Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Gandalf

Članovi
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Posts posted by Gandalf

  1. prije 2 minute, Ludigrac1337 said:

    Koliko znam, za verifikaciju sam morao poslat sliku sebe sa osobnom i to. A što se tiče isplate bet365 online kladionica" rel="">bet365 ne koristi skrill više

    Ne znam kako je baš sad. Bet 365 imam oko 20 godina. Ali znam da nakon nekoliko godina pauze sam trebao napraviti bank transfer za verifikaciju. Vjerojatno nema više opcija uplate ali ne znam kako je ovo moguče.  Najbolje da ih pitaš ako je moguče, da ti dodaju skrill uplato opciju.

  2. prije 25 minute, Ludigrac1337 said:

    Ja sam takodjer iz hrvatske, i nemam opciju za depozit sa skrillom. Samo me strah da ne bi imao problema sa poreznom

    kar.png

    Ako se ne varam trebaš imat profit za isplatu. nakon toga bi trebao imat opciju skrill ili netteler. Ja mislim da sam prvu isplatu trebao napravit na bank transfer. Oko 20 ili 30 eura. Nako toga sam imao verificiran account.

     

    I još jedan problem je tu. Ako kasnije nije uplata preko skrilla ne možeš napraviti isplatu nazad na skrill. Sve su sjebali sad. Mislim da unibet ima najbolje. Uplatim iz mastercarda, a isplata uvijek radi na skrill ili netteler.

  3. prije 2 sati, Luyindula1946 said:

    J. Richardson | over 16.5 bet365 online kladionica" rel="">bet365

    Richardson i njegova Phila igraju sa Phoenixom, gdje se ocekuje veliki broj poena na utakmici. S obzirom da nema Embida, Ameri su projektovali Richardsona kao glavnog igraca veceras.

    Ako ne bi bilo Beala danas, onda ne bi bila ponuda na bet365. Pažljivo sa okladama onda. Isto je bilo prije dan ili dva kad se je znalo da neče biti več ne znam kojeg igrača i tad ga nije bilo u ponudi.

  4. prije 3 sati, roda1983 said:

    Kako si napravio da ti automatski uplati?

    Ideš na back upišeš kvotu koju želiš, uplatiš iznos koji želiš i potvrdiš. I ako nema gola kad dođe oko 60 minut tad negde je kvota oko 1.55 ili 1.60  i automatsko se napravi uplata. Za mene najbolja kladionica Betfair.

  5. prije 12 sati, astaroth89 said:

    Pozdrav,

    Zanima me jel netko ovdje otvorio i verificirao neki novi account, s hrvatskim mjestom prebivališta, na betfairu nakon famoznih blokada?

    Ako je, koji je vpn koristio?

    Vidim da se s ovim defaultnim vpn-om na operi mogu logirat na postojeći betfairov account, koji još nije do kraja limitiran, al nove ne mogu otvarat „jer ta zemlja nije podržana za registraciju novih korisnika“.

    Dakle, zanima me jel postoji kakav vpn s kojim se na betfairu bez problema mogu  registrirat novi korisnici s prebivalištem u Hrvatskoj??

     

     

     

    Ako nema unutra Hrvatske ne možeš ništa napraviti. Kod nas u Sloveniji je bilo slićno. Od početka blokade sam kladio preko VPN-ja dok niso nakon nekoliko mjeseca potpuno blokirali account. Šteta jer za mene je bila ovo kladionica bolja od bet365. Tu sam kladio utakmice koje su bile do oko 60 minute 0-0 i onda uplačivao da če biti barem jedan gol. Dobre kvote i nisam trebao biti pored compa da sam čekao kvotu oko 1.6 jer sam napravio kad mi automatsko uplati.

  6. prije 6 sati, Dominik999 said:

    Legende iz bet365 online kladionica">bet365 mi nece isplatit na skrill jer sam novac gore uplacivao preko paysafe i pokusam im objasnit situaciju i oni samo daju one kretenske diplomatske odgovore. Ovo je razlog zasto bi se momentalno prebacio u nase domace kladionice samo kad bi ukinuli poreze i mt...Veliko razocaranje od bet365 online kladionica">bet365... Nista idem isplatit na banku i molit Boga da ne bude problema

    Screenshot_20191003-233238_Samsung Internet.jpg

    Screenshot_20191003-233254_Samsung Internet.jpg

    Mislim da ima kod svih kladionica na kojima sam kladio isti postupak. Kako napravis uplato tako ide isplata. Ako imas nesto novca na skrillu recimo oko 20 eura posalji nekom kolegu i onda ti neka on prebace nazad i mozes napravit depozit na bet365 preko skrilla. I onda bi morao imat otvoren put za isplato novca na skrill iz bet365. Isto ima unibet kladionica. Sad vec nekoliko vremene nema toga da bi preko mastercard uplatio na skrill i onda na kladionico. Trebas ovaj novac najprije jedan put prebacit nekome i onda ide normalno deposit iz skrilla na kladionico. 

  7. On 20. 08. 2019. at 4:04, exercic said:

    I trebam savjet..

    da li pratit i njihove uplate, ili radije uvijek uplacivati jednaku svotu na bilo koji koeficijent? 

    Ne znam da li si ti bio ili neki drugi kad sam ti spomenuo iz bettingexperta ninca90. On je ako se ne varam 2 puta bio najbolji tipster i dobio nagradu od 10.000 eura za tipstera godine. I ja njega pratim samo tako da vidim sta tipuje. Ali on kladi za vise dana unaprijed i do dana kad utakmica pocne su kvote dosta nizke. On je stvarno dobar i jos neki nemanja koji dolaze iz ex Juge. Tako da zna se gde su najbolji tipsteri :)

  8. prije 2 minute, fran said:

    Kak to misliš kao kod vas u Sloveniji. Kako se onda kladiš na bet365 online kladionica" rel="">bet365???

    Kod nas misle blokirat te kladionice da nemožeš uci preko neta na njih

    Bet365 nije napravila blokadu IP-ja kao meni najdraži Betfair. Za bet365 su nam promijenili samo url adresse ali idemo preko druge adresse. mnoge kladionice su nam nedostupne. Na sreču imam bet365 in unibet što mi je dovoljno.

  9. prije 8 minute, tihi372 said:

    Vec je probo ja mislim to prije nekako pa nije uspio neznam di je zapelo al probo je mislim da je nesta bilo oko prava izbora

    Treba kaznit onda i vlasnike aparata sto su prrogramirani da uzimaju pare

    Treba kaznit cilica i druge sportase sto imaju dalje prijavljeno boraviste i ne placaju ovdje porez

    Treba svakom klubu i igracu naplatit svaki njegov uspjeh

    Treba svima sve naplacivat da bi gospoda mogla sebi uzimat

    Ne treba smanjiti cjenu goriva,smanjiti porez,digniti place smanjiti dobnu granicu za mirovine 

    Ne rjesenje svih problema zabraniti internet kladjenje

     

     

    Jebe se njim za vas kao kod nas u Sloveniji, kad su isto napravili. Mnogo jakih kladionica ne može u Sloveniju zbog glupih političara, jer forsiraju Športnu loteriju i imaju samo jake plate, tako da . Mnogo jakih kladionica bi lako bili sponzor sportskim timovima kod nas, a jer su glupi je tako kako je.

  10. prije 2 sati, jansavc said:

    Luka Dončić over 14,5 points unibet" rel="">unibet 1,80

    neču puno potrošit riječi ovdje puno samo pisao o njemu več i sve dok če oni stavljat ovake granice po ovoj kvotu isplati se to, prošlo utakmico ubacio 26 poena, danas sigurno uzima preko 12 a može i preko 15 šuteva, bit če tu najmanje 3 šuta  za 3 poena, igrat če na krilima prošle utakmice i mislim da može Luka lagano u over, očekujem danas i plus 20....

    šteta što bet365 online kladionica" rel="">bet365 još nije izbacijo u ponudbu pa nemogu uplati jer imam puno problema u Sloveniji ne možeš igrat u pinnacle" rel="">pinnacle ili unibet" rel="">unibet koji ima puno jače kvota i ponudbo.

     

    Pinnacle dela brez problema. Sem se pa registriral pred kakimi 10 leti na teh stavnicah in sem jih sele zdej zacel bolj uporabljat. 

  11. On 19. 10. 2018. at 19:56, Goksim said:

    Kansas City me impresionirao ove sezone i najugodnije su iznenađenje. Imaju fantasitčnog QB-a i odličan napad ali i prosječnu obranu. Prošle nedjelje, kako sam i najavljivao, odigrali su over sa New Englandom i u fantastičnoj utakmici New England je slavio 43-40. 

    Ne očekujem baš 80+ poena danas, međutim mislim da će generalno Kansas City biti zahvalan za igranje overa ove sezone i mislim da bi danas sa Bengalsima mogli prebaciti 58 poena. Ovo će biti sudar momčadi koje imaju jedne od najgorih obrana u NFL-u. Uz navedeno Kansas ima četvrti napad lige a Cincinnatijev nije toliko loš kao što statistika nakon šest kola pokazuje. 

    TIP: Over 58,0 poena bet365 online kladionica" rel="">bet365

    zIZhgJB.png

     

    Granica je sad 56.5  kv.1.90

  12. prije 6 sati, FamilyGuy said:

    Cleveland Browns - NY Jets

    3.kolo NFL-a otvoriti će dvoboj Brownsa i Jetsa. Utakmica koja je trebala biti dvoboj dvaju QB koji su birani kao 1. i 3. pick drafta ipak neće biti takva. 

     

    Prvi pick NFL drafta Baker Mayfield i dalje iskustvo NFL-a skuplja na klupi. Trener Brownsa Hue Jackson vjeruje QB-u Tyrod Tayloru koji je odigrao solidno prve dvije utakmice sezone. Zaslužili su Brownsi barem jednu, ako ne i obje pobjede no kardinalne greške kickera Zane Gonzaleza ostavile su Brownse na jednom remiju i jednom porazu.

     

    NY Jetsi su imali blistavi početak sezone uvjerljivom pobjedom kod Detroit Lionsa. Sam Darnold pokazao se u pravom svjetlu i odigrao savršen susret izuzev prvog bacanja koji je završio kao protivnički touchdown. U drugom kolu Jetsi su podbacili i izgubili domaći susret od Dolphinsa te tako pokvarali učinak s gostovanja u Detroitu.

     

    Obrana je i jednoj i drugoj momčadi jača strana. Koliko god Sam Darnold izgleda kao bolji QB od domaćeg Taylora toliko je i obrana Brownsa bolja od Jetsa. Cleveland je dugo slovio kao sprdnja od momčadi, a na pobjedu čekaju nevjerojatno dugih 19 utakmica. 

    Nisu bili favoriti u domaćoj utakmici još od 2015.godine. U ovom dvoboju koji izgleda dosta ravnopravan ipak dajem prednost Brownsima. Kakav-takav ali QB domaćih ima iskustvo. Darnold je odigrao protiv Lionsa kao u transu no ovo je drugačija utakmica, a tradicionalno rookie qb se ne snalaze najbolje na gostovanjima. Moćna je obrana Brownsa koja je dobro namučila elitnog QB Drew Breesa prošlog vikenda i zato vjerujem da dugi niz bez pobjede napokon večeras zavrsava za Brownse. 

    TIP: Browns -3

    Svaka čast majstore. Pratio sam kvotu 8 singel. Nevjerojatno :)

     

    Edit: Goksima sam mislio :)

  13. prije 1 minutu, crash1 said:

    Vjerovatno je dere PMS :D

    Mah sjebala mi je okladu na setove i na pobjedu. Nikad se više ne kladim na žene jer su glupe za tenis. Ne mogu vjerovat na svaki servis suparnice ima oko 10 šansi po gemu za break, a uvijek se spasila suparnica. A kad je sama bili pod takvom pritiskom odmah je gubila servis. Takvo nešto se ne može dogodit kod muškarca.

  14. Sad pratim u živo meč Cornet - Parmentier, koji me izluđava. Kad god se kladim na žene ne mogu razumijeti kako može kod 40-0 izgubit 3 break lopte. Upravo sad radi to Cornet i sad se nagurava za break i za 1.set. A kod svih žena je isto. Kod muškarca je ovo vrlo rijetki slučaj.

  15. prije 1 sat, crash1 said:

    ba5ca86e09a9bec960b9684bac2c5906.jpg

    Ni meni baš nije jasno. Ukoliko neko više zna, neka pomogne čovjeku.

    Prvo kažu da ne možeš više uplaćivati novac na skrill račun sa Mastercardom, a zatim kažu da ćeš moći nastavit koristiti Mastercard da napraviš depozit na skrill.

    Na koji način si do sada ti uopšte uplaćivao novac? Sa Mastercarda na skrill, pa onda sa skrill na bet365 online kladionica">bet365 putem skrill One-Tap?

     

    Pozdrav svima. Ja ako se ne varam imam isti problem. Ja sam uvijek uplacivao novac iz mastercarda na skrill pa onda iz skrilla na kladionice. Šta to onda znaci? Skrilla ne mozem vise upotrebljavati? Ali ce biti dobar samo za isplate iz kladionice na skrill

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use