Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 9 minute, furyshaa said:

@COLT I ovo kao i sva prošla kola, e-mail je uredno stigao.

Screenshot 2024-10-01 at 12.07.46.png

Hvala na odgovoru.

Izgleda da su mailovi ipak završili u SPAM folderu.
Kako su dvojica kolega također imala isti problem nisam ni išao to provjeravati mislio sam da je nešto na razini foruma.
Valjda ce sada na dalje biti u redu.

Objavljeno

Pitanje za odrzavanje tablice posljednje šanse.

Zašto se ne prebace sve stvari na google sheet da svi imaju uvijek pristup i lakse snalazenje u njoj. ne znam kako ostalima ali meni je jako tesko se orijentirati i nije bas najzgodnije za snalaziti se

Dobrovoljno se javljam da pripremim ako treba nije problem, pa onda administratori samo prekopiraju ili stave iskljucivo sebe kao editora te tablice da ne moze bilo tko pisati unutra osim njih

Objavljeno

Nisam znao gdje, pa ću napisati ovdje jer iskreno doslovno sam na sekund od toga da kažem doviđento i istupim iz svega što se tiče ovog foruma jer za forum gdje se toliko spominje gospodstvo, uvažavanje i kultura, toliko smo van toga. 

Na sekund želim da se zahvalim kolegi @IzudinB i @Goksim na svemu. Na svakoj otvorenoj temi, komentaru, lajku i naravno, finansiranju svakojakih stvari ovdje. Veliko hvala na svakom pregledanom tipu, uvaženom screenshotu i mnogim situacijama gdje se gledalo kroz prste.

Hvala vam također i za ažurnost i efikasnost kod vođenja tablica, popunjavanja tečaja i svega što činite.

Naravno, mnogi bi rekli da vam je to posao ali čisto sumnjam da iko na balkanu može da živi od reklama a kamoli reklama na kladioničarskom forumu sa u prosjeku 6-8 objava dnevno.

Elem.

Također, želim da pokudim sve korisnike ovog foruma koji već par sezona igraju posljednju šansu i znaju da se parovi objavljuju ponedjeljkom od 15:00 do utorka 15:00 i petkom od 15:00 do subote 15:00 i opet, na prvu priliku su poletili da objave parove. 

Tu gospodo moja, nema ništa gospodsko.

Desilo se da je otkljucana vijest, greskom, brzopletoscu ili kako god ali poletiti i iskoristiti tako nešto protiv pravila koja su napisana ili ne, mislim da gospodo moja, nije gospodski ni sekunde. 

Iskreno, veoma razočaravajuće bez obzira gdje živimo, odakle dolazimo ili šta već ne jer ako nas 20 ne može poštovati pravila u posljednjoj šansi, ne daj Bože da nas je 200. 

Iskreno, veoma sam razočaran jer ne daj Bože da se radi o nekoj ozbiljnijoj sumi novca ili nekom većem prestižu. Razočaran sam jer ne znamo cijeniti i poštovati pravila i ljude koji se trude da sve održe funkcionalnim i na nivou.

Zaista bezveze situacija.

EDIT: U raspravu, prepirke, ismijavanja ili bilo šta zaista ne bih ulazio niti se ubjeđivao sa bilo kim jer ovo je samo napisano jer sam eto htio to da napišem.

Objavljeno
prije 3 sati, furyshaa said:

Nisam znao gdje, pa ću napisati ovdje jer iskreno doslovno sam na sekund od toga da kažem doviđento i istupim iz svega što se tiče ovog foruma jer za forum gdje se toliko spominje gospodstvo, uvažavanje i kultura, toliko smo van toga. 

Na sekund želim da se zahvalim kolegi @IzudinB i @Goksim na svemu. Na svakoj otvorenoj temi, komentaru, lajku i naravno, finansiranju svakojakih stvari ovdje. Veliko hvala na svakom pregledanom tipu, uvaženom screenshotu i mnogim situacijama gdje se gledalo kroz prste.

Hvala vam također i za ažurnost i efikasnost kod vođenja tablica, popunjavanja tečaja i svega što činite.

Naravno, mnogi bi rekli da vam je to posao ali čisto sumnjam da iko na balkanu može da živi od reklama a kamoli reklama na kladioničarskom forumu sa u prosjeku 6-8 objava dnevno.

Elem.

Također, želim da pokudim sve korisnike ovog foruma koji već par sezona igraju posljednju šansu i znaju da se parovi objavljuju ponedjeljkom od 15:00 do utorka 15:00 i petkom od 15:00 do subote 15:00 i opet, na prvu priliku su poletili da objave parove. 

Desilo se da je otkljucana vijest, greskom, brzopletoscu ili kako god ali poletiti i iskoristiti tako nešto protiv pravila koja su napisana ili ne, mislim da gospodo moja, nije gospodski ni sekunde. 

Iskreno, veoma razočaravajuće bez obzira gdje živimo, odakle dolazimo ili šta već ne jer ako nas 20 ne može poštovati pravila u posljednjoj šansi, ne daj Bože da nas je 200. 

Iskreno, veoma sam razočaran jer ne daj Bože da se radi o nekoj ozbiljnijoj sumi novca ili nekom većem prestižu. Razočaran sam jer ne znamo cijeniti i poštovati pravila i ljude koji se trude da sve održe funkcionalnim i na nivou.

EDIT: U raspravu, prepirke, ismijavanja ili bilo šta zaista ne bih ulazio niti se ubjeđivao sa bilo kim jer ovo je samo napisano jer sam eto htio to da napišem.

Potpis, 1/1, i po hladno pivo da popijemo ti i ja, i to iz ove gajbe kojom me castio @LeonardoDrugi, kolega iz prvoligaskog kukolja jer je vjerovao zelenom tuznom Arsenalu.

Objavljeno
prije 11 sati, furyshaa said:

Elem.

Polako kolega. Kakvu god odluku da doneses, donesi je sutra ili prekosutra. Daj sebi malo vremena da prodje. Donesi odluku u petak, ili subotu. Toliko valjda zasluzujemo, kakvi god bili. Bio si sa nama dve godine, nece ti se nista desiti ako uzmes sebi dva dana, pa onda odlucis.

Objavljeno

@furyshaa pozz

Taj sam,postavio sam par čim se otvorila tema,prvi puta sam u natjecanju što nije opravdanje jer sam morao čitati pravila da je od 15h uto-15h čet.

Nemam osobno ništa protiv da mi se stornira par ili izbriše,bitnije mi je da netko vidi moj par odigra i da prođe nego tablica. Sportski pozdrav! :)

Objavljeno

Osobno,vidio sam da je tema otvorena ujutro.Svoj sam prijedlog postavio oko pola 3.Iskreno,nemam problema sto su kolege ranije postavili svoje prijedloge.Mislio sam da je doslo do promjene pravila koje nisam uocio,moguce je da su i kolege isto pomislili.U svakom slucaju,sto se mene tice,sve je ok.Desava se.Sportski pozdrav svima.

Objavljeno

Nekoliko mojih recenica

Osobno ne vidim razlog za bilo kakve drame oko ove situacije da se topic za 8. kolo nije postavio da se automatski otkljuca u ponedjeljak 15:00 ili kad vec (prva sezona mi je pa jos nisam 100% siguran oko nekih stvari)

Razumio bi da je situacija takva da admini stave npr 30 predefiniranih prijedloga pa da svatko od nas pikira po jednu i tko je najbrzi prst taj je "uzeo" najbolje, a one losije ostale za druge.

Pored toliko sportova, meceva, kombinacija da svatko za sebe nadje idealan prijedlog nije mi nikakav problem ako je netko odlucio objaviti prijedloge ranije nego sto je to u pravilima zbog ponavljam propusta admina.

Nemoj ovo shvatiti kao prozivanje furyshaa ali i sam si napisao kod svog prijedloga Ja još glupan sinoć kad se tek otvorila tema budem za laptopom, vidim da je otključana tema i velim "ma jok, bezveze postavljati"

Znaci jedan dio tebe je cak razmisljao pa zasto ne objaviti kada je vec otkljucano, tako sam ja shvatio..

Ponavljam ovo je samo moje vidjenje situacije, svatko je objavio svoj prijedlog prema pravilima za tecaj, kladionicu, vrijeme igranja osim tog dijela sto je to bilo ranije nego po pravilima zbog otkljucane teme.

Ako se ne varam moj prijedlog je prema tim pravilima (objavljen ponedjeljak iza 15:00), ali zbog ove situacije koja se nece ponoviti nemam problema sto je netko objavio svoj prijedlog prije 15:00, nije da mi je bilo tko uzeo slobodu da nadjem onaj prijedlog za koji mislim da je najbolji za ovo kolo.

To da se dogodila zlouporaba editiranja prijedloga nakon sto mu je pao prvi i ovaj prepravljeni prosao pa je umjesto 0 dobio bod e to bi vec bila ozbiljna situacija po meni ili nesto tako slicno.

• 1 month later...
Objavljeno

Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara.

Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje.

Hej @fic

Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak.

Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to. 

Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana.

Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29

Hej kolega @fic

A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda.

Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice.

Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita.

Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..."

Hej @fic

Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ...

Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni."

Hej @fic

Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik.

Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.

D27D497C-EA99-488A-823F-48CABB133567.thumb.jpeg.e3c2735cd78e30e1baaf7a4afbe90a81.jpeg

E34AD85A-60EE-450B-806C-2CF9A85834D3.jpeg.d57984e5c7f992b5900ae076d836dd63.jpeg

Objavljeno
prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara.

Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje.

Hej @fic

Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak.

Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to. 

Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana.

Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29

Hej kolega @fic

A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda.

Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice.

Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita.

Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..."

Hej @fic

Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ...

Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni."

Hej @fic

Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik.

Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.

D27D497C-EA99-488A-823F-48CABB133567.thumb.jpeg.e3c2735cd78e30e1baaf7a4afbe90a81.jpeg

Bravo kolega?Moze,ja cu samo gledati vase orgije?Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.?

Objavljeno

Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25.

Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove.

Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta. 

Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize.

Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje.

Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu.

Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-)

Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja.

Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara!

Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj.

Podrška svim igračima!

Objavljeno
prije 8 sati, pena29 said:

Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25.

Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove.

Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta. 

Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize.

Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje.

Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu.

Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-)

Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja.

Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara!

Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj.

Podrška svim igračima!

Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.

Objavljeno
prije 23 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @fic

Hej kolega @fic

Hej @fic

Hej @fic

E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.

Objavljeno
On 14. 11. 2024. at 12:32, COLT said:

Pozdrav,
interesira me što je s Guts - Leonardo kupom? 

Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam?

@IzudinB @Goksim

RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA

Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa

1. 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20
  2. 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  3. ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  4. ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  5. Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
Objavljeno

Htio bih ovim postom apelirati i skrenuti paznju na uredivanje (smanjivanje) screenshota nekolicini ovih lijenih koji ne ureduju i tako poniste trud svih nas koji svako kolo uredujemo tj. smanjimo svoje screenshotove da bi tema bila sto preglednija kako adminu tako i svima ostalima koji igraju posljednju sansu ili samo traze tip za odigrati.

MOLIM VAS UBUDUĆE OBREZUJTE/UREĐUJTE SVOJE SCREENSHOTOVE!!!!

Objavljeno
prije sat vremena, Humanic said:

19. 11. 11:00 odbojka Južna Koreja žene

Gyeongbuk Gimcheon - Seoul Kixx

hoće li se igrati 4. set - DA  1,28  PSK

image.png.81977110c53353b01b0c7a7db06a500f.png

prije 20 minute, Marko15 said:

Utorak,prijateljska u19 Poljska vs Rumunjska,psk,vise od 1,5 golova u utakmici.Sutra mozda promijenim,ovako za sada.

Screenshot_20241118_165839_Chrome.jpg

prije 17 minute, soyer567 said:

Utorak / Nogomet U21 / Hrvatska - Gruzija 1 (1,60) Supersport

Screenshot_20241118_170217_Chrome.thumb.jpg.00f85527cf940a977879d394fd2605a5.jpg

Kako se natjecanje zove posljednja šansa tako je ovo posljednja šansa za naše mlade da izbore euro. U gostima izgubili 1:0 tako da kuće moraju pobjediti. Bolja su ekipa i to sutra jednostavno moraju pokazati. 

prije 14 minute, pena29 said:

Liga nacija,utorak,20.11.2024.

Česka-Gruzija 1X

Češka treba bar bod ako želi ostati prva u skupini. Slab je izbor ova 3dana,pa mi je svejedno na čemu ću proći ili pasti.

Screenshot_20241118_170041_Sporti.jpg

prije 6 minute, zmajo said:

Četvrtak 18:30h/ Košarka Euroleague Anadolu Efes vs Paris hendikep poena Paris (+13,5) (1.25) 

Idem ja i dalje sa Parisom, igraju odlično, mislim da ih Efes neće razbit, tako da igram da Paris ne gubi s 14 koševa razlike.

Screenshot_20241118_171205_Chrome.jpg

Objavljeno
prije sat vremena, mesrine said:

Htio bih ovim postom apelirati i skrenuti paznju na uredivanje (smanjivanje) screenshota nekolicini ovih lijenih koji ne ureduju i tako poniste trud svih nas koji svako kolo uredujemo tj. smanjimo svoje screenshotove da bi tema bila sto preglednija kako adminu tako i svima ostalima koji igraju posljednju sansu ili samo traze tip za odigrati.

Stari,na mamu si vici.Ok?

Objavljeno
prije 3 sati, mesrine said:

Prijatelju dragi, a gdje su analize koje su navodno obavezne za svaki tip?? Tako da molim te, barem znaju ostali u kojoj kladionici je tip odigran, ako ti je problem prolistat 3 stranice onda stvarno...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Alexander Zverev osvaja Roland Garros, sada ili nikada vise, kvota 1,25 kod Bet365 Nadam se, kolege moje sa Foruma, da uzivate bez Poslednje Sanse, da uzivate bez stresa i nerviranja, nadam se da uzivate bez administratora, nadam se da uzivate bez Fitoza i onih njegovih jedinica na Galatasaray, nadam se da uzivate u letu, moru i suncanju, nadam se da gledate zene na plazama, nadam se da ste se vec kupali u moru, i nadam se da uzivate u letu, zenama u kupacim kostimima, golim butinama i jedva prekrivenim sisama.  Predivno je sto imamo pauzu od tri meseca, predivno je sto se ne svadjamo, a kao i u Nba pauza od tri meseca bas i tome sluzi, da se odmorimo, opustimo, izbacimo iz sebe negativnu energiju, i najvaznije, odmorimo mozak.  Kladjenje jeste najlepsa i najzdravija stvar na svetu, ali je pitanje koje bi to kladjenje u ovom letnjem periodu moglo da zameni plazu i polugole zene na plazi. Dobro, danas je Finale Roland Garrosa, pocinju i kvalifikacije za Wimbledon, za -4 dana pocinje i Svetsko Prvenstvo, ali ipak, leto je leto, a plaza je plaza. Entuzijazam Da mi je neko rekao pre nekoliko godina, ili bilo kada u zivotu, da cu sa ovolikim nestrpljenjem i entuzijazmom cekati jedno ovako lose Finale poput danasnjeg izmedju Cobolli-ja i Zvereva, rekao bih da to nikada ne bi bilo moguce. A u ovom trenutku, imam utisak da ne postoji ta plaza, da ne postoje te sise ili butine, koje bi mogle da me odvuku da ne gledam danasnje Finale Roland Garrosa. Flavio Cobolli, eeeeeeeej protiv Zvereva, za pobednika jednog od najprestiznijeg turnira na svetu .... cccccccccccc.  Bas sam razmisljao, koje Finale Lige Prvaka bi bilo u ovom rangu ovakvog Finala u kojemu je Cobolli, majko moja. Sada ovako iz glave, ovo Finale izmedju Cobollija i Zvereva je kao kada bi Finale Lige Prvaka igrali Ludogorets i Dortmund, ili na primer, Ferencvaros i Roma. Ali, eto, za mene je danasnje Finale uzbudljivije nego da danas igraju Finale Lige Prvaka sveti Bayern i Barcellona ili gradjani protiv Reala, a cak mislim, mada nisam siguran, da li bi danas pre gledao ovo Finale izmedju Cobollija i Zvereva, ili FinalFour Euroleague. A najveci razlog ovolikog entuzijazma se zove Alexandar Zverev. Tenis = magija Meni je samo zao sto znam da veliki broj kolega sa Foruma nikada u zivotu nije uzelo teniski reket u ruke, pa da barem za trenutak osetite koliko je tenis magicna igra. Sa jedne strane mi je veoma drago sto tenis nikada nije postao "narodna igra" i sto ne moze da ga igra svako, a sa druge strane mi je veoma zao sto zbog tezine da se nauci ta prelepa igra, veliki broj ljudi nije bio u prilici da se upozna sa tom magijom. A najvise mi je zao sto vi, moje kolege sa Foruma, ne mozete ni da zamislite sta sam ja sve bio spreman da ucinim zbog tenisa. A bas taj Alexander Zverev je uspeo da mi zgadi tenis za ceo zivot, uspelo mu je da me odbije od gledanja svakog turnira na kome bi se pojavio, a sama njegova pojava, dovoljno je samo da ga vidim, pa da mi se podigne pritisak. Zverev ili Tsitsipas ?????? Sve je toliko jednostavno. Nauka kaze da ljudski mozak koristi svega sedam sekundi za "obradu informacija", pa kada se, na primer, upoznajete sa nekim, ili nekoga prvi put vidite, vi u vasem mozgu vec nakon sedam sekundi formirate prvi stav. To znaci, da kada nekoga prvi put vidite u zivotu, vec nakon sedam sekundi, taj neko moze da vam se svidi ili ne, da vam je odbojan ili privlacan, da vam se svidja ili ne svidja. To, naravno, tokom vremena moze da se promeni, ali za prvi utisak i za mozak, za pocetak je dovoljno samo sedam sekundi. E tako je i sa mnom. Prvi put kada sam video Zvereva u zivotu, meni je bilo potrebno cak i manje od sedam sekundi da mi zgadi i sport i tenis i zivot i kladjenje. Tako je i sa Tsitsipasom, tako je sa Vinicijus Juniorom, tako je sa Fitozom i kolegom Fic, tako je sa seljacinom iz Rosarija, a tako je bilo i teniskoj publici sirom sveta sa Djokovicem (u prvom delu karijere). Nista meni Zverev ili Tsitsipas nisu lose uradili, niti sam padao u realnom kladjenju na njima koliko na Dinamu ili Juventusu, nego se jednostavno desilo da su mi se zgadili "na prvi pogled". Sve me nervira kod Zvereva, fizionomija, crte lica, poreklo, govor tela, biografija, nervira me kada prica, a jos vise kada cuti, nervira me kako igra, nervira me njegova porodica, nervira me karakter ... sve me nervira, kao da prvo sto vidim kada se pojavi, vidim neko zlo. Mozda bih ipak za nijansu prvo izdvojio Tsitsipasa kao najodvratnije stvorenje, ali je i Zverev svakako na podijumu, na visokom drugom mestu. Pa hajde onda da vidimo zasto je toliko odbojan. Alexander Zverev, biografija Posebno me nervira kada se za Zvereva kaze da je nemac, a za Ibrahimovica da je svedjanin. Dovoljno je samo da vidite fizionomiju, boju koze, oci ili crte lica Zvereva, pa da vam bude jasno da on moze biti nemac samo po rodjenu, kao sto je dovoljno samo da vidite oblik lobanje Ibrahimovica pa da vam odmah bude jasno odakle dolaze njegovi roditelji. Roditelji Zvereva su rusi, gde se otac takodje zove Alexander, sto me vec nervira i dize pritisak, dok mu je majka Irina Vladimirovna Fateeva, sto svakako nisu nemacka imena i prezimena. Oba roditelja su bili profesionalni teniseri, otac je cak igrao za reprezentaciju nekadasnjeg SSSR-a u Davis Cupu, a nemire u bivsem SSSR-u su iskoristili da pobegnu u Nemacku, u Hamburg, gde se i Alexander Zverev rodio. Ako pogledamo fizionomiju Alexandra Zvereva (visina 1,98 cm tezina 90 kg), dugacke ruke, dugacki listovi, nula masnog tkiva, raspon ruku ... genetiku (oba roditelja vrhunski sportisti), rani pocetak bavljenja sportom (poceo vec sa pet godina zivota da igra tenis), nacin zivota ( jos kao mali po ceo dan bio sa roditeljima na teniskom terenu), Zverev bi mogao da bude foto-robot kako teorijski treba da izgleda vrhunski sportista, a sa takvom idealnom fizionomijom, imao bi predispozicije da postane svetska klasa barem u deset sportova (tenis, kosarka, odbojka, plivanje, laka atletika (skok u vis ...) Znaci, kod njega je sve bilo savrseno jos od samog pocetka, pogotovo sto se uz sve predispozicije, razvijao i formirao u Nemackoj, a ne u propalom SSSR-u. Ako uz sve prirodne predispozicije, na cinjenicu  da su ga od malih nogu trenirali roditelji gledamo kao na vrlinu, a ne manu, onda potencijal Zvereva sigurno ne bi imao limite. E sada, sto ja na to da roditelji treniraju svoju decu gledam kao na najvece zlo koje mozete da uradite svom detetu je vec neka sasvim druga prica, ali kod Zvereva je sve "proslo" Idealne fizicke predispozicije plus genetika, plus rani pocetak, plus zivot posvecen tenisu, plus odrastanje prakticno na teniskim terenima plus talenat ne moze da proizvede nista drugo nego kvalitet. Ako gledamo samo tehnicku obucenost, Zverev spada bez ikakve dileme medju Top deset, ako ne i medju Top pet igraca na svetu, i to ne samo trenutno, vec ako gledamo i nekoliko desetina godina unazad. Ali, odmah da se razumemo ovde. Ako gledamo svih deset, dvadeset ili trideset parametara ili udaraca ili teniskih elementa, i sve to uporedimo sa ostalim Top igracima, Zverev je svetska klasa, jedan od tehnicki najobucenijih igraca na svetu, a argumenti za to su sve gore vec napisano (talenat, predispozicije, genetika, rani pocetak ...) Kao prvo, Zverev ima "u rukama" sve udarce, savrsen dvorucni "backhand" gde ne znate da li je bolji po dijagonali ili paraleli, tek za nijansu nesto slabiji "forehand", zapravo ne slabiji, vec manje precizniji, vrhunski servis, verovatno i medju najboljima, plus sto se odlicno krece za svoju visinu, plus sto igra ekstremno nazad, iza linije, sto mu omogucuje da salje projektile, a ne loptice. To da je Zverev jedan od tehnicki najobucenijih igraca na svetu, ne kazem ja, to zna ceo (teniski) svet, a njegov kvalitet se moze prepoznati i po tome sto iako najbolje rezultate ima na brzim podlogama, Zverev se zbog kvaliteta kojeg ima, veoma lako prilagodjava sljaci, dok je na travi stvarno los, sto me sada mrzi da objasnjavam zasto. Ako gledamo sta je sve osvojio Zverev, on bi trebao da bude svrstan barem u prvih sto tenisera ikada. 24 osvojena turnira, dva puta pobednik Atp Finala, zlatna olimpijska medalja iz Tokya, drugo mesto na Atp listi i cetiri Finala Grand Slama, eeeeeeej. Ali, zasto onda nikada nije bio No1, zasto nije dobio nijedno Finale Grand Slama, zasto onda nikada nije ostvario sav potencijal koji je imao??????? Ljudski mozak, prirodni i zivotni fenomen Gledajuci kako prognozirate na Forumu ili koliko lupetate na istom, deluje da se nas Forum ne moze bas pohvaliti da je pamet ili obrazovanje presudno za registraciju i uclanjenje na Forumu. Da je vecina kolega sa Foruma barem prosla pored skole, a kamoli usla u skolu, mogli biste barem da pretpostavite koliko je ljudski mozak slozen, i kakve sve sposobnosti ima. Ljudski mozak ima izmedju 87 i 90 milijardi neurona, povezanih trilionima sinapsi, za koje ne znate ni sta znaci, a kamoli da razumete cemu sluze. Devedeset milijardi neurona .... eeeeeeeeeej, pa pokusajte samo da brojite do devedeset, pa cete se umoriti, a znate li vi tek koliko je deveteset milijardi !!!!!!! Ali... kome ja da pricam na ovom smesnom Forumu kakav fenomen predstavlja ljudski mozak, kako mozak generira misli, emocije ili stvarnost, kako se mozak prilagodjava tokom celog zivota, kako se oporavlja od povreda, kako predvidja dogadjaje, kako "obradjuje" iskustva ..... kome to da pricamo, ko ce to da razume na Forumu?????? Kako vi mislite, na primer, da kolega mesrine razume fenomen ljudskog mozga, kada on prognozira dva udarca Dembelea na utakmici, a predlog mu padne jer Dembele jednom sutne na utakmici i bude zamenjen, hajde recite vi meni???? E zato cu morati da se prilagodim, i pokusam da vam objasnim fenomen ljudskog mozga kroz ejakulaciju u snu. Ejakulacija u snu, nocna polucija ili "mokri snovi" Ejakulacija u snu jeste nesvesna reakcija izbacivanja sperme tokom spavanja, iskljucivo u samo jednoj fazi sna. To je potpuno prirodna i normalna pojava u adolescenciji ili pubertetu, i nije pod kontrolom uma. Znaci, pokusacu polako da pisem, da mozete da me pratite. Nema penetracije, nema dodira, nema zene, nema zenske ruke, nema ni vase ruke, nema nicije guze niti bilo kog drugog zenskog organa u vasem krevetu, nema bilo kakvog kontakta, i bez obzira na sve, ipak dolazi do (nesvesne) ejakulacije. Da sada ne idemo u sirinu, da se ne vracamo u adolescenciju ili pubertet, da ne ulazimo u to u kojim slucajevima je to moguce i kod odraslih muskaraca, da ne ulazimo u pojmove neuroticnog reagovanja, da ne ulazimo u to zasto se ova pojava zove "mokri snovi", da ne ulazimo kako se ova pojava desava kod zena, najvaznije od svega je da znamo kako su crkvetine objasnjavale ovu pojavu kroz istoriju. Crkva nije mogla da objasni odakle zvezde na nebu, spaljivala je na lomaci u sred Rima, svakoga ko bi tvrdio da je zemlja okrugla ili da se okrece, pa onda mozete tek da zamislite sta bi odgovorili da ste ih pitali o ejakulaciji u snu, a da ne govorimo o neuronima ili sinapsi. Crkva je, posto nije ni cula za ljudski mozak, a kamoli da je mogla da razume sta mozak predstavlja ili koliko je mozak slozen organ, ejakulaciju u snu smatrala bolescu, pa su tako i lecili bolesnike, kastacijom, eeeeeej. Ipak, ne mozemo reci da ce Crkva nije razvijala tokom vremena. Dvesta godina nakon kastracije, Crkva je ejakulaciju u snu resavala pricama o stetnosti, susenju kicme, otpadanju delova tela i slicno, a kastrirali bi i danas u sred Rima, da ih nije sramota. A slusajte tek nauku, kako to jednostavno objasnjava u jednoj, jedinoj recenici. Ljudski san, ima svoju REM fazu, kada je mozak izuzetno aktivan, a posto kod muskaraca u adolescenciji ili pubertetu dolazi do prirodnog nakupljanja sperme zbog visokog nivoa testosterona, telo tezi odrzavanju ravnoteze, pa mozak kroz povecan dotok krvi salje impulse kroz erekciju i ejakulaciju. Tacka. Jedna, jedina recenica, sve je jednostavno, sve je jasno, i sto je najvaznije, ejakulacija u snu nije poremecaj ili bolest, vec potpuno prirodan fizioloski proces. A Crkva ... makaze u ruke i bye-bye cojones .... majko moja. Zverev i mozak Sto kaze kolega Marko15, kakav smo mi Forum, mozemo videti i po tome, da se u analizama za kockanje prica o ejakulaciji. Ali, ja sam samo hteo da vam objasnim kakav je mozak prirodni ili zivotni fenomen i zasto je Zverev izgubio sva tri Finala Grand Slama, zasto nikada nije bio No1 i zasto nikada nije ostvario sav potencijal koji je posedovao, odnosno zasto je imao sve sto je potrebno za sampiona, osim jedne stvari. Zverev je 2020-te igrao Finale Us Opena protiv Domenica Thiema kojeg se niko vise ni ne seca. Prvi set je Zverev dobio  lagano sa 6:2 za samo 30 minuta, drugi za 15 minuta vise (6:4) u trecem setu odmah "brejknuo" Thiema za 2:1 i servis, ali je odmah i prosuo svoj servis. Treci set je Zverev izgubio sa 4:6, pa onda i cetvrti, pa smo usli u peti, odlucujuci set.  A onda trilerrrrrrrrrrr.  Sve do 4:3 za Zvereva u petom odlucujucem setu, svako je drzao svoj servis, a onda je Theim izgubio svoj servis, za 5:3 za Zvereva i servis, , majko moja. A onda je Zverev izgubio svoj servis, pa Theim dobio svoj za 5:5, pa je Zverev izgubio svoj servis za 5:6, pa je Theim izgubio svoj servis za 6:6 pa ovo pa ono, pa smo usli u tie break, gde je Zverev izgubio tri svoja servisa i sve je otislo u tri pick*#*#e  materine. Umesto sto sam pisao o spermatozoidima i ejakulaciji u snu, mozda bi bolje bilo samo da sam predstavio ovo Finale Us Opena i kako je Zverev ovo izgubio. U tom Finalu je stala cela karijera Zvereva. Sve mu je Bog dao, ali kada se delio mozak, tu je Bog skrtario. Dzabe i tehnika, dzabe genetika, dzabe prirodne predispozicije, dzabe talenat, kada mozak radi cak i u REM fazi, kada mozak moze da dovede do ejakulacije bez dodira ili penetracije. Zverev i ja Uz Tsitsipasa i seljacinu iz Rosarija, Zverev je za mene oduvek bio najodvratnija osoba u istoriji sporta. Jednostavno, ne mogu da ga gledam i tacka. Mozda sam tri puta u zivotu pao na njemu u realnom kladjenju, tako da to nema veze sa kladjenjem. Jednostavno kada ga vidim, podigne mi se pritisak, i tu nema pomoci. Cak sam jednom i pozvao sve na Forumu da se niko ne kladi, niti gleda neko Finale, vise se ni ne secam koje je bilo, gde je igrao bas sa Tsitsipasom. Pozvao sam sve na Forumu da ne gubimo vreme na ova dva cirkusanta. Jednostavno je negledljiv, bez cojones, bez adrenalina stalno mu nesto smeta, deluje kao da treba da smo mu zahvalni sto je uopste izasao na teren. Jednostavno, promaja u glavi, mentalno nezreo za velika dela, mentalno jedno veliko nista, zapravo nula ili ispod nule. Predlog za kladjenje Prvo da se dogovorimo na nasem Forumu kako da se odredimo prema Leicesteru, nekadasnjem prvaku svete Engleske, a danas treceligasu. Sta su oni, heroji ili stoka? Bili su prvaci Engleske, a sada su treceligasi. Jesu li oni veliki engleski klub koji je trenutno u krizi, ili su seoski klub koji je iskoristio priliku koja se pruza jednom u milion godina? Hocemo li ih pamtiti po onoj tituli, ili cemo ih pamtiti po totalnom fijasku i kolapsu? Hoce li se vratiti u Premier League, ili ce ispasti i u cetvrtu ligu? Hoce li biti moguce da jos jednom dodju do titule? Kako to da Ranijeri nema nijednu titulu, osim te sa Leicesterom, a ima vec sto godina? Otkuda Jamie Vardy u Cremoneseu sa kojim je ispao u Serie B a sa Leicesterom je bio prvak? Leicester je bio prvak, jer je imao neki kvalitet, poput recimo Atalante i do negde sredine te sezone nije ih bilo nigde, Ne kazem da su bili losi, vec nisu krenuli u sezonu kao Bayern ili Psv, pa da su ostatak sezone igrali sami sa sobom. Ali, se u nastavku sezone desilo da je svaka ekipa imala svoje probleme, a to se desava jednom u sto godina, a kako je to izgledalo, mozemo videti po tome sto su imali 31 bod vise od Chelsea, 21 bod vise od Liverpoola, po 15 bodova vise od gradjana i ManUtd i deset bodova vise od drugoplasiranog Arsenala.  Ja stvarno ne znam kako da se oceni ova sezona Zvereva, uspesnom ili fijaskom. Na Australian Openu je izgubio u polufinalu od Alcaraza, u Acapulcu je ispao u drugom kolu od Kecmanovica, u Indian Welsu, Miami-u i Monte Carlu ga je tri puta uzastopno potopio Sinner, u Munchenu je ispao od Cobollia, , u Madridu vec stoti put od Sinnera, u Rimu od Darderi-ja I evo ga, danas, sada ili nikada vise, u velikom Finalu Roland Garrosa, protiv Cobollia, majko moja. Tri izgubljena Finala Grand Slama, jednom u sto godina nema ni Alcaraza, nema ni Sinnera, Djokovic se ionako qurva sa tenisom vec sedam-osam godina, skolovan si igrac, deset nivoa si kvalitetniji od protivnika ... ko zna kada ce se ukazati ovakva prilika .... ja zaista mislim da ce se Zverevu ovakva prilika ukazati bas onda kada se i Leicesteru opet ukaze prilika da se ovakav Arsenal i ovakvi gradjani raspadnu sami od sebe. O privatnom zivotu Zvereva nisam napisao ni jednu rec, kao i o vanbracnoj cerki koju ima, o tuzbama bivsih devojaka za nasilje takodje nista nisam napisao, o izbacivanju sa terena takodje ... sve je jasno. Bog mu je sve dao, ali tamo gde je uzimao, tamo je otimao. Entuzijazam, drugi deo Ja sam stvarno ubedjen da je nemoguce da danas Zverev izgubi. A on mi je zgadio tenis, najlepsu individualnu igru. Mislim da je on poremecen um, i to ozbiljno poremecen, u rangu Psiha, Predsednika Srbije, a opet ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put imao ovoliki entuzijazam za kladjenje. Isto tako mislim, da se ovakvi predlozi za kladjenje pojavljuju svake godine jedno desetak puta, i da ih igra ceo svet.  Mislim da stvarno treba da budes tolika budaletina, pa da sjebes ovakvu priliku, da udjes u svoje cetvrto finale, tri si izgubio kao seljak, imas za protivnika yebenog Cobollia, ipak si malo sazreo, imas 29 godina, deset puta si kvalitetniji, imas i dete, otac si, treniras od svoje pete godine ... ovakva prilika ti se pruza sada i ko zna kada, kada god si naleteo na Sinnera demolirao te je ... i sada da izgubis od yebenog Cobollia koji sada ne bi znao nikome ni da objasni otkuda on u Finalu. O ovom yebenom Cobolliju necu uopste da trosim tastaturu, mozda je bolje samo da pokusam da vam prenesem entuzijazam i to koliko sam ubedjen u to da ce Zverev,  koga ne mogu ocima da vidim, pobediti, kada sam njegovu pobedu vezivao cak i sa norveskom trecom ligom (igra par-nepar golova na utakmici, majko moja), ili titulom Arsenala, jer nisam znao, a ni imao, sa cim drugim da vezujem njegovu pobedu.     A ako Zverev izgubi ili odigra kao qurac, nema ljutnje, i treba da padnemo, barem smo utvrdili znanje iz skole, da je mozak u stanju da vas dovede do ejakulacije bez dodira ili penetracije, a u slucaju ovog rusa nije u stanju da pobedi yebenog Cobollija.    
    • Evo ovako okolo stizemo i do jednog od ozbiljnih favorita reprezentacije portugala: trenuno sa kvotom 10.00 dele 4 i 5 mesto sa vladajucim prvacima sveta argentinom. ispred njih su prvi favoriti spanci sa 5.75 onda idu francuzi 6.00 pa englezi sa 8.50.  Group Stage Portugal Total Points  O/U 6.5 1.854 1.970 Group K Winner Portugal  1.581 Portugal To Reach Last 16  Yes 1.398  No 3.120 Portugal To Reach Quarter Final  Yes 2.050  No 1.819 Portugal To Reach Semi Final  Yes 3.600  No 1.306 Portugal To Reach Final  Yes 5.750  No 1.153 Portugal FIFA - World Cup 2026 Winner  10.000  
    • R.Garos,u 14:30h, zemlja Menšik -Zverev  Broj gemova 38,5 ........ Više, kvota oko 1,75 Očekijemo svi uzbudljiv dvoboj dva jaka servisera i vjerojatno bar 4seta što bi trebalo biti dovoljno da ovaj prijedlog prodje. Menšik je u ludoj formi, Zverev gori od zelje da osvoji GS turnir,a mogao bi i izgorjeti. Ne bi bila senzacija da izgubi.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use