Jump to content
Goksim

Goal strategija za klađenje

Recommended Posts

Htio sam podijeliti sa svim članovima strategiju koja će, vjerujem, mnogima biti zanimljiva. Odmah u startu, zbog većeg broja litsića koji se igraju na manjim tečajevima ovo nikako ne preporučujem u zemaljsikim kladionicama zbog manipulativnog troška i poreza na dobitka koji bi pojeo ogroman dio profita. 

Možda se pitate zašto goal strategija?

Jer ista ima jasno definiran cilj (eng. goal) te zahtjeva strpljenje i discplinu. 

Ovaj vikenda sam krenuo sa 55€ a cilj mi je bio doći do 1.000€. Ulog je vjerujem prihvatljiv svim članovima foruma, međutim ne moraju biti €, može biti i druga valuta. Ono što je bitno kod ove strategije jest strpljenje i disciplina. 

Uplatio sam 55€ na prvi listić te par Fritz - Basilashvili gdje je na gruzijca koeficijnt, o ćemu sam i pisao na forumu u dnevnoj temi od subote ujutro, bio 2,45 što mi se činilo kao lijepi valuebet. Kako je listić prošao u nedjelju sam nastavio igrati sa dobitkom na način da sam cijlie dobitak ulagao. 

LISTIĆ 1

2021-10-18-10-02-15-Unibet-Online-Bettin

Kako će isti rasti, na isti bi trebali gledati kao na ulog od 55€ koji ste inicijalno stavili i spremni ste izgubiti, ne kao na veće iznose jer iste utjeću pri donošenju odluka. Isto kao i kada odigrate listić sa npr. 10€ na kojem su prošla tri para a čekate još tri. Vrijednost tog listića je veća zbog pogođenih parova, međutim ulog je 10€. 

Strpljenje i steategija su kod ovog načina igranja izuzetno bitni. Morate imati jasno definiran cilj odnosno dobitak do kojeg želite doći. Meni je to bilo ovog vikenda 1.000€ na ulog od 55€. Dakle ukupni tečaj koji je trebao jest 18,00.

Ono što bi većina napravila jest složila jedan listić sa tečajem 18,00 što nije pogrešno međutim želim svima skrenuti pažnju da se kod online kladionica to može razbiti i na manje listiće te cijeli dobitak reinvestirati na novi tečaj. 

LISTIĆ 2
2021-10-18-10-02-25-Unibet-Online-Bettin

LISTIĆ 3

2021-10-18-12-41-13-Unibet-Online-Bettin

LISTIĆ 4
2021-10-18-10-02-38-Unibet-Online-Bettin

Da zadnji listić nije prošao gubitak bi bio 643€ budući da sam tehnički isti mogao isplatiti na bankovni račun međutim stvarni gubitak bi bio 55€ što je i bio inicjlani ulog. Kod ovog načina igranja kojeg ponekad znam prakticirati bitno je na stvari gledati na taj način inaće će vam isto utjecati na prosudbu, pogotovo kad pogodite par listića i trebate uložiti veći iznos. Puno je lakše to racionalnije napraviti ako gledate na to kao da vam je ulog i dalje 55e, ne 643€.

Kad dođete do cilja treba znati stati odnosno uzeti dobitak i krenuti od početka. Nije baš uzgledno da će netko, koliko god dobar tipster bio, imati niz od desetke pogođenih listića bez pada. 

LISTIĆ 5

2021-10-18-10-05-35-Photos.png

Nikako ali baš nikako ne bi preporučio da ovu strategiju klađenja prakticirate u zemaljskim kladioniacama a evo i zašto. Dobitak bi u ovom primjeru kod online kladionica nakon petog listića bio 1.112€ a kod zemaljskim kladionica 510€ odnosno više nego duplo manje!

Koliko god se nekome tih par % MT-a i poreza na dobitak činilo malo, iste smanjuju i ulog i dobitak za svaki sljedeći listić pa evo i kako to izgleda. 

Ukoliko želite prakticirati ovu strategiju svakako otvorite bet365 račun (daju 25€ bonusa dobrodošlice novim igračima) ili račun kod unibet kladionice koja također ima zanimljive promocije. Glavni motiv ne bi trebao biti bonus dobrodošlice nego ova razlika u dobitku koja je dolje i prikazana. 

Mislim da je strategija zanimljiva. Alternativa može biti početi sa tri listića, npr. svaki sa ulogom od 50€ (ili kn, što već kome banka dozvoljava) i zacrtati si da jedan od tri treba doći do 500€. Svaki listić koji prođe ponovo bi se u cijelosti uložio do zacrtanog dobitka. 

Po pitanju razlika između zemaljskih i online kladionica ova ogromna razlika u dobicima se odnosi i na klasično igranje, samo je igračima često manje uočljiva. 5% ovdje, pa 10% ondje se nekome čini kao par posto i bitno da listić prođe međutim na veći broj listića nastaje ogromna razlika u dobicima upravo zbog raznih "nameta" kod zemaljskih kladionica. 

U online kladionicama poput bet365 i unibet klaidonice nema niti manipulativnog troška ni poreza na dobitak pa je ulog od npr. 100€ umnožen sa koeficijentom npr. 1,50 uvijek 150€. bet365 trenutno daje bonus kredite dobrosošlice od 25€ onvim igračima pa tko još nema može otvoriti račun za klađenje i uzeti bonus kredite preko ovog linka

Goal strategija za kladjenje screenshot.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
prije sat vremena, deestock said:

kako si na trecem listicu dosao sa 376€ uloga na skoro 491€??

Hvala @deestock, preskočio sam jedan listić koji je u međuvremenu dodan u gornji post. Oklada na over u VTB ligi gdje je u prvoj četvrtini bilo čak 57 poena pa utakmicu nakon toga nisam previše ni pratio jer je prolaz nakon toga bio izuzetno izgledan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

odlicno ti je ovo proslo. samo sam dojma da ne postoje sanse niti u jednom paralelnom svemiru da bih uspio nac parove koji ce meni tako prolazit, evo primjer jucer - na jednom fiorentina, stavio pobjeda u bilo kojem poluvremenu, na drugom mladi az-ajax vise od 2,5 gola, znaci liga u kojoj pada hrpa golova, isto kao i belgijska rezerve, naravno i tamo sam od svih ćokno u go*** na kojem nije bilo ni gola 🙄

zato sve nade polazem u tebe, koliko sam ispratio na ovim dnevnim tipovima, tebi ide najbolje. vec sam ja probao jednom tu strategiju, uloga dobita, samo nikako dobit taj prvi listic 😂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

 • Posts

  • Zdravo jel ima neko ovde ko koristi 22bet treba mi hitno u vezi sa bonusom na 22bet Dobio sam 20€ bonusa na prvu uplati i igrao sam sa bonusom dobio 1100€ sad neznam kako da prefrlim bonusa na moj racun kakve su uslove helppp
  • Napravio  sam  cashout, time još 100€ ostavio betu....no bio je blowout i uopće ne kužim zašto je Durant odigrao 3/4 i 4/4 bez pauze no što je tu je 
  • $10 poklon od bet365 pretvoren u $200, zahvaljujuci Graceful Girl sa kvotom 9    
  • Za divno čudo nisam pokupio virus bar za sada, testirao se čak 22x, niti pozitivan niti prebolovao. Vakcinu primio čim sam imao priliku jer se slažem sa rečenicom osobe iznad da se može vjerovati internet doktorima ili ljudima koji su život posvetili i posvecuju tome. Da virus postoji, postoji. Da li je sve to malo prepuhano sa medijske strane, ja mislim da jeste. Ja sam lično iz Bosne i mogu govoriti kako ja vidim stanje u našoj državi i riječ žalosno je čak i preblaga. Mislim da političari nemaju blage veze šta rade i da jednostavno prepisuju mjere koje donose neke druge države (bez obzira što su njihova primanja i usteđevine sasvim primjerene da mogu izdržati mjesec - dva ili pet potpunog lockdown-a i da njih šef nece nabiti nogom kada se zaraze i moraju provesti 15 dana zaključani). Bolešljiva nena od 88 godina sasvim uredno prebolovala koronu bez nekih problema, strina sa rakom u 4. stadiju sasvim uredno prebolovala. Otac nakon druge primljene doze Pfizera imao malo povišenu temperaturu na par sati dok svi ostali bez ikakvih posljedica. Poznavao sam 2 osobe koje su preminule od korone ali obe osobe imale i to dobre srčane probleme. Mama doktorica pa sam i upoznat sa dešavanjima barem u mom gradu i nekoj okolici i večina smrtnih slučajeva je imala i dodatne zdravstvene probleme.  Sve u svemu, mislim da su mediji i nestručnost ljudi koji nas vode doveli do stanja kakvo jest pa se mjere uvode i skidaju kao popusti u supermarketu. Iskreno mi je žao svih koji su izgubili bliske osobe i ne bih volio da se neko nađe uvrijeđenim mojim mišljenjem i objavom i iskreno se nadam se da ćemo svi zajedno proći kroz sve ovo kako fizički tako i pshihički snažniji.
  • Kakvo je kod vas stanje
 • Teme

×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use