Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

fore

Članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fore

  1. I ja sam iz BiH mogu uplacivati preko Skrilla i Nettelera ali je problem kad sam isplacivo novac preko  Skrilla na Bank account bankovni racun od Raiffeisen Banke od 50 eura mogucih za isplatu na skrill racunu je provizija 5 eura i 45 posaljem na Banku samo sam dobio isplatu 10 eura i to kroz tri radna dana znaci Banke velile provizije uzimaju .

  2. Imao sam lose iskustvo preko skrill racuna , kod isplate novaca od 50 Eur.

    Znaci 50 EUR minus 5.5 poreza od skrill to je 45 EUR 

    45 EUR poslato za isplatu na Bankovni Racun u trajanju do 3 dana isplate samo mi je isplaceno 10 EUR.

    Kako je nestalo 35 EUR

    To je bila prva isplata preko skrill-a 

    Ima li neko objasnjenje na ovo:

     

    Izrezak.PNG

    Izrezak1.PNG

    Izrezak2.PNG

  3. prije 24 minute, ikaij99 said:

    Naravno da može, na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 sa kartice ne možeš uplatiti nikako (ne samo na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nego i na ostale kladionice, ja sam nedavno pokušao uplatiti nešto sitno na tempobet sa kartice ali naravno nije moglo), zato koristi skrill i Neteller. Kada uplaćuje na skrill ili Neteller moraš izabrati non-gambling method, ako kojim slučajem izabereš gambling transakcija neće proći. Takvu odluku je donijelo Vijeće Ministara, i prošlo je već dugo vremena otkada je na snazi takva odluka. Sada, ne znam konkretno kakav ti problem imaš, ako možeš malo detaljnije objasniti šta je problem, gdje pokušavaš uplatiti čime, koliko itd. :) Stojimo ti na raspolaganju, tu smo da pomognemo.

     

    Prolazilo je ovo sa ovom opcijom 

     Non-gambling

      U koristenju  Netellerovog racuna  sa kreditne kartice na racun Netelera  uredno uplacen novac ,a kad se prijavim na bet365 racun  da izvrsim transakciju novca sa Netellera na  bet365 racun  pise odbijeno nedozvoljava isto.

    a za ovo znam da ne prolazi  Gambling (casino, sports betting, poker) nedozvoljava kao sto ste vi naveli.  Pokusat cu ovo jos sa skrill racunom . Hvala vam zaista na brzom odgovoru.

  4. Sve mi je ovo poznato ali izgleda da je problem kod upate koristio sam kreditne ili debitne kartice imam Netellerov racun ali ne ide uplata neka je zabrana, zelio bih da jos neko odgovori da li ima slicnih problema sa uplatom. Znaci koristio sam Visa Electron Card i Neteller racun uredno je sve islo sa uplatama . Sad nesto nemoze.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use