Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Eggy87

Članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Eggy87 reacted to SamirZecevic in Utorak 11.10.2016.   
    14:00 | Hong Kong - Singapur 1 2,15 @ bet365
     
    Hong Kong dočekuje Singapur u prijateljskoj utakmici koja će se odigrati na Mong Kok stadionu. Hong Kong je 142. reprezentacija na FIFA-inoj ljestvici, dok je Singapur 155. Osim što je domaćin bolje rangiran, oni su i u boljoj formi. Za Hong Kong to će biti posljednja pripremna utakmica uoči početka kvalifikacija za Azijski kup koje počinju sljedeći mjesec. Hong Kong proteklih je godina pokazao odličnu igru kod kuće te je na domaćem terenu izgubio samo od Katara, a u posljednjih devet utakmica kod kuće pobijedili su u njih šest. Između ostaloga, prije nekoliko mjeseci pobijedili su Kambodžu te današnjeg suparnika Singapur.
     
    Hong Kong ima čak četiri igrača iz Brazila, tri iz Engleske, dva iz Nigerije te jednog iz Gane. Najveća opasnost dolazi od Jaimesa McKeeja, koji će zajedno sa Sandrom i Paulinhom praviti veliki probleme u obrani Singapura.
     
    Singapur od ljeta ima novog trenera. Sa novim trenerom upisali su pobjedu protiv Mianmara, no potom su upisali čak tri uzastopna poraza, gubili su redom od Vijetnama, Kambodže te Bahraina, a kod kuće su još upisali i 0-0 remi protiv Malezije. Singapur je poražen u šest od posljednjih sedam gostujućih utakmica. 
     
    Singapur je jedna od najslabijih reprezentacija u Aziji te će im trebati dugo vremena kako bi došlo do nekih značajnijih promjena. Oni su nešto poput Indije. Njihovi rezultati su uistinu loši već duže vrijeme te ne vidim kako bi oni mogli uzeti bod u ovoj utakmici. 
     
    Na Mong Kok stadionu Hong Kong je pobijedio u pet od posljednjih sedam utakmica te je imao veliku dominaciju protiv Singapura. Hong Kong je pobijedio u protekle tri utakmice protiv Singapura koje je igrao na domaćem terenu. 
  2. Sviđa mi se
    Eggy87 reacted to Jackson in Subota 17.9.2016.   
    Eto drugari, doslo je i to bas pogotkom igraca kojeg sam izveo kao jednog od najboljih :-) svima koji su igrali zelim da pare lepo potrose, kao i meni veceras :-D pozdrav
  3. Sviđa mi se
    Eggy87 got a reaction from Jackson in Subota 17.9.2016.   
    Hvala na informaciji, popratio sam sa 20 eura.
  4. Sviđa mi se
    Eggy87 got a reaction from Bepone in Subota 17.9.2016.   
    Hvala na informaciji, popratio sam sa 20 eura.
  5. Sviđa mi se
    Eggy87 reacted to Jackson in Subota 17.9.2016.   
    Celik Zenica - NK Vitez 2 (4.50)
    E pa ovako drugari, imam jako dobrog drugara koji trenutno trenira za Celik, na pocetku sezone mi je javio da se Celik bukvalno raspada i da su Celik i Olimpik Sarajevo dve najgore ekipe u Bosni i da sigurno ispadaju. Ispostovao sam njegove reci i svaki put igrao protiv Celika i Olimpika i u vecini slucajeva mi se debelo isplatilo. Danas mi se javio sa informacijom da je Celik otpustio svog doskorasnjeg trenera Kemala Alispahica i da sutra slobodno igram 2 na NK Vitez.
    Evo i slike:


    Takodje mi je rekao da ni NK Vitez nije neki dobar tim, ali da ima par odlicnih prvotimaca, cak 4 pozajmljena igraca iz Zeljeznicara, medju kojima je i Zoran Kokot, koji je po njemu medju top 5 najboljih igraca bosanske lige.
    Zanima me Vase misljenje, da li neko zna nesto vise o ovom paru od mene i da li vredi igrati 2 na Vitez? Jer ocigledno Celik sutradan izlazi bez trenera na teren, plus je Vitez motivisan i ima fine igrace. Sto se tice kvote, kvotu 4.50 sam nasao u kladionici Meridian, jer sam iz Srbije i nemam mogucnost igranja u stranim kladionicama. Po meni je kvota 4.50 value i zelim da se zaletim sa velikim ulogom.
    Zelim da cujem vasa misljenja, jer kao sto rekoh zalecem se sa ulogom, preko 100e cu staviti, ukoliko me do veceras neko ne ubedi u suprotno. Sportski pozdrav svima.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use