Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 23.10.2021. (Live klađenje i komentiranje utakmica)

Goksim

Recommended Posts

• Goksim changed the title to Subota 23.10.2021. (Live klađenje i komentiranje utakmica)
prije 1 minutu, Leedsfan said:

Ovaj tjedan je stvarno bio jedan od boljih. Sutra probat zatvorit tjedan sa još kojim dobitnim listićem.

CA136E44-6704-432F-A7D6-219A4366CEE4.thumb.jpeg.e63d80a5cc6fb61b04ef79b7d60fb16a.jpeg

Odlican tip @furyshaa za Zrinjski - Sarajevo, uzeo sam ga pobjedu u bilo kojem pol., sa Ipswichem sam imao ludu sreću!…😜

5F68A9DD-AAC8-41FC-B4AD-B995E68DA0F6.jpeg.4b5a47f231d881cb57674ee05e267814.jpeg

Evo npr. ja de*** nisam odigrao Zrinjski jer sam bar potajno želio da Sarajevo izvuče bod iako sam znao da je to skoro nemoguca misija a kvota je bila i više nego ekstra jer sam svjestan da su trenutno najbolja ekipa u punom naletu a Sarajevo ima dosta problema što sa realizacijom a posebno sa odbranom. A npr. Young Boys sam gledao i kontao odigrati više od 1.5 ili više od 2.5 gola a eto, totalno sam ga smetnuo. A za sreću, sve je super dok god se zeleni, nije potrebno pitati kako hahaha ;)

EDIT: A što se tiće sutra, mislim da ima vrhunskih utakmica za tipovanje i da je puno bolji dan nego što je danas bilo.

prije 29 minute, furyshaa said:

EDIT: A što se tiće sutra, mislim da ima vrhunskih utakmica za tipovanje i da je puno bolji dan nego što je danas bilo.

Dijelim mišljenje. Dan derbija a uz to i NFL i nekoliko odličnih ne-derbi nogometnih utakmica...

Sutra: 

• Barcelona - Real Madrid (16:15)
  • Manchester United - Liverpool (17:30)
  • Inter - Juventus (20:45)
  • Marseille - PSG (20:45)

Može se reći i dosta nezahvalne utakmice za tipovati konačnog pobjednika ali mislim da će Real Madrid bez problema dobiti Barcelonu čisto iz razloga što je Barcelona baš loša a tečaj 2.4 vrijedi pa makar i pao na njemu. Također, Liverpool po 2.30 mislim da bih se pojeo da ga ne odigram jer to vidim kao veoma dobar value iz razloga što United prima i odbrana opet izgleda smiješna a Salah i ekipa su uhvatili zamah. PSG po tečaju od 1.60 je također po meni dobar tip jer Marseille i nije toliko dobra ekipa (gledao par puta ove sezone), barem ne dobra na nivou PSG. Onda, Ajax, tečaj 1.60, kući protiv PSV, jednostavno su bolja ekipa od PSV, kompletnija.

Ali otom potom, dok bolje pogledam ponudu ali ću sigurno nešto iskombinovati sa ovim tipovima gore. Da li kao čisti 1 ili 2, ili možda neki verziju 1x x2, vidjet ćemo još.

prije 10 minute, furyshaa said:

Evo npr. ja de*** nisam odigrao Zrinjski jer sam bar potajno želio da Sarajevo izvuče bod iako sam znao da je to skoro nemoguca misija a kvota je bila i više nego ekstra jer sam svjestan da su trenutno najbolja ekipa u punom naletu a Sarajevo ima dosta problema što sa realizacijom a posebno sa odbranom. A npr. Young Boys sam gledao i kontao odigrati više od 1.5 ili više od 2.5 gola a eto, totalno sam ga smetnuo. A za sreću, sve je super dok god se zeleni, nije potrebno pitati kako hahaha ;)

Zato kolega u biznisu kladjenja moraš izbacit emocije i ljubav prema svome klubu!…emocije su emocije ali ipak džep je džep 😉…..

Što se tiče današnje ponude nisam htio ništa objavljivat, jer nisam toliko bio siguran opće u ove parove, a pogotovo kad su većinom koef. bili 1.15-1.20 koef. Koje inače ne volim bas igrat, jedino ako ima neku vrijednost isplativosti koju ja procijenim sam.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use