tenis je u takvom stanju da vec sutra Simona moze da izgubi sa cistih 0:2. Na zene novac moze da stavi samo kladionicarski narkoman, e taj sam. Na kvotu od 6,00 nikada nije sramota pasti, a kada vidim da mi nude na Brasil 3,75, a Francuze 5,00, kvota na Simonu je poklon sa neba. Trava za Simonu nije omiljena podloga sto me posebno brine, a na travi kada uopste nemas servis mozes da se jebes. Ako do sutra kada Simona igra, uvedu prvilo da ne mora da se servira, mozda i imam sanse. Simona je vec odigrala tri finala Grand Slama i odgledao sam sva tri. Bilo je tuzno sve to gledati, na momente mi je bilo i zao Simone. Da bih opisao sta se sve desavalo u tim finalima trebalo bi mi barem jos desetak ovakvih postova. Veliki rizik da propadnem jeste i sto je ovo odlicna analiza. Poslednja analiza koju sam napisao na ovom forumu je bila jos u cetvrtom mesecu a odnosila se na utakmicu Lige Prvaka Man.Utd vs Sevilla. To je bila moja najbolja analiza u zivotu i nije prosla. Postojao je samo jedan nacin da padnem, i bas taj se i desio. Dakle ja jesam kladionicarski genije, ali genije teoreticar. A praksa, pa jos i zene su sasvim druga stvar. 
    Koliko sam siguran u opkladu:
    Opalio sam zestoko po Simoni. Uliva mi poverenje, a ponudjena kvota me izludjuje. Ako rumunka osvoji i travu, vec sam u plusu za ovu godinu. Ako ispadne, moracu da se cupam od osmog do poslednjeg meseca u godini, i to na zalost na fudbal i to TOP 5 evropskih liga.
    Kad vec pljujem po glupom fudbalu, da budem i iskren. Odigrao sam i na pobednike Svetskog Prvenstva. Francuzi i Belgija. Posebno ovi drugi, nadam se da ce uspeti nekako da se dovuku do finala, a tada cu vec biti bogat covek. Ljudi, Belgija ima generaciju koja se vidja jednom u sto godina i to u bilo kojem kolektivnom sportu. Ukoliko do 16.00 uspem da na brzinu prodam i kucu, uplaticu sve i na kontinent sa koga dolazi Svetski Prvak, a to je naravno stara, dobra, bogata Evropa po sramnoj kvoti od 1,40  
  12. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to mone in Pobjednik, najbolji strijelac i specijalne oklade   
    Meni ima value oklada da će Romelu Lukaku biti najbolji strijelac prvenstva, kvota je 20
    Belgija u skupini ima dvije jako slabe ekipa u vidu Paname i Tunisa, a vi koji pratite Lukakua u Premiershipu znate kako Lukaku voli zabijati protiv slabijih momčadi, evo, u zadnjoj prijateljskoj je Kostariki uvaljao dva komada, a Kostarika je po meni ozbiljnija i od Tunisa i od Paname. Tako da bi Lukaku nakon dva kola mogao imati lijep broj golova. Treće kolo donosi malo ozbiljnijeg protivnika, Englesku, ali s to su Romeluovi stari znanci, koliko je samo puta u Premier Ligi izvrtio Cahilla, a da ne spominjem da s Jonesom zajedno trenira, tako da nije nemoguće da i Englezima da gol. U osmini se križa sa skupinom POL/COL/SEN/JAP i tu koga god Belgija dobije je veliki favorit.
    Nakon te četiri utakmice Lukaku bi već mogao biti najbolji strijelac, a dalje ako prođu, super. Prošlo SP je James bio najbolji strijelac, a ispao je u četvrtini finala. Zabio je četiri u skupini i dva u dvije KO utakmice.
    Ja ću probati sitno na Lukakua. SRETNO svima na SP!
  13. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to Goksim in Pobjednik, najbolji strijelac i specijalne oklade   
    Ono što mi je svako europsko i svjetsko prvenstvo primamljivo jesu oklade na najbolje strijelce reprezentacije.

    (Koeficijenti 12.6 u 19:40 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama.
    Mislim da je koeficijent na Ronalda bezobrazno i sramotno mali i da jednostavno nije baš takav favorit kolikim ga bookmakeri vide. Podjetimo i da na euru na početku natjecanja nije najbolje stajao iako je na kraju, zahvaljujući tome što je Portugal imao veliki broj utakmica bio najbolji strijelac reprezentacije. Mislim da vrijedi rizika odabrati par drugih ozbiljnijh kandidata za najboljeg strijelca poput Silve ili Guedesa. Koeficijenti su stvarno odlični a bitno je napomenuti i kako kod bet365 vrijedi dead heat pravilo, odnosno u slučaju da npr. dva igrača dijele prvo mjesto koeficijent se dijeli sa 2. Dakle, ako bi npr. Ronaldo i Andre Silva postigli po 2 gola na Svjetskom nogometnom prvenstvu, oklada na Andre Silvu bi bila isplaćena po koeficijentu 4,00 što je mislim odlično. 
    Pogotovo, ako znam pravila zemaljskih kladionica za ove vrste oklada, na kojima sam se jednom opekao te upravo zbog toga želim svima skrenuti pozornost da nebi napravili istu grešku kao ja davno prije.

    Osim što su koeficijenti u većini slučaja lošiji nego kod online kladionica, te što imaju porez na dobitak te smješni manipulativni trošak, našli su način kako zajeb*** igrače. Naime, uz popis igrača koji konkuriraju za najboljeg strijelca dodali su u ponudu i opciju "više igrača" što im osigurava ogroman profit. Recimo da se vi kladite na Ronalda a ja na And. Silvu te da u ranije navedenom primjeru oboje daju dva gola. I moja i vaša oklada bi kod zemaljskih kladionica bile gubitne. Zašto? Zato jer su postigli isti broj golova a eto slučajno su zemaljske kladionice u ponudu stavile opciju "više igrača", opciju koja ne postoji nigdje drugdje osim na balkanu. 
    Dakle, u konkretnom slučaju kada bi Ronalno i And. Silva postigli po dva gola bet365 , a i sve druge online kladionice, bi vas isplatile po koeficijent 4,00 a zemaljske kladionice će vam prvo naplatiti manipulativni trošak, potencijalno porez na dobitak, te uz sve navedeno reći da je oklada nedobitna jer je eto "više igrača" dobitan tip u navedenom primjeru. 
    Uglavnom, preporuka da oklade na najbolje strijelce nikako ne igrate u zemaljskim kladionicama upravo zbog ranije navedenog. Kod online kladionica mislim da je vrijedno probati "layati Ronalda" odnosno kladiti se na par drugih najizglednijih kandidata za najboljeg strijelca. Uzmite u obzir i da su Ronaldu brojke ove sezone, unatoč tome što je fantastičan igrač, lošije nego prije godinu ili dvije... 
  14. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to crash1 in Grupa A (Rusija, Urugvaj, Egipat, Saudijska Arabija)   
    Urugvaj i Egipat ovdje idu dalje. Kakva Rusija, da nisu domaćini SP ne bi vidjeli ni u snovima. Ignaševič i Berezutzski zadnja linija. Igrali u vrijeme SSSR-a
    Kvota da Egipat prolazi grupu od 2,20!!! se MORA iskoristiti! 
  15. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to JackieJack in ATP/WTA - Roland Garros   
    Goffin - Cechinato over 33.5 1.95 marathonbet 3.5/10

    Pomalo nelogicna granica jer ovo moze proci da tacno vidimo samo 3 seta u sto opet sumnjam. Goffin je cak i protiv Mouteta lose usao u prvi set pa se vadio, da ne govorim da je protiv Haasea spasavao 0:2 a i danas protiv Monfilsa nije bio ubedljiv. Ima sigurno tu i umora. Cechinato je prijatno iznenadjenje, i on je prvo kolo morao vaditi protiv Copila ali onda 2 rutinske pobede, pogotovo je iznenadio protiv Buste koji je dosta slican Goffinu po stilu igre. Igrali su u Rimu pre 2 nedelje i Goffin je dobio rezultatom 1:2. Podloga je dosta slicna, doduse ovde Italijan nece imati podrsku publike ali nece ni Goffin, mislim da ce okinuti bar set ako ne i vise, Goffin me ove sezone ponovo nije uverio u neku dominaciju i svako mu pravi probleme, Cechinato nije bezopasan igrac, izbacivao je na sljaci Fogninija, Cuevasa i Bustu pre neki dan, znaci ocekujem jedan neizvesniji mec nego sto to kvote pokazuju
  16. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to JackieJack in ATP/WTA - Roland Garros   
    Berretini - Gulbis over 3.5 seta
    Marterer uzima set

    1.75 unibet 4/10

    Za sada igra preko 3.5 seta prolazi dobro, jedino je Ramos tj. Kukushkin danas zakazao. Gulbis ponovo slabije usao u mec i Muller uzeo set. Berretini klasican sljakas i iako ima manjak iskustva na ovakvim turnirima u stvarno je dobroj formi, ne bi me iznenadilo da prodje dalje, jedan tesan duel u najavi

    Marterer favorit protiv Harrisona, kao i Querrey Harrison na sljaci jedino u dublovima imao zapazenije rezultate, mislim da ovde ispada
  17. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to JackieJack in ATP/WTA - Roland Garros   
    Dzumhur - Albot
    Shapovalov - Milman
    Hurkacz - Sandgren

    Svi overi 3.5 seta

    4.27 unibet 1/10

    Dzumhura i ovde ubacujem jer ne verujem da ce odraditi 2 meca zaredom sa 3:0. Shapovalova prebacujem od ranije jer je Kukushkin srusio taj dubl gde sam i taj over imao.
    Dodajem jos treci par, mladi Poljak jako dobar u kvalama, gledao sam ga protiv Trugellitija jer sam igrao na Argentinca, skroz se dobro drzao jer je Trunglliti bio u strasnoj formi pred taj mec. Isto 2 meca pre toga je dobio sa 2:0. Sandgren ne obozava sljaku, ne gledajmo Houston gde je napravio sjajan rezultat i igrao finale, Houston je najbrza sljaka na turu, maltene kao brza hard podloga. Na sporijim uslovima je jako slabiji, odmah posle Houstona ima 7 meceva i negativan skor 2/5. Mislim da ovde on i nije neki veliki favorit i verujem da mladi Poljak moze do seta
  18. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to JackieJack in ATP/WTA - Roland Garros   
    Simon - Querrey 1 1.95 marathonbet 4/10
    Harrison - Marterer 2 1.71 marathonbet 3/10

    Vec pisano ukratko o obojici, Simon mi je bas favorit a kvota zove li zove neki srednji ulog. Mislim da je u dobroj formi, igra pred svojom publikom i igra protiv Querreya koga ako pocne setati moze skroz diktirati tempo meca, moje pare ovde idu na njega.

    Slican scenario i kod drugog, Marterer moj favorit u ovom duelu, mislim da i ovaj pad kvote na njega govori nesto, verujem da 90% ljudi koji prate tenis imaju slicne prognoze za ovaj par

    Sretno svima sutra sa listicima, nadam se da nece biti kise!
  19. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to darko56 in ATP/WTA - Roland Garros   
    Jučer dosta dobro skoro sve prošlo,za danas idem sa overima setova:
    11:00h Denis Shapovalov-John Millman  over 3,5 set.   1,53  4/10  bet365
    Shapovalov je zemljanu sezonu počeo jako slabo,poraz u 1. kolu Monte Carla od Tsitsipasa 6:3 6:4 i Budimpešti od Basilashvili 6:2 6:4,nakon toga odlazi u Madrid gdje se pojavljuje u nekom novom izdanju i dolazi do 1/2 finala gdje gubi očekivano od A.Zvereva,također u Rimu dolazi do 1/16 finala gdje ga je izbacio Nadal očekivano.Danas igra protiv australca Millman-a koji ove sezone ima 9-3 na zemlji.
    Millman je nakon nastupa u Miami-u krenuo u Europu i prvi nastup na ATP Budimpešta odmah igra finale protiv M.Cecchinata 7:5 6:4 što je bilo veliko iznenađenje da tako dobro igra na podlozi gdje svake godine spaja po nekoliko pobjeda.Nakon tog finala putovao je  u Istanbul i tamo je vjerojatno i umor učinio svoje gdje ga je izbacio u 1. kolu Lajović glatkih 6:4 6:0.
    Poslije ATP Istanbula nakon tjedan dana igra CH u Francuskoj i osvaja ga,pobijedio je B.Tomića 6:1 6:2 u finalu.
    EDIT: LOST (1.set *5:3  40:30 SP, nije iskoristio sve se okrenulo,Shapo odigrao jedan jao zreo meč)
    Meni je za ovaj meč tip over 3,5 set realna opcija.Jedan ne tako lak meč za Shapovalova kako koef. to pokazuju.
     
    11:00h Aljaz Bedene-Pablo Cuevas  over 3,5 set  1,40  5/10 bet365
    Cuevas od početka sezone traži formu ima 7-7 omjer na zemlji,a već u 1. kolu ima zahtjevnog protivnika Slovenca Aljaza Bedene-a.
    Ne znam što se događa sa Cuevasom,ne može se prepoznati njegova igra od prošle godine i ove.U 2017.g. imao je omjer 19-11,te osvajao ATP Sao Paulo,igrao 1/4 finale Monte Carla,SF Madrida gdje je izgubio od D.Thiem-a,3. kolo RG gubi od Verdasca 6:2 6:1 6:3 i osvojio CH Montevideo.
    Bedene je odigrao jako dobro na južnoameričkoj turneji, finale Buenos Aires-a gubi od D.Thiem-a 6:2 6:4 i u Rio De Janeiru u 1/4 finale izgubio od Fogninija.U Monte Carlu očekivano Nadal je bio prejak 6:1 6:3.
    Ovdje očekujem jedan zanimljiv meč i Cuevasa u nekom drugom svjetlu i uzeo sam over 3,5 set. jer nekako ne vjerujem da će netko dobiti sa 3:0.
    EDIT: Lost
     
    12:30h Steve Johnson-Adrian Mannarino over 3,5   1,53  5/10 bet365
    H2H je 3:1 za Johnson-a,ali igrali su na hardu i grassu.Ovaj meč isto ne bi tipovao na pobjedu,ma da po trenutnim koef. klade povećavaju šanse Mannarina.
    Mannarino je neugodan lijevak koji svojom brzo kretnjom i igrom može namučiti i bolje igrače od Johnson-a.
    Igra se na Court1 tako da će imati i podršku sa tribina,a motivacija je neupitna.
    Moje neko viđenje je da će to biti over 3,5,jer je Johnson precijenjen,njemu ne leži  toliko ova podloga kao ona brza zemlja u Americi i vjerujem da Mannarino može uzeti set.
    EDIT: Lost
    16:00h  Jeremy Chardy-Tomas Berdych over 3,5 set  1,50  4/10   bet365 
    Chardy igra danas četvrti meč na Court Philippe-Chatrier.Zna se kako francuzi bodre svoje igrače na RG,i daju im vjetar u leđa i stvaraju im jednu ugodnu atmosferu.
    H2H je 5-0 za Berdycha,od toga je samo jedan meč odigran na clay-u 2009.g. u Munchenu 6:1 5:7 6:2 za Berdycha.
    Iako je Berdych iskusan mislim da ovaj meč ide u over 3,5 setova.Berdych je su lošoj formi ispadao je redom u Monte Carlu od Nishikorija 6:4 2:6 1:6,u Madridu od Gasquet-a 4:6 2:6 i u Rimu je odigrao jedan solidan meč ali je Shapovalov bio bolji 6:1 3:6 6:7 (5:7),ne znam zašto mu i Chardy ne bi uzeo set.
    To su moji neki prijedlozi za danas .Sretno tko isprati!
    EDIT: Odustajem od ovih overa i undera setova ?
  20. Odličan tip!
    lamiludi reacted to darko56 in ATP 500 Barcelona   
    14:00 J.Donaldson-R.Dutra Silva 2  1,75  5/10 pinnacle
    Danas u 1. kolu susreću se amerikanac J.Donaldson i brazilac R.Dutra Silva.
    Donaldson tipična američka škola tenisa jak servis i forehand,dok sa backhand strane nije naročito opasan,ali može ga dobro odigrati.On voli brze podloge,zemlja mu je uvjerljivo najslabija podloga gdje u karijeri ima omjer 35-23,s tim da ove godine ima omjer 0-1,dok 2017 god. ima omjer 6-8.Gledao sam ga u 1. kolu Monte Carla gdje ga je dobio A.Ramos-Vinolas 6:3 6:3 ništa specijalno nije pokazao u tom meču,morao je puno bolje odigrati jer je Ramos u jako slaboj formi.
    Dutra Silva igrač koji najviše voli igrati baš na ovoj podlozi,iskusan brazilac koji voli nametati svoj ritam u svakom poenu i koristiti svaku priliku za napad.Ima izrazito jak forehand sa kojim radi razliku u poenu i gotovo stalno se izmiče na njega uvijek kad mu se pruži prilika.Backhand mu je osrednji ništa više od toga.Očekujem da će gotovo u svakom poenu pokušavati izbjeći odigravanje lopti na amerikančev forehand i pritiskati ga po backhandu i čekati kraću lopticu za napad.
    Iznenađen sam sa ovakvim koef. na brazilca i moram ovo uzeti bar za 5u.Sretno tko isprati!
    Edit: WON
     
  21. Sviđa mi se!
    lamiludi reacted to eskim in Eskimo NBA Predictions   
    U utorak krece nova sezona. Dva meca su na rasporedu. 
    Cleveland - Boston
    Golden State - Houston
    Zasad sa sigurnoscu imamo pobjedu Golden State-a. Znaci GS 1. Obje utakmice imaju pozitivan pace, sto znaci da samo overi dolazi u obzir. Prema tome, na utakmici izmedu Clevelanda i Bostona dolazi u obzir over samo ako je margina 211,5 poena ili niza. Na utakmici Golden State-a i Houstona dolazi u obzir over samo ako margina bude 224,5 poena ili niza. Konacni tipovi na sam dan odigravanja utakmica, a zasad je sigurno da je pobjeda Golden State-a prvi tip koji je zadovoljio sve kriterije.
  22. Sviđa mi se
    lamiludi reacted to canca in Playoff "dugoročne oklade"   
    Dugo sam se mislio da li dodati Houston-Oklahoma istu okladu u ovaj listić ali to mi je baš 50:50 - može doći lagano a i prelagano pasti, pa sam se odlučio na ovaj double s povećanim ulogom.
    Atlanta-Washington over 5,5 utakmica 1.55
    Utah-LA Clippers over 5,5 utakmica 1.53
    Marathon 2.37 
    Ovo su po meni dvije najizjednačenije serije u prvoj rundi. Atlanta je imala crnu seriju od sedam-osam poraza, a to je bilo dok nije bilo Millsapa i kasnije su se unormalili. Wash je favorit, imaju prednost domaćeg parketa gdje igraju jako dobro i moglo bi biti presudno. 3:1 za Wash u pobjedama ove sezone, mislim da nas čeka zanimljiva serija i ne bih se čudio ni da ode u sedmu utakmicu što ću možda i probati na manji ulog.
    Clippersi i Utah igraju najzanimljiviji dvoboj prvog kola na Zapadu. Clippersi u finoj formi dočekuju ovu seriju, trenutno su na sedam vezanih pobjeda. Utah se napokon kompletirala, jedino je Neto i dalje van pogona. Dobra su ekipa i sigurno mogu poremetiti račune Clippersima. Kao i u prvoj utakmici, ovdje blagu prednost dajem Clippersima radi prednosti domaćeg parketa i po meni je fina mogućnost sedme utakmice što ću također probati. Clippersi 3:1 u regularnom dijelu sezone.
  23. Sviđa mi se
    lamiludi reacted to JackieJack in NBA - Ponedjeljak 10.4.2017.   
    Aminu over 10.5 @2.00 Betfair
    Upravo je izasla vest da su Lillard, McColum i Crabbe su OUT za Portland, neko ce morati raspodeliti te suteve a Aminu bi trebao biti jedan od tih koji ce najvise profitirati odmaranjem ove trojice. Aminu u poslednje vreme belezi dobre brojke, a pritom u svim mecevima je bilo Lillarda i Mccoluma koji zajedno trose 35-40 suteva po mecu. Mislim da je ovo value, granica skroz niska a jos i kvota 2.00. Mislim da ce ovo ispraviti do pocetka meca...
  24. Sviđa mi se
    lamiludi reacted to Lolek222 in Grupa B (Španjolska, Slovenija, Island, Makedonija, Tunis, Angola)   
    Evo nesto i od rukometa.
    Slovenija - Makedonija
    u skupini B danas nas ocekuje pravi rat na terenu. Slovenija na makedoniju, vujovic na cervara. Obje reprezentacije i trenreri se poznaju tako da mislim da nas ocekuje jedna tvrda i neizvjesna utakmica, a slovenija takve uvijek igra na mali broj golova. 
    Imala je slovenija na prvenstvu onu od 67 golova ali to je bila angola, ali cim je dosla malo tvrdja utakmica sa islandom odmah je ostalo u underu. Tako da moj pick je under 54.5 @ 1.85 jer su obje repke otvorile prvenstvo sa pobjedama kojima su prakticki osigurale drugi krug i nitko nece srljati da se to ne upropasti
    jos jedna zanimljivost je da su im obje utakmice od kad je vuja na klupi zavrsile x, a niti jedna od odigranij nije bila sa vise od 2 gola razlike za nekoga. Tako da cU ja jos pokusati
    Draw @ 9.50
    Makedonija +2.5 @ 1.75
    sretno
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use