Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

CrneKese

Članovi
  • Posts

    1049
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    CrneKese got a reaction from Goksim in Bet365   
    Hvala ?
  2. Sviđa mi se!
    CrneKese reacted to Goksim in Bet365   
    Evo par opcija a koju god da izabereš bez problema ćeš pristupati bet365 kladionici
    1. Instaliraj (naravno besplatno) bet365 aplikaciju za iphone ili android 
    Koristeći aplikacije uredno možeš pristupiti bet365 računu i ponudi te uredno sklapati oklade.
    https://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/7006-bet365-aplikacija-za-iphone-i-android/
    2. Koristi bet365 alternativne linkove 
    Popis bet365 mirror stranica, koje su apsolutno iste kao bet365 stranica i u vlasništvu bet365 kladionice, na doljnjem linku.
    https://www.svijetkladjenja.com/bet365-alternativni-linkovi/
    3. Instaliraj besplatni VPN na mobilnom uređaju pa koristeći njega pristupaj bet365 kladionici
    https://www.svijetkladjenja.com/sto-je-vpn-kako-ga-koristiti/
  3. Idemo po crne kese!
    CrneKese got a reaction from baki30 in Bet365   
    bet je u zadnje vrijeme postao smeće, realno, čim si isplativ, igraš veće uloge, tipa ženska košarka adriatic liga ili slično odma ti ide limit na acc... je da su najbolji sa ponudom i svime ali cim si im u plusu i igras lige ka sta je @bobo86 reka ide ti limit..
  4. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to mario007 in Anthony Taylor   
    Mala ispravka mislim da je Ozil dobio zbog prigovora žutia ne Bellerin.
    Sve u svemu,sudac koji sudi najblize uefinu kriteriju sudenja,ostre faulove odmah kaznjava te je jedan od pozeljnijih sudaca za sudenje derbija.
  5. Sviđa mi se
    CrneKese got a reaction from Goksim in Jonathan Moss   
    utakmica Everton - Swansea, nije bila nešto previše agresivna, dojma da je svaki prekršaj koji je trebalo kaziti kaznio, vjerujem da kod grubih ekipa ide lagani over. Treba napomenuti da je i odmah prvi grubi prekršaj kaznio, nije puštao da se igra razvije u agresivnu. Također utakmica je bila riješena u 73 minuti a on je nakon toga pokazao još 2 kartona. 
    pokazao 5 kartona, 24 prekršaja svira..
  6. Sviđa mi se
    CrneKese got a reaction from Goksim in Anthony Taylor   
    WEST HAM - CHELSEA
    utakmica katastrofa, ali gospodin je odradio svoje, gdje je trebalo pokazao žuti bez dileme, čak je bila jedna situacija šta se u Engleskoj nebi sviralo ni pod faul on je da žuti, topla preporuka za over ! Podijelio u utakmici 7 kartona, od toga 6 West Hamu koji je nakon vodstva u 6 toj minuti igra bunker. Utakmica bila ne zanimljiva, Chelsea bez ideje, a ipak je uspio pokazati toliko kartona.
  7. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to IzudinB in Rat na forumu   
    U potpunosti se slažem sa kolegom @JackieJack. Forum služi za to da pomognemo jedni drugima i da svojim informacijama, mišljenjima i analizama pokušamo doprinijeti nekom dobitku, kao što nas većina to i pokušava. Ništa mi nije draže od toga kada je netko prepisao moj tip ili nekoga drugog na forumu i javio se kasnije sav sretan što ga je pogodio ili dobio neki novac. To je ono što je krasi ovaj forum. Zar nije lijepo vidjeti kada se par članova dogovara i razmjenjuje informacije oko nekog tipa bez psovki i vulgarnih riječi i vrijeđanja. Ova prepucavanja su zaista na razini nekog 8-godišnjaka kojem je krivo kada njegov drugar ima bolju igračku. A tako i za ove videe, CrneKese je i sam, ako se dobro sjećam, priznao da je u posljednje vrijeme postavljao mnoštvo videa, a niti jednu pisanu analizu i odmah sljedeći dan je počeo da piše analize uz par video analiza u čemu zaista ne vidim problem. Ajmo se zadati na analize, jer ova rasprava nema smisla zaista!
  8. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to JackieJack in Rat na forumu   
    Ajde da svi spustimo loptu i prestanemo sa ovim prepucavanjem. Ovaj forum sluzi za puno produktivnije stvari, previse je vremena i prostora posveceno razlici u misljenjima i radu. Kad sam juce napisao da svako ima pravo da da svoje misljenje (ne samo oko ovog, nego oko bilo cega) to sam i mislio i dalje stojim iza toga. Takodje sam napisao, SAMO BEZ VREDJANJA! Psovke i vredjanje NIJE DOZVOLJENO na forumu, zato je jedan od admina to skinuo, to je ovde oduvek bila praksa, kao sto jasno stoji u pravilniku.
    Samo ime ovog topica je neprikladno i senzacionalno, otvarati topic "rat na forumu" a onda govoriti o neutralnoj Svici nema previse smisla. Ono nije nikakav rat, vec samo razlika u misljenjima i radu razlicitih clanova, koje smo imali ranija a sigurno ce ih biti i ubuduce jer smo ljudi.

    Ajmo da ovde prestanemo sa ovim i da se okrenemo analiziranju parova za danas kojih ima bas puno, kao i za vikend koji nam sledi i pomognemo jedni drugima...
  9. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to crash1 in Rat na forumu   
    Obrišite ovo, niste djeca i ne sramotite se džaba.
  10. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to eskim in Sistem s jednim dozvoljenim promasajem   
    Svaka utakmica je nova. Sto ljudi sto cudi. Ne razmisljamo svi isto, nemamo svi isti filing, ne postoje dvije identicne jedinke. Sto se tice kladionice, ionako je sve stvar srece, na koju se tek malim djelom moze utjecati pracenjen sporta, novosti oko timova itd. Jedino ako nije fixed mec. Vidit cemo tko ce pobjedit veceras, to nitko ne zna, mozemo samo pretpostavljati. Ja se uzdam u prednost domaceg terena i u Juve kao jak tim. A branici bi trebali biti posebno nabrijani na Messia, posto je on 99% Barcelone, iako to u teoriji i nije tocno posto je on tek 1/11, ako cemo bez zamjena. Drugim rjecima, Barcelona ne bi postigla ovolike uspjehe u zadnjih, ajd reci cu 7-8 godina, tj. otkako je Ronaldinho napustio Barcelonu. Tkogod ima filing da ce Barcelona veceras slavit, nek lagano preskoci Juvea dvoznak, ili nek pak stavi cistu dvojku.
  11. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to eskim in Sistem s jednim dozvoljenim promasajem   
    Jucer se nesto sitno zaradilo (1,32 * ulog). Danas ovo igram:
    Fiks Plzen - Steaua  4 ili vise zutih kartona  1.35
    Aek - Rijeka  1  1.85
    Nice - Waregem  1  1.50
    Milan - Austria  1/1  1.70
    Sistem 2/3  HL
  12. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to eskim in Sistem s jednim dozvoljenim promasajem   
    AB  132,41
    AC  148,57
    BC  113,95
    ABC 395,02
    Ovo su dobici nakon poreza. Ja sam izracunao rucno prve tri kombinacije jer ti to ne pise na listicu kojeg uplatis, tocnije ne uracunaju porez 10%, pa posto sam ja zaokruzio na dvije decimale ispadne 9 lipa manje.
  13. Haha
    CrneKese reacted to crash1 in NBA - Četvrtak 9.11.2017.   
    Mislio sam da se izvor navodi samo kada je u pitanju web portal. U buduće ću navoditi. Lp.
  14. Haha
    CrneKese reacted to JackieJack in NBA - Četvrtak 9.11.2017.   
    Navedi i izvor kad ubuduce kopiras analize jer ovo nije tvoje. LP!
  15. Idemo po crne kese!
    CrneKese reacted to BlueTiger in NBA - Utorak 24.10.2017.   
    K. A. Towns over 22,5
    Evo treci put ga igran i nadan se da ce opet proc. Nakon lipotice od utakmice protiv Oklahome, Minnesota docekuje Indianu koja je bez prvog i pravog centra. Towns koji ubaci 20 poena Gobertu i 27 Oklahomi ocekuje se da i ode nastavi niz dobrih igara i napuni kos Indiane koji nema match up za njega. Kako san ih pratia kroz ovih par utakmica Butler je onaj koji je vise zaduzen za obranu, a u napadu ako uspije uzet sut uspije, ne forsira nista. Wiggins i KAT su ta dva od kojih se ocekuje da napreduju i zabijaju uz dva iskusnija igraca kao sta su Butler i Teague.
    Kristaps Porzingis over 26
    Sta rec, sam igra, sve se vrti oko njega. Na prosjeku 30+ poena iz dvi utakmice dolazi na Boston koji nema pravog cuvara za njega. Smart nece igrat veceras, a on ce vjerojatno onda ici na Tatuma koji je rookie i neiskusan jos da bi zaustavia Porzingisa. Zapravo, koga god da stave na njega je miss match.
    LeBron James under 25,5
    Ocekuje se blowout i rano rijesavanje utakmice protiv Chicaga. Mislin da ce on puno vise dodavat nego sta ce gledat poene te da ce odmarat zadnju cetvrtinu. 
    Lauri Markkanen over 14,5
    Blowout ili ne on ce igrati i dobiti svoje minute, jedino sta tamo vridi i sta se nadaju tj. polazu nade u njega. Igra 30+ minuta i jos ako budu igrale rezerve u Cavsima di obrana vise i nije tako bitna kad je vec sve rijeseno ocekujen poene od njega.
    Damian Lillard over 26,5
    Portland se nada nastavit tradiciju pobjedivanja prve domace utakmice. Domaca publika, euforija i ekipa koja katastrofalno brani PG poziciju daje prolaz ovom tipu. Uz McColluma glavni scorer i nema se tu sta puno pricat. Ocekujen ga oko 30 poena.
  16. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to Goksim in Robert Madley   
    Prema viđenom na utakmici FA Community Shield-a između Chelsea i Arsenala u prvom poluvremenu koje je bilo poprilično miroljubivo dosudio je 8 prekrašaja te pokazao ČAK 4 žuta kartona.
    Kažnjava simuliranje za kazneni udrac javnom opomenom, te dodjeljuje javne opomene za sve što bi trebao (čak i više od toga).
    Mislim da bi nam Madley mogao postati jedan od dražih sudaca ove sezone...
  17. Sviđa mi se
    CrneKese reacted to Goksim in Pitanje/problem   
    Pa koliko je mala ta lokalna kladionica da ne žele isplatiti takav iznos, te da, ako sam dobro shvatio pregovaraš sa vlasnikom kladionice oko isplate 400€ i da za takav iznos trebaju vremena. Sramotno sa njihove strane. 
    Nadam se da će ti isplatiti iznos a i da ćeš ubuduće igrati u nekoj od pouzdanijih online kladionica, gdje nećeš imati ovakvih problema. 
     
  18. Sviđa mi se
    CrneKese got a reaction from plutonium in Pitanje/problem   
    zašto se neuvede dislike ? 
  19. Sviđa mi se
    CrneKese got a reaction from CreativeBet in Pitanje/problem   
    zašto se neuvede dislike ? 
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use