Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 2 sati, BoskoBuha said:

Screenshot_20220909_102610.jpg

Srbija-Italy 1, kos, Marathon bet...

Gledat cemo kako ce Srbija rastaviti Italiju na proste faktore... ni na jednoj poziciji Italija ne moze parirati Srbiji.. vrlo kratko i dovoljno.. sretno i lp

Ne znam koja je ovo kladionica al ja nigdje ne mogu naci veci koificjent od 1.16

Objavljeno
prije 2 minute, Nebojsao said:

Ne znam koja je ovo kladionica al ja nigdje ne mogu naci veci koificjent od 1.16

Marathonbet je kladi ona i 1xbet imaju najvece kv u 90% slucaeva na ove top sportove i evente, cesto izbacivaju parove sa 0% margine al su teski prevaranti kad treba da isplatis ?

Trenutno je 1,22 Srbija al valjda kad je kolega objavio bila veca

Objavljeno

14:00 Real M. - Mallorca 1 / 1.28 (bwin)

Bez mnogo filozofiranja. Real M. apsolutni favorit na ovoj utakmici i za nekoliko levela su bolja momčad od gostujuće ekipe. Madrižani su tokom sedmice upisali rutinsku pobjedu protiv Celtica i isto tako vjerujem da će to učiniti protiv slabašne Mallorce. 

Objavljeno

ATL Falcons - NO Saints tip2 1.42 @bet365 

NFL

Jameis Winston predvodit će napad Saintsa do nadam se pobjede u divizijskom derbiju na startu sezone. Saintsi su kvalitetniji kako u napadu,tako i u obrani i vjerujem u pobjedu gostiju ovdje. 

Screenshot_2.png

Objavljeno

US OPEN FINALE

Casper Ruud - Carlos Alcaraz, Ruud osvaja barem jedan set, kvota 1.33, Bet365

Kako su neki tipovi koje sam mislio odigrati već postani, ja ću svoj pogodak u drugom kolu tražiti u igri za koju još nitko nije objavio ništa, tenisu.

Alcaraz izborio FINALE, i favorit je po kvoti 1.53, nakon što je u prethodna tri meča sa po 3-2, prošao dalje. Sva tri meča duža od 4 sata, iscrpljujuća i očekujem da će on biti umorniji u finalu od Ruuda , koji je bar na papiru imao nešto lakši put do finala. U zadnjem međusobnom Ruud dobio 2-0, prije toga dva puta Alcaraz. 

Ukratko, FINALE, dva podjednaka igrača, i ne očekujem tu da umorni Alcaraz pomete  Ruuda.

Lp i sretno.

20220910_072253.jpg

Objavljeno

Saturday 10 Sep 2022, 15:00h
Italy Serie A

Napoli - Spezia   domaćin postiže prvi gol i na kraju pobjeđuje   @1.35  Mozzart

Napoli je u dobroj formi, imaju dvije vrlo važne pobjede u nizu, protiv Lazija u gostima i kod kuće protiv Liverpoola.
U subotu igraju sa 18 plasiranom ekipom Specije koja nema kvalitet za Serie A.
Najvjerojatnije neće igrati za Napoli Mertens i Osmijen ali i bez njih obojice trebao bi Napoli ovo lagano dobiti.

Objavljeno

Evo da se i ja ukljucim...

Subota, 10. 09. 2022. 16:00 Hokej liga prvaka

Mountfield HK - Frolunda  over 4,5  1,58  PSK

Efikasne utakmice u ovoj grupi Lige prvaka, jaka Frolunda, domaci takodjer prilicno efikasni, tako da ocekujem minimalno 5 golova

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use